Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

682 commentaren van in totaal 683 beoordelingen
Service
Dhr. G. Post (Arnhem)
05/12/2018
8

Vriendelijk en voorkomend personeel. bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken zowel in tijd als werkzaamheden en kosten.

Service
H.J.G. te Stroete (Zevenaar )
05/12/2018
10

Enthousiast team zowel qua directie, verkoop en reparatie/onderhoud. Je voelt je erg thuis bij dit bedrijf. Bovendien voeren zij de meest betrouwbare personenauto die er bestaat. Onderhoud gaat al even plezierig en dat alles tegen scherpe prijzen. Heb nog nooit zo'n goede garage gehad en blijf gewoon klant

Service
Dhr. G.W.Tj.Tjerkstra (Doetinchem)
30/11/2018
10

Het is een solide en betrouwbaar familiebedrijf met goede service. Een bedrijf dat geen verloop van personeel kent. Je wordt er vriendelijk en correct geholpen.

Service
dhr kruitbosch (loenen)
30/11/2018
9

Gewoon goed en netjes.

Service
Ron de Vries (Duiven)
30/11/2018
9

Goede service en zelfs extra service gekregen.

Service
Dhr. M.Driessen
27/11/2018
9

Sinds een jaar klant van Toyota Bloemberg.Goede service, betrouwbaar en een goede prijs/ kwaliteit verhouding.Mooi familiebedrijf, met een goed team!Vriendelijke groet en veilige en gezonde kilometers toegewenst.Familie Driessen

Service
André van der Brugge (Zevenaar)
23/11/2018
10

Geweldig bedrijf. Erg vriendelijke en behulpzame mensen. Een hele eer daar klant te zijn.

Service
joop liet (rheden)
23/11/2018
9

ik ben zeer tevreden

Verkoop
L. Van ‘t hoff (Doesburg )
23/11/2018
10

Je wordt vriendelijk en correct geholpen. Je voelt je er meteen thuis.

Service
Nico Ras (Huissen)
23/11/2018
10

Klantvriendelijk, gastvrij, gemoedelijk én … deskundig.

Service
Toon Jacobs (Loo)
23/11/2018
10

Perfecte garage, Je wordt keurig behandeld. Afspraken worden na gekomen.

Verkoop
AH Klappe (Giesbeek)
14/11/2018
8

Goed geholpen, geode uitleg tijdens de aflevering.

Service
Dhr J.C.M. Smeets (Zevenaar)
14/11/2018
9

Gemakkelijk benaderbaar. Probleemloos contact te maken. Bij dure reparaties van te voren overleg. Vervoer beschikbaar bij onderhoud van autocontrole. Zowel eigenaar als mede personeelsleden erg behulpzaam en vriendelijk.

Service
Fam. Bekema
14/11/2018
10

Correct, vriendelijk, behulpzaam.

Service
Dhr. O. van Megen
09/11/2018
10

Ben al enkele jaren klant van Autobedrijf Bloemberg en ben er nog steeds zeer tevreden over.

Service
Frans Veekens (Boxmeer)
09/11/2018
10

Staan altijd klaar vriendelijk en goede monteurs.

Service
Jansen (Zevenaar)
09/11/2018
8

Vriendelijkheid, komen afspraken na, als er extra kosten zouden bij komen altijd telefoontje.

Service
Johan (Pannerden)
09/11/2018
10

Goede service.

Service
Dhr. J.B. Va
02/11/2018
10

Geweldige service, wordt altijd goed te woord gestaan en altijd gastvriendelijk.

Service
Rob van Dijk (Dieren)
02/11/2018
8

Prettig en vakundig geholpen.

Service
A. van Heuven
29/10/2018
10

Ik wordt altijd butengewoon vriendelijk geholpen, ongeacht hoe onnodig de beurt ook is. Mijn oude auto blijft heerlijk rijden en wordt prima hersteld als dit nodig is.

Service
Fenna (Zevenaar)
29/10/2018
10

Goede service, plezierig contact, zeer tevreden.

Service
Fred Boss (Duiven )
17/10/2018
9

Je wordt er goed en vriendelijke geholpen. Ze hebben allemaal tijd voor je.

Service
Spaan (Groessen )
17/10/2018
8

Gewoonweg goed

Verkoop
Dhr R .Kock (Zevenasr )
11/10/2018
10

Zeer plezierige vakmensen om zaken mee te doen hier staat de klant centraal en afspraken worden na gekomen

Service
George thomassen (Zevenaar)
11/10/2018
9

Goed gevoel !!! Zo doorgaan.

Service
h.J.Pütz (zevenaar)
11/10/2018
9

De auto is binnen niet schoon.

Service
Joop van Welie (Zevenaar)
11/10/2018
10

Dealer straalt vertrouwen uit naar klant nette behandeling en afhandeling met als gevolg dat je met een goed gevoel in je auto rond rijd.

Service
Bennie Bosman (Didam)
05/10/2018
8

Goede klanten binding

Service
Dhr. H van der Vecht (Arnhem)
05/10/2018
10

Ik kan geen ander cijfer geven nog nooit en dat al heel lang ook maar 1 negatief ding meegemaakt bij Bloemberg.

Service
Anton schoot (Arnhem)
27/09/2018
10

Ben al wel 40 jaar klant bloemberg senior was heel erg goed met de klanten en dat heeft hij goed overgedragen aan zijn twee zoons roy en carlo ik hoop dat nog lang mee te kunnen maken het is altijd gezellig als ik binnen kom het is net of ff koffie kom drinken

Service
Th.B. Van den Berg (Lobith)
24/09/2018
8

Prima service.

Service
Dick Kuiper (Zevenaar)
19/09/2018
10

Los van het feit dat de Toyota Prius een geweldige en betrouwbare auto is (we rijden echt 1 op 20-22), is Bloemberg Zevenaar de beste garage die we ooit gehad hebben. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, deskundig, met een uitgebreide garantie waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Topbedrijf.

Service
N.van der Steen (Arnhem)
13/09/2018
9

Na de garantie periode ben ik afgelopen winter er achter gekomen dat de achterruitverwarming defect was,dus moest deze vervangen worden en de kosten hiervan worden gedeeld en dat vind ik netjes dat het zo is afgehandeld.Goede service dus.

Service
Peter Boersma
13/09/2018
9

KlantVriendelijk en vakkundig personeel en zeer goede service

Service
Henk Boerdam (Didam )
12/09/2018
8

Een fijne deskundige garage met deskundig en vriendelijk personeel kan de garage aan iedereen aanbevelen

Service
Bertus Knotnerus (Westervoort)
05/09/2018
10

Deskundig en vriendelijk personeel

Verkoop
H.C.Vos
05/09/2018
9

Ze weten van de hoed en de rand dat is een grote pre heb dit wel eens anders mee gemaakt

Service
L.C.M van Hal (Duiven)
05/09/2018
10

Voorbeeld voor alle autobedrijven waar ik mee te maken heb gehad.

Service
mevr.Schlief (Didam)
05/09/2018
8

Je wordt er netjes behandelt, Duidelijk in afspraken

Service
Thijs van Veen (Angerlo)
05/09/2018
8

Een hartelijke, familiaire garage waar de klanten een gevoel krijgen dat ze er toe doen.

Verkoop
Vera
05/09/2018
10

Fantastische en deskundige service al jarenlang.

Service
Dhr vd Bolt (Duiven)
29/08/2018
8

Solide, stabiel, voorspelbaar, vriendelijk en correct zijn kenmerken van Toyota Bloemberg.

Service
Edwin van der Aa (Duiven)
29/08/2018
10

Zeer kundig en betrouwbaar bedrijf. Personeel denkt goed met je mee en geeft waardevolle adviezen. Onze vorige auto's ook hier gekocht en in onderhoud gehad en dat doen we nu ook weer met onze net "nieuw" aangeschafte occasion. (Ook gekocht bij Bloemberg).

Verkoop
G. Van Alst (Zevenaar )
29/08/2018
10

Fijne ontvangst . Zeer goede uitleg. En ze nemen de tijd voor je. Erg prettig.

Service
Jan Arntz (´s Heerenberg)
29/08/2018
10

Jarenlange goede ervaring met dit bedrijf

Service
John Hardeman (Doorwerth)
29/08/2018
10

Een professioneel een klantvriendelijk bedrijf met vriendelijke en gedreven medewerkers

Service
Monique Lubbers (Westervoort)
29/08/2018
10

Vriendelijk en attent personeel. Duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Nette showroom incl. koffiehoek.

Verkoop
p grintjes (didam)
29/08/2018
9

prima garage

Service
R de wit (arnhem)
23/08/2018
10

samen gevat een prima bedrijf bloemberg Zevenaar om aan te bevelen

Service
Dhr. W.M. Van der Poel (Duiven)
22/08/2018
10

Doe al jaren prettig zaken.

Service
Frans Stam (Angerlo)
15/08/2018
10

betrouwbaarheid, vriendelijkheid, redelijke prijzen, gezelligheid als je even moet wachten met lekkere koffie en een koekje

Service
Marc Kingma (Arnhem )
15/08/2018
10

Duidelijk, prima service, behulpzaam.

Verkoop
Tich Luu Lu (Tilburg)
15/08/2018
10

Zeer vriendelijk, geduldig- zorgzaam met uitleggen en heeft zeer goede kennis over de auto's.

Service
Els Koenders (Duiven)
10/08/2018
9

Het is een prima garage en eerlijk zeer tevreden

Service
Auto en motorrijschool Hans van Buren (Duiven)
01/08/2018
8

Komen daar niet voor niks al vele jaren.

Service
Petra Elsing (Duiven)
31/07/2018
9

netjes behandeld, snel afspraak kunnen plannen, juiste informatie bij APK als er dingen vervangen moesten worden (toestemming gevraagd!) vriendelijk personeel.

Service
Th Evers (Loo Gld)
26/07/2018
9

uitstekende uitvoering van de werkzaamheden (grote beurt, APK batterij check)

Service
Henk Vos (Didam)
18/07/2018
9

Zeer deskundig en vriendelijk bedrijf alles is er zeer net zelfs de bedrijfskleding

Service
Theo C
18/07/2018
8

Fijne garage, vriendelijk geholpen. Geen poespas

Service
RIEK VAN DEN BERG (ARNHEM)
17/07/2018
10

GARAGE BLOEMBERG PRETTIGE ONTVANGST EN SUPER TECHNISCH PERSONEEL

Service
Ada Heijerman (Arnhem)
12/07/2018
9

Ik ben zeer content over de benadering, behandeling en informatie tav mijn afspraak voor APK en grote beurt vd auto. Het personeel is erg vriendelijk en de wachtruimte is prima!Omdat ik al erg lang klant ben, word ik erg vriendelijk en persoonlijk behandeld!

Service
J.Speelman (Duiven)
12/07/2018
10

Een prettig bedrijf, moderne uitstraling, sinds kort verder uitgebreid met een grote ruimte, speciaal voor occasions. De ruimte waar de controles en reparaties plaats vinden is schoon en voor de klant toegankelijk. De service aan de balie is prima Ik kom er graag.

Service
William Derksen (Westervoort )
12/07/2018
8

Vriendelijk,vooraf prijsopgave en auto op de afgesproken tijd afgeleverd.

Service
M. Draaijer
11/07/2018
9

Dit is mijn eerste Toyota en mijn eerste kennismaking met Autobedrijf Bloemberg.Tot op heden ben ik altijd correct en vriendelijk behandeld en men doet moeite om (kleine) ergernissen adequaat op te lossen.

Service
mevr. M. van Huet (Pannerden.)
11/07/2018
8

goed,vriendelijk,duidelijk en werken op tijd.

Verkoop
Dhr. Fred Polman (Zevenaar)
10/07/2018
10

Vriendelijk, correct, en ter zake kundig...

Service
Dhr. G.P. van Veenendaal (Duiven)
09/07/2018
9

Vorig jaar van dealer gewisseld en ben hier goed ontvangen.
Mijn eerste nieuwe toyota hier gekocht en vanaf het begin heb ik een goed gevoel hoe men hier met de klant omgaat.
Tot op heden ben ik steeds goed behandel en geadviseerd.
Soms ga ik zelfs alleen even langs voor een bakkie en een praatje

Service
D.W.Haverkorn (Zevenaar)
09/07/2018
10

De firma Bloemberg is betrouw baar en ziet er verzorgt uit

Service
H.Hebing (Giesbeek)
09/07/2018
9

zeer vriendelijk personeel en een goede service

Service
Roel Smit (Duiven)
09/07/2018
10

Deskundig, klantgericht en hulpvaardig personeel.

Service
Ruud van Doorne (Doesburg)
04/07/2018
10

Al 9 jaar klant en er is niets op aan te merken.Een mooie vestiging en professionele medewerkers en dat alles in een amicale sfeer waar iedereen gelijk wordt behandeld.

Verkoop
M Willemsen (Zevenaar)
03/07/2018
10

Vriendelijk behulpzaam personeel

Service
Erik Overdijkink (Duiven.)
27/06/2018
9

Een vriendelijke en persoonlijke benadering naar de klant toe, en men maakt het waar we ze beloven.

Service
Dhr. I. Ilhan (Zevenaar)
20/06/2018
9

Goede service en duidelijke afspraken. Personeel is vriendelijk en professioneel. Kan het iedereen aanbevelen.

Verkoop
Rein van den Berg (Duiven)
20/06/2018
10

Vriendelijk en deskundig.

Service
Ruud B (Duiven)
20/06/2018
10

Goede service, gekoppeld aan kundig personeel en een afdeling verkoop die de klant echt kent! Aanrader dus!!

Service
FJJ Spee
18/06/2018
8

Prima bedrijf / fijn personeel (zowel in de werkplaats als verkoop/balie).Helaas na de laatste grote beurt terug om een defect wiellager waar ik daarvoor geen last van ondervond en ook in de werkplaats niet opgemerkt was?

Service
Dhr.Th.F.G. Uffing (Zevenaar)
13/06/2018
9

Omdat het een keurig aangeklede moderne garage is met deskundig en vriendelijke medewerkers.

Service
Dick Derksen (Arnhem)
13/06/2018
10

Omdat men van uit de klant denkt

Service
Mevr. A. Jansen (Doesburg)
13/06/2018
9

Door de jarenlange relatie met deze dealer is de verstandhouding met verkopers en onderhoudsdienst als zeer goed te noemen.

Service
Mevr,Florissen (zevenaar)
13/06/2018
10

Fijne GARAGE PRIMA SERVICE

Service
Dorothy Nijholt (Zevenaar)
12/06/2018
8

Ik ben heel tevreden over de service, kwaliteit en vriendelijkheid.

Verkoop
Robin (Zevenaar)
12/06/2018
9

Vriendelijk, betrouwbaar, top service!

Verkoop
Harry Sweers
06/06/2018
10

Gastvrije hartelijke ontvangst en tijd voor de klant

Service
JK Erren (Didam)
06/06/2018
9

Vriendelijk , correct ,behulpzaam . Een fijne garage voor mens en auto.

Service
Mevr. N. Steverink-Brouwer (Harderwijk)
06/06/2018
10

Vriendelijke personeelsleden..ruilauto alles service

Verkoop
Johan (Pannerden)
29/05/2018
10

Goede service, oplossingsgericht denken.

Verkoop
Anja van Genderen (Pannerden)
25/05/2018
8

Een prettig bedrijf met deskundig personeel. De verkoper heeft mij goed voorgelicht en op een prettige eerlijke wijze behandeld.

Service
I.Brandenburg (Zevenaar)
24/05/2018
10

Ik ben altijd dik tevreden. Het personeel is heel vriendelijk. Kom je voor een kleinigheid staan ze direct voor je klaar.

Service
J.E. van Manen (Arnhem)
24/05/2018
10

De service is eerste klas. Dit is en familiebedrijf, waar iedereen is gemotiveerd om er een succes van te maken. Heel anders dan Toyota-Louman in Arnhem, waar ik mijn onderhoud aanvankelijk liet uitvoeren. Daar is het meer een soort Ministerie van Sociale Zaken, waar de klant duidelijk geen koning is.

Service
Joost Hendriksen (Duiven)
24/05/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop garage Bloemberg met mij als klant omgaat, het is een niet te grote garage waar op een vriendelijke manier met mij als klant wordt omgegaan en waar ik voor kleine dingen zonder verdere afspraak binnen kan lopen en adequaat geholpen wordt. Vaak wordt niets in rekening gebracht.

Service
Nico Arentz (Didam)
24/05/2018
10

deskundig- en klantvriendelijk personeel

Service
Speelziek (Rhenen)
24/05/2018
9

Goede informatie over werkzaamheden, ook wat er aan zit te komen, onderhoud werkzaamheden waren snel klaar, koste vielen zeker niet tegen

Service
T Hesse (Duiven)
24/05/2018
9

een bedrijf waar je van op aan kan,of je nu een dure of goedkopere auto rijd ,we worden altijd goed geholpen

Service
Wim Hillebrink
23/05/2018
9

Goede behandeling Nooit meegemaakt dat ik me beduveld voelde in tegenstelling tot andere bedrijven .ben al 25 jaar klant.

Service
Mevr. W.Herstel-Dobbenberg (Zevemaar)
22/05/2018
10

Een soort thuisbasis waar je altijd terecht kunt.

Verkoop
Dhr. J.A. Van Poelwijk (Gendt)
17/05/2018
9

Klantvriendelijk, duidelijk, zakelijk en hoge service. Je hebt hier echt het gevoel dat de klant koning is. Goede begeleiding na de koop, wordt prima op de hoogte gehouden. Top garage.

Service
J. Huiskes (Arnhem)
17/05/2018
10

Onderhoud gebeurt volgens afspraak en eventuele onverwachte vervangingen/reparaties worden van te voren besproken (met de daaraan verbonden kosten). Voor kleine reparaties (bijvoorbeeld vervanging van lamp) is geen afspraak noodzakelijk: tussen de andere afspraken door wordt men geholpen.

Service
Jan v. Zomeren (Westervoort)
17/05/2018
10

Een kleinschalige garage die prima kwaliteit levert en het personeel kent je persoonlijk goed en praat met je.Vooral zo houden.

Service
Dhr. H. Bodde
16/05/2018
9

Gemoedelijke sfeer. Altijd oog voor de klant. Praatje, bakje koffie. Kwaliteit van de dienstverlening - of je nu een auto koopt of laat onderhouden- is top! Aanrader.

Service
B.F. van Looy
14/05/2018
10

Garage Bloemberg is een zeer goede en betrouwbare Toyota dealer en verdient zeker aanbeveling.

Service
familie de Graaff (Duiven)
14/05/2018
9

Prettige klantbenadering en goede service

Service
Herman Roos (Arnhem)
14/05/2018
10

Bloemberg in Zevenaar is een zeer goede en betrouwbare Toyota dealer.

Service
Gerrit Hoentjen (Westervoort)
09/05/2018
9

In de 40 jaar dat ik klant ben bij garage Bloemberg ben ik altijd heel netjes en deskundig geholpen.Met name het personeel is erg prettig en erg betrokken.

Service
Peter Boersma
09/05/2018
9

Prima service, zeer klantgericht, afspraak=afspraak!

Service
Mevr Dorland (Rheden)
04/05/2018
10

Behulpzaam vriendelijk alle tijd opvragen te beantwoorden kortom geweldige garage

Service
A. Hoogstraten (Zevenaar)
02/05/2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk én deskundig.

Verkoop
Alfred Kluitenberg (Velp)
02/05/2018
10

Bij Bloemberg merk je dat je als klant gewaardeerd bent. Het is een echt familiebedrijf waar iedereen begrijpt waarvoor ze het doen. “De klant” dit in tegenstelling tot andere “grote” dealers die je voor het lapje proberen te houden en je niet serieus nemen. Al meerdere jaren zeer tevreden klant ook in de werkplaats. De onderhoudskosten zijn laag en zeer transparant. Ga zo door !

Service
Igo Huurneman (Zevenaar )
02/05/2018
10

Je wordt uitermate klantvriendelijk geholpen. Personeel is goed op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor mede besloten om 2e toyota erbij te kopen en ook bij Autobedrijf Bloemberg in onderhoud te brengen.

Verkoop
M. Den Heijer (Rheden)
02/05/2018
10

Een dealer waar je zeer vriendelijk word geholpen en te woord gestaan. Geen verkoop praatjes maar open en eerlijk. Niet direct het gevoel dat je bij een grote dealernaam loopt.

Service
Mevr. Van de Laar-Wijnhoven (Zevenaar)
02/05/2018
10

Autobedrijf Bloemberg in Zevenaar is een fantastisch bedrijf. Eerlijkheid...betrouwbaarheid en vriendelijkheid staat bij hen, volgens mij, hoog in het vaandel. Wat voor vragen men ook heeft men wordt altijd correct en met respect behandeld.

Service
B.Burki (Duiven)
30/04/2018
9

Persoonlijke benadering van de klant en goede service

Service
A.A. van Putten (Duiven)
26/04/2018
10

zeer correct met alles een goede uitstraling

Service
A.van.'t.Sant (Arnhem)
25/04/2018
10

geweldige zaak en prima personeel!

Service
Dhr.van Atten
25/04/2018
10

Al vele jaren onze vaste merk garage, beschaafde en prettige receptiemedewerkers

Service
HG BRASZ (Velp)
25/04/2018
10

perfecte service en zeer vriendelijk personeel.

Service
J. Schipper (Arnhem)
25/04/2018
10

Al jarenlang zeer tevreden

Service
Jan Burgmeijer (Zevenaar)
25/04/2018
10

Bloemberg is een familiebedrijf waar je jezelf thuis voelt. De persoonlijke benadering. Het kopje koffie. De aandacht. Kortom... Een geweldig fijn bedrijf.

Service
J.N. Albers (Duiven)
25/04/2018
10

Zeer vriendelijke uitstraling van ontvangst en wachtruimte. Uiterst correct personeel. Duidelijkheid over tarieven van onderhoud. Kortom zeer netjes.

Service
Kelderman (Giesbeek)
25/04/2018
10

Goed

Service
Paul Verheijen (Duiven)
25/04/2018
9

wordt gebeld om een afspraak te maken. Kan er op wachten onder het genot van koffie of thee.

Service
Tina Daams (Zevenaar)
25/04/2018
9

Prima behandeld, nauwkeurig, vriendelijk en ik geef nooit een 10

Service
Ben Clabbers
18/04/2018
9

Reeds voordien aangegeven, goede garage met prettig personeel

Service
Fam. De Ruijter (Bemmel)
18/04/2018
9

Wij zijn heel tevreden over deze garage. We worden altijd correct geholpen en krijgen keurig uitleg over de reparaties. Vriendelijk personeel, ze verdienen het cijfer!

Service
Jo Vierwind (Didam)
18/04/2018
9

Alles is prima

Service
Ton Pohlmann. (Doesburg.)
18/04/2018
8

Prettige garage en volgens mij ook deskundig.

Service
Uilke en Ineke Bouma (Arnhem)
18/04/2018
9

Omdat de persoonlijke en soms vertrouwelijke benadering mij erg aanspreekt.

Service
WD de Jong (Duiven)
18/04/2018
9

Tevredenheid en betrouwbaarheid opgebouwd in 9 jaar dat ik Toyota rijd.

Service
T.A.M. Bekema (Didam)
17/04/2018
8

goede kwaliteit en prettige sfeer!

Verkoop
Fred Sparreboom (Westervoort)
12/04/2018
8

Vanwege de goede ervaringen in het verleden.

Service
Bob (Sint-Oedenrode)
09/04/2018
10

Alles is weer perfect.

Service
Mevr tuininga (Zevenaar)
09/04/2018
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam en met vragen kun je altijd bij ze terecht

Service
Willy Groeliker (Giesbeek)
09/04/2018
10

Zeer vriendelijke ontvangst en alle reparaties worden voor 100% goed uitgevoerd en eventuele vervolgreparaties worden netjes telefonisch bekendgemaakt.

Service
Dinie Groenewoud (Lathum)
05/04/2018
10

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.dringen niks op , helpen mee te denken , een fijne en eerlijke familie die een auto echt met vertrouwen verkopen en netjes opbellen dat je nog recht hebt op een gratis service beurt , bij welk bedrijf gebeurt dit nog!

Service
Mevr. van Olden (Zevenaar)
05/04/2018
9

Ik ben uitermate tevreden over de ontvangst, behandeling en uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Bert de Jong (Kilder)
28/03/2018
10

Bloemberg BV is een familiebedrijf en na korte tijd voel je je lid van deze familie. Er wordt kwalitatief hoogwaardig gewerkt, je wordt als klant niet alleen gezien als bezitter van een auto. Afspraken worden stipt nagekomen en oplossingen worden aangedragen en er wordt gezocht naar alternatieven.Eén bezoek aan dit bedrijf en je weet het direct, een bedrijf naar je hart.

Service
Mevr.R.Bastiaanse-Schaap
26/03/2018
9

Contact is goed; service en toelichting prijzen zijn goed.

Verkoop
John Hardeman (Doorwerth)
22/03/2018
10

Vakkundig klantgericht en plezierig bedrijf waar men de klant nog waardeert

Service
Ad van driel (Tilburg)
21/03/2018
9

Al vanaf het eerste contact (telfonisch) had ik al een goed gevoel om daar mijn Toyota te kopen.Zoals afspraak om de auto te bezichtigen tot de overeenkomst zeer tevreden.Daarom heb ik ook besloten om de service daar te laten uitvoeren ondanks de afstand van 100km heen en100 terug!!!

Verkoop
F.C.Heintzbergen (Zevenaar)
21/03/2018
10

klantvriendelijk en vakbekwaam personeel.

Service
Paul Dolfsma (Doetinchem)
21/03/2018
10

Ik kom al jaren bij deze dealer. Dit familiebedrijf levert een uitstekende service, werkt altijd volgens afspraak, er is een prettige sfeer en is bovendien niet duur. Voor mij als klant blijft er niets te wensen over.

Service
E. Wennekes (Arnhem)
20/03/2018
9

Klantvriendelijk behulpzaam

Service
Erwin Hiddink (Duiven)
14/03/2018
9

Het is een zeer kundig, vriendelijk en laagdrempelige garage waar het personeel goed met de klant meedenkt.

Service
Henk Bartels (Zevenaar )
14/03/2018
10

De behandeling is correct en de medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht.

Service
Johan
14/03/2018
10

Goede service en kennis van zaken

Service
W.J.van Rijn (6916BR Tolkamer)
14/03/2018
10

Afspraak is afspraak. Word netjes geinformeerd als er iets byzonders is en gelijk gemaakt. Zodat de wagen niet meer terug hoeft Altijd een jonge wagen ter beschikking als ruil wagen, dus nooit zonder vervoer. Tijd dat de wagen klaar is klopt ook, nooit hoeven wachten. Denken mee.

Service
Bert brand (Soest)
07/03/2018
8

Goed en klant gericht

Service
Dhr. A. J. Meester (Duiven)
07/03/2018
9

Goede service, vriendelijkheid medewerkers, echt een familie bedrijf die klaar staat voor de klant.

Service
H.A.Brouwer (Dieren)
07/03/2018
9

Garage waar je als klant het belangrijkste bent

Service
koerntjes (zevenaar)
07/03/2018
9

prima service, je weet waar je aan toe bent, auto wordt netjes gewassen na de beurt, indien er kosten bij komen wordt je netjes vooraf gebeld.

Service
Ricus snelting (Lol didam.)
07/03/2018
9

Een zeer goede garage.

Service
Frans Stam (Angerlo)
28/02/2018
10

We zijn zeer tevreden over alle service die we van de firma Bloemberg hebben ontvangen.

Service
dhr. R Willemsen
21/02/2018
8

Prettige correcte behandeling

Service
BJ. Kupers (Didam)
15/02/2018
10

Het is een vriendelijk bedrijf met goede vakmensen die weten waar ze over praten en duidelijke uitleg geven over de reparatie,met een gezellige wachtruimte met koffie thee en de krant en vriendelijke receptie medewerkers het geeft een een fijn gevoel om er te komen

Service
Eric Tijssen (Westervoort)
15/02/2018
9

Wij kennen Autobedrijf Bloemberg al geruime tijd. Vanaf 1975 komen wij al bij dit bedrijf. We hebben ze zien groeien van een klein tot een volwaardig autobedrijf. Alleen door keihard te werken, klant- en servicegericht te zijn en totale kwaliteit te leveren zijn ze daar waar ze momenteel staan. Wij zijn heel blij dit bedrijf te kennen en met hun deze relatie te zijn aangegaan.

Service
Jaap Dijsselhof (Zevenaar)
31/01/2018
8

Super firma, maar ze hebben nu een steek laten vallen

Service
Ron Bosman (Terborg)
17/01/2018
9

Autobedrijf Bloemberg houdt als bedrijf en de medewerkers individueel rekening met de specifieke situatie die ons gezin kenmerkt. Dat zijn we nog niet eerder tegengekomen bij bedrijven. Geen vragen van waarom of hoezo, maar accepteren dat onze vragen om bepaalde handelingen niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daarnaast is het zo dat zeer vaak dezelfde monteur onze auto onderhoud geeft, daardoor ontstaat er specifieke kennis over het gedrag van de auto. Monteurs zijn bij Bloemberg gemotiveerd en gedreven om het beste uit onze auto te halen. En dat waarderen we zeer!

Service
Jan van Wijlick (Zevenaar)
12/01/2018
9

Goed bedrijf, klantvriendelijk en een uitstekende service en werkplaats

Service
P. van Leeuwen (Zevenaar)
03/01/2018
9

Wordt er netjes en snel geholpen

Service
W.F.van Reenen-Hajer (Velp)
02/01/2018
10

Vanaf 1988 heb ik mijn auto's bij Bloemberg gekocht en in onderhoud gehad. Nog nooit heb ik in al die jaren onderweg problemen met de auto gehad.

Service
Mieke van Dulmen (Zevenaar)
29/12/2017
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
28/12/2017
8

Goede kwaliteit en service en aardige mensen

Service
Anoniem
20/12/2017
10

vriendelijk, behulpzaam, efficiënt.

Service
Anoniem
20/12/2017
9

correct behandelt

Service
gerrit en hennie gerressen (rheden)
20/12/2017
9

Al meer dan 35 jaar klant en er is nog nooit een vervelend probleem geweest wat ik uiteindelijk kocht ,en dat zijn er nu een aantal geweest ,hebben wij met ons gezin ,en nu met z'n tweetjes probleemloos gereden.Vertrouwen en kwaliteit is de basis dat moet er zijn en dat is er!!

Service
chris orth (velp)
13/12/2017
10

vakmensen

Service
Dhr. Kommerkamp (wehl)
13/12/2017
9

Prima service.Personeel zeer netjes en behulpzaam

Service
Jan Berendsen (Zevenaar)
13/12/2017
10

De service is voortreffelijk. Zijn eerlijk en duidelijk wat er is gedaan. Zeer betrouwbaar

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Goede dealer en komt afspraken na

Service
Lenie Boerboom (Zevenaar)
07/12/2017
10

Vooral goede Service en heel Klantvriendelijk

Service
Mevr. Ebben (Giesbeek)
07/12/2017
9

Al jaren tot grote tevredenheid klant van ***. We worden altijd keurig en vriendelijk geholpen.

Service
Wout
07/12/2017
10

Totyota Bloemberg is klantgericht en kent haar klanten persoonlijk. De service is goed. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
Anoniem
04/12/2017
10

Prima service, klantvriendelijk, duidelijke uitleg over het een en ander.

Service
André Weber (Arnhem)
29/11/2017
10

De mensen van Bloemberg Zevenaar geven je het gevoel onder vrienden te zijn, die je toevallig ook op het gebied van een Toyota goed kunnen helpen. Perfecte service op alle gebieden!

Service
R. Schouten (Zevenaar)
29/11/2017
10

Een hele betrouwbare dealer die service hoog in het vaandel heeft staan.

Service
Anoniem
28/11/2017
8

Goede garage. Vriendelijk personeelKlantvriendelijk.Servicegericht en denkt met de klant mee

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Vriendelijke personeel, wat de tijd neemt voor de klant.

Verkoop
h.-j pütz (zevenaar)
22/11/2017
10

het kan niet beter

Service
Wim Pince van der Aa (Wijchen)
22/11/2017
9

Goede service en betrouwbaar bedrijf

Service
Tineke van der Rande (Zevenaar)
13/11/2017
10

Dit autobedrijfIs buiten kijfDe beste in 't land. Ik ben al jaren klant.Met autobedrijf Bloemberg B.V.Is iedereen uiterst tevree.

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Klantvriendelijk, service is goed

Service
Ruud van Doorne (Doesburg )
08/11/2017
10

Heerlijke familiare sfeer en uitstekende service

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Nauwkeurig, netjes.

Service
Rob van Dijk (Dieren)
01/11/2017
9

Prettig bedrijf.

Service
S.visser
01/11/2017
10

Prettig bedrijf, prettige en correcte mensen, oog voor normaal mensen contact. Kom er eens om tegenwoordig.

Service
Anoniem
27/10/2017
8

prima dealer

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Klantvriendelijkheid, goede service en goede vakkennis.

Service
Anoniem
23/10/2017
8

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Prima service, vriendelijk, meedenkend. Zeer tevreden.

Service
Anoniem
18/10/2017
7

De zaak ziet er keurig uit, er is een mooie wachtruimte met koffie, thee en lectuur, maar het geheel straalt toch iets uit van: Je telt pas echt mee als je een dure Toyota hebt waar een hoop geld aan te verdienen valt. Er wordt wel netjes uitgelegd wat er gebeurd is aan je auto maar alles gaat zo afstandelijk en ik merk dat mensen die een duurdere wagen hebben meer aandacht krijgen dan degene die maar een Aygootje rijdt. Het zal wel aan mij liggen hoor....maar zo voelt het wel een beetje. Sorry. Verder ben ik toch heel blij met mijn Aygootje, maar soms overweeg ik wel om eens naar een andere garage te gaan. Ik ben deze keer ook zeer teleurgesteld in de staat waarin de auto verkeerde na de (grote) beurt! Alle gordels zaten nog vast, m'n kussentjes en deken lagen schots en scheef en er was ook niet even een stofzuigertje of lapje aan te pas gekomen. Vorige keren was dat steeds wel zo. Dus, hoe ouder de auto, des te nonchalanter gaan we ermee om??

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Betrouwbare merkdealer van Toyota, keurige klantbediening en communicatie.

Service
Dhr. Th.W. van de Logt (Gennep)
18/10/2017
8

Ben reeds meer dan 17 jaren tevreden klant.

Service
Anoniem
16/10/2017
10

Zeer klantgericht. Prima.

Service
Anoniem
12/10/2017
9

De auto die ik er heb gekocht, rijd prima. Het bedrijf heeft een klantvriendelijke uitstraling. Na de onderhoudsbeurten krijg je uitleg over wat er is gedaan en of er nog bijzonderheden zijn.

Service
Dick Derksen (Arnhem)
27/09/2017
10

Bij deze dealer voel je je thuis, prima service, no nonsens

Service
Jan Nijhof (Zevenaar)
21/09/2017
8

Goede zaak

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Prima service, je wordt er echt als klant behandeld ondanks onze wat "oudere" auto (2009). Vriendelijke personeel en voorzien van een bijna nieuwe leenauto.

Verkoop
John Berendsen (Didam)
13/09/2017
9

een fijn autobedrijf goed bereikbaar tijd voor kopje koffie in een woord prima

Service
Bert xe
06/09/2017
10

Ik ga hier steeds weer met plezier naar toe.. Alles is functioneel, prettig, en geen overbodige luxe.

Service
r.dewit ( Arnhem)
31/08/2017
10

zeer klant gericht deskundigheid vriendelijkheid niets is teveel

Service
g.portengen (duiven)
30/08/2017
10

al vanaf 1995 5 toyotas

Service
H.m Jansen
23/08/2017
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel.Goede uitleg en ze zijn niet opdringerig.

Verkoop
Mike M (Duiven)
23/08/2017
9

Betrouwbaar, klant- en servicegericht. Brengt niet altijd kosten in rekening. Ga hier mee door!

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
8

Ben 10 jaar naar tevredenheid klant bij garage Bloemberg; kan deze garage bij een ieder aanbevelen.

Service
Hans Derksen (Velp)
16/08/2017
9

Fijne benadering, leuke omgang, prima uitstraling kortom Uitstekende dealer.

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
9

Zeer prettig contact bij de aanschaf van onze nieuwe yaris, zowel bij de aankoop als de aflevering !

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
10

service

Service
H. van der Weijden (Arnhem)
09/08/2017
8

Prima garage waarbij je het gevoel krijgt dat na een onderhoudbeurt je weer veilig een jaar met de auto kunt rijden.

Service
Marc Kingma (Arnhem)
09/08/2017
10

Duidelijk, klantgericht, vriendelijk, goede wachtruimte, kortom een prima service.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Service
Joost Hendriksen (Duiven)
02/08/2017
10

Ben al zeeeeeer lang klant bij Bloemberg en ben uitermate tevreden.

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
10

Aardige mensen zeer kordaat. Niet praten maar doen. Nou ja praten kunnen ze ook zeer goed.

Verkoop
D.W.Haverkorn (Zevenaar)
25/07/2017
10

Ik kom bij de firma Bloemberg al van af 1994 en is zeer vertrouwd

Verkoop
T Hesse (Duiven)
25/07/2017
9

wanneer ik binnenkom herkent men mij direct, dat geeft een vertrouwd gevoel.Het maakt niet uit of je de grootste of kleinste Toyota rijdt, ze staan altijd voor je klaar.Ze denken met je mee naar een oplossing.

Verkoop
Dhr.Th.F.G. Uffing (Zevenaar)
20/07/2017
9

Bekende garage met deskundige en vriendelijke mensen, goede service en een mooie uitgebreide showroom.

Verkoop
Henk Hebing (Giesbeek)
20/07/2017
9

Vriendelijke ontvangst duidelijke voorlichting uitnodiging voor proefrit

Verkoop
Bob van Looy (Giesbeek)
19/07/2017
10

De ervaring opgedaan in 25 jaar met Autobedrijf Bloemberg, zowel technisch als menselijk, zijn zeer positief.

Service
Anoniem
17/07/2017
10

Goede service en kundigheid! Ben erg tevreden.

Service
Anoniem
14/07/2017
9

correcte behandeling en zeer vriendelijk.

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Uitstekende service en zeer betrouwbaar!

Verkoop
Wim Willemsen (Duiven)
12/07/2017
10

Zeer goede service en uitstekende en vriendelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
10

Ze zijn gewoon goed

Service
mevr artz
22/06/2017
10

fijne ontvangst vakkundig in hem werk. vriendlijk in alle opzichten

Service
Anoniem
21/06/2017
9

goede service en klantvriendelijk personeel

Verkoop
Monique Lubbers-van Rijswijk (Westervoort)
20/06/2017
10

Zeer vriendelijke en open benadering! Er wordt geen standaard 'verkoop'-praatje gehouden maar je beslist zelf over je aankoop. Daarbij is de verkoper professioneel en geeft voldoende informatie. Ook het persoonlijke en ontspannen contact spreekt erg aan.

Service
Anoniem
14/06/2017
9

Gewoon een goed degelijk bedrijg die jou toyota de aandacht geeft die het verdiend, klasse

Service
Mevr. A.Uil-Sportel (Westervoort)
14/06/2017
10

Altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Wij zijn tevreden, worden altijd correct en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Charles Moll (Duiven )
08/06/2017
10

Fijn contact. Offerte op maat. Meedenken in oplossingen.

Verkoop
Eric (Valburg)
08/06/2017
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar, de medewerkers herkennen je bij binnenkomst, kundig

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Altijd zeer klantvriendelijk en top service! Zelfs bij een auto van bijna 8 jaar oud!

Service
Dorothy Nijholt (Zevenaar)
01/06/2017
9

Ik wordt altijd correct behandeld en zeer vriendelijk te woord gestaan en men is altijd bereid indien nodig hulp te verlenen.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Altijd duidelijk en vriendelijke benadering naar de klant , met goede service.

Service
Schuurink (Arnhem)
31/05/2017
10

Prima service ,
Zeer vriendelijk ,
Betrouwbaar,
Vakkundig

Service
Wim Pince van der Aa (Wijchen)
31/05/2017
10

Eerlijk en betrouwbaar.

Verkoop
Wim Salemink (Tolkamer )
31/05/2017
10

Tweede nieuwe auto die ik gekocht heb bij autobedrijf Bloemberg . Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Service
w.eggen (zevenaar)
26/05/2017
9

zeer positief bedrijf, vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig en men wordt steeds correct geholpen

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Ben klant vanaf ca. 1990.
De in dienst zijnde mensen zijn betrouwbaar correct en vriendelijk maar bovenal deskundig.

Verkoop
Jan v. Zomeren (Westervoort)
24/05/2017
10

Zeer betrouwbaar en kwalitatief hoog niveau.
Verkoper komt zijn afspraken en gaat voor een tevreden klant.

Service
Anoniem
19/05/2017
9

erg prettig in omgang. goede service.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

goede service klant vriendelijk welkom gevoel

Service
Anoniem
17/05/2017
9

goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
17/05/2017
8

kom er al jaren fijne garage

Service
Familie de Graaff (Duiven)
16/05/2017
10

Het is altijd prettig als de receptionist of verkoper laat zien dat ie je kent en interesse toont in je keuze zonder opdringerig te worden.

Service
Anoniem
11/05/2017
10

Personeel is zeer klantvriendelijk en ze geven goede service.

Service
Jan Willem Zweers (Zevenaar)
11/05/2017
10

Altijd prettige service met vriendelijk personeel!

Service
Anny Zweers (Zevenaar)
10/05/2017
10

We zijn al 40 jaar klant bij de dealer en zijn zeer tevreden.
De werknemers en de leiding zijn zeer bekwaam en erg behulpzaam en vriendelijk.
We kunnen ons geen betere garage voorstellen.
Alle hulde voor Toyota Bloemberg in. Zevenaar.

Service
Anoniem
10/05/2017
10

Service is professioneel vriendelijk en snelle afhandeling.

Service
Anoniem
04/05/2017
10

Zelf breng ik mijn auto voor de APK en een beurt. De medewerkers bepalen dan wat er gebeurd gezien de weinige kilometers en zorgt dat de kosten niet de pan uit reizen. Dit gaat al jaren zo en goed. Tevens bij kleine reparaties tussendoor wordt men altijd snel en correct geholpen.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Service en vriendelijkheid

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben over deze garage, ook vanuit het verleden.

Service
Ron Bosman (Terborg)
03/05/2017
9

Bloemberg Zevenaar is een bedrijf dat vakkundige aandacht heeft voor onze auto en persoonlijke aandacht voor ons als mens. De medewerkers komen aan onze wensen m.b.t. de ziekte, die ons gezin kenmerkt, zeer tegemoet en stellen geen voorwaarden. Toyota Bloemberg denkt mee, is erg flexibel en komt zelf met suggesties om het nog beter te laten zijn. Voor ons een duidelijke reden om Toyota Bloemberg te blijven bezoeken en het onderhoud van onze auto in hun handen te leggen.

Service
annie geurts (duiven)
01/05/2017
8

het is een fijne autobedrijf voor mijn

Service
Linda mulder-putman (Tolkamer.)
01/05/2017
10

De koffie staat altijd klaar. Er word geluisterd.
Er is een familiare sfeer.
Het is gewoon weg een prettige dealer..

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Fijne garage met behulpzame medewerkers

Service
dhr Brandsma (Westervoort)
26/04/2017
10

Goede, snelle, vriendelijke en betaalbare service

Service
Dhr HPM.Hendrikx (Didam)
26/04/2017
9

Prettige en nette behandeling. Uitgevoerde werkzaamheden goed uitgevoerd.

Service
L. Wolfs (Doetinchem)
26/04/2017
9

Prima service en erg vriendelijk en vakkundig personeel. Bij het wisselen van winter- naar zomerbanden heeft de monteur , zonder extra kosten te rekenen , de verlichting van mijn fietsdrager gerepareerd!

Service
Paul en José Heinst (Lobith)
26/04/2017
10

We worden er goed en vriendelijk te woord gestaan. Zeer vriendelijk personeel, mooie wachtruimte en showroom.
Wij komen er graag!

Service
Ad van driel (Tilburg )
19/04/2017
10

Bij het eerste bezoek dat was de afspraak voor de bezichtiging was het een goed beeld van de verkoper, receptie en de werkplaats. Alles correct. Met tevredenheid over de onderhandelingen de RAV4 aangeschaft. Door het vertrouwen in het bedrijf ook voor onderhoud naar deze dealer.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

De persoonlijke en vriendelijke benadering spreekt mij aan. Zowel de receptie alsook de werkplaats medewerkers zijn uitgesproken dienstverlenend.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Zeer klantvriendelijk fijne ontvangst goede service alle tijd voor mijn vragen

Service
J de Ruijter (Bemmel)
19/04/2017
10

Prima service en klantgericht

Service
Anoniem
12/04/2017
10

meer dat tevreden ,prima sevice

Service
Dhr G. Rabelink (Zevenaar)
12/04/2017
10

Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, uitstekende service.

Service
Dhr van Kuppeveld (Duiven)
12/04/2017
8

Goede behandeling en deskundigheid.
Ook goede persoonlijke benadering wordt zeer op prijs gesteld

Verkoop
hans weijman (duiven)
12/04/2017
10

bekwaam en accuraat, komen afspraken goed na

Service
J.N. Albers (Duiven)
12/04/2017
10

Zeer stipt met de afgesproken tijd voor onderhoudswerkzaamheden, bied zeer goede service, uiterst vriendelijke uitstraling van de ruimtes. Bied lectuur en mogelijkheid voor koffie/thee tijdens wachten aan. Personeel altijd vriendelijk.

Service
Mevr. H. van den Berg (Arnhem)
12/04/2017
9

Als je bij Garage Bloemberg binnen komt voelt het dat je thuis bent. begroeting koffie fijn toch! omdat te horen.

Service
Mevr.R.Bastiaanse-Schaap (Zevenaar)
12/04/2017
10

Goede service; prettige uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Willy Groeliker (Giesbeek )
07/04/2017
10

Altijd vriendelijke bediening en werkzaamheden worden voor 100 procent goed uitgevoerd en de vooraf gemaakte prijsopgave kloppen exact.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Goed aervice en vriendelijk

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Kom en er al jaren, heb er verschillende auto's gekocht die daar ook altijd in onderhoud zijn geweest: steeds een uitstekende service. Ook nu het bedrijf over is gegaan van vader op beide zonen blijft het hoge niveau gehandhaafd.
Vriendelijke mensen en je wordt altijd goed geholpen en helemaal volgens afspraak. En de gerekende prijzen zijn reëel.

Verkoop
Familie Evers (Westervoort)
05/04/2017
10

Wij zijn ook al meer dan 25 klant van Bloemberg en we zien geen reden om naar een andere dealer over te stappen

Service
Hans Kersten (Zevenaar)
05/04/2017
10

Je wordt er op een fijne en vakkundige manier geholpen.

Verkoop
Nico Ras (Huissen)
05/04/2017
10

Een bedrijf met zeer klantvriendelijke medewerkers waar je goed en betrouwbaar zaken kunt doen.

Service
Dave Heuts (Nieuw-Dijk)
31/03/2017
9

Zeer klantvriendelijk, afspraak is afspraak, goede communicatie, leenauto is genot om in te rijden, mooie showroom.

Service
HG BRASZ (VELP)
30/03/2017
10

correcte bediening en zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Goede snelle service, juiste prijsopgave, snelle reparatie

Service
Henk Bartels (Zevenaar)
29/03/2017
10

De medewerkers zijn vriendelijk en klantbewust. En er wordt extra service verleend, zoals het wassen van de auto.

Service
Jan Speelziek
29/03/2017
9

Vriedelijke mensen goede uitleg,

Service
R. Schouten (Zevenaar)
29/03/2017
10

De service is echt geweldig en als klant wordt je enorm gewaardeerd. Ik zal hier nog heel lang klant blijven als het aan mij ligt. Kan het iedereen aanraden.

Service
Dhr'W.Hulshof (Arnhem)
27/03/2017
10

wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Dhr.P. van den Berg (Westervoort.)
23/03/2017
9

Zoals reeds eerder aan het begin door mij gezegd heb ik reeds ongeveer 30 jaar ervaring bij dit bedrijf.Indien ik niet tevreden zou zijn was ik er niet zoveel jaren gebleven en had ik er ook niet steeds weer een nieuwe Toyota gekocht.Deze auto is reeds auto 10 welke ik daar heb gekocht.

Verkoop
Anoniem
20/03/2017
10

een prettig betrouwbaar familiebedrijf

Service
André Weber (Arnhem)
16/03/2017
10

hier krijg je als klant de service zoals die behoort te zijn: vriendelijk, informatief, flexibel!

Service
D.Boomsma-Witte Mw. (Zevenaar)
16/03/2017
8

Op tijd geholpen .Erg rommelig door verbouwing

Verkoop
Halmans (Huissen)
16/03/2017
10

Een warm familiebedrijf waarbij de klant nog op één staat.

Service
Anoniem
10/03/2017
10

Wordt altijd naar volle tevredenheid geholpen door vakbekwame en vriendelijke medewerkers.
Afspraken worden altijd nagekomen en als vaste klant werd de laatste keer de kleine werkzaamheden die nodig waren niet in rekening gebracht.
Altijd in voor een praatje over de nieuwe modellen die ze binnenkrijgen ondanks dat men weet dat ik op dit moment niet op zoek ben naar een nieuwe auto.
Een bedrijf waar ik graag kom.

Verkoop
Dhr. J. Jacobsen (Arnhem)
08/03/2017
10

Vriendelijke, hulpvaardige medewerkers. Een bedrijf met een prima service, waar de klant nog steeds op de eerste plaats komt!

Service
Jan Arntz ('s-Heerenberg)
08/03/2017
10

Een goede ervaring van bijna 40 jaar met dit bedrijf.

Verkoop
Paul Meijer ('s-HEERENBERG)
08/03/2017
10

Ook deze keer weer een prima dienstverlening. Kortom het blijft een Top-dealer.
En ook weer perfect geholpen.

Verkoop
T Vermeulen (Culemborg)
08/03/2017
9

Goede orde en weten waar ze naar toe willen

Service
Dhr. J. Schipper (Arnhem)
01/03/2017
10

Jarenlange goede ervaringen met dit bedrijf en hun hartelijke medewerkers, de uitstekende service en het vakmanschap van de monteurs maken het voor mij onwenselijk om naar een andere garage dan die van fa. Bloemberg te gaan voor inruil of reparatie.

Service
B. Kupers (Didam)
22/02/2017
10

Hun service hun bereikbaarheid hun goede advies warme ontvangst we hebben alleen maar lof gewoon een top autobedrijf
met hele fijne medewerkers

Verkoop
Manfred Verheij (Doesburg)
22/02/2017
10

Super service. Prettig in de omgang. Een echt familiebedrijf.

Service
Nijhof (Duiven)
22/02/2017
9

De medewerkers aan de balie maar ook het garagepersoneel is vriendelijk. Nemen tijd om zaken uit te leggen. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

Verkoop
Pieter Janssen (Arnhem)
22/02/2017
10

Vriendelijke, betrokken en kundige medewerkers / verkopers. Is een genoegen om zaken mee te doen.

Service
Anoniem
21/02/2017
10

Ze zijn gewoon goed

Service
Dhr.H.Stempyn
20/02/2017
9

vriendelijk en vakkundig personeel ,goede service.

Service
wim pothof (arnhem)
20/02/2017
10

Niets op aan te merken.

Service
Bob (Sint-Oedenrode)
15/02/2017
10

Alles is gewoon goed.

Service
harold koerntjes (zevenaar)
15/02/2017
10

netjes alles afgehandeld

Verkoop
FransBruns (Duiven)
14/02/2017
10

Goede service

Verkoop
H.v.Melick (Herkenbosch)
14/02/2017
9

Correcte en serieuze belangstelling voor onze wensen.

Verkoop
JM BAARS-JOOSTEN (WESTERVOORT)
14/02/2017
10

Zeer vriendelijke ontvangst. Goede uitleg, in dit geval, over de C-HR. Er is nooit iets teveel als je iets vraagt, aan wie dan ook.
Receptie/balie/ garage, TOP.
Super bedrijf, die ik graag bij anderen aanbeveel.

Service
Dhr. G.W.Tj.Tjerkstra (Doetinchem)
30/01/2017
9

Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met dit bedrijf. Geen klachten. Uitstekende service. Een goedlopend familiebedrijf met
geen verloop van personeel.

Service
Anoniem
19/01/2017
10

Goede service. Duidelijk in uitleg.

Verkoop
Anoniem
11/01/2017
10

Geweldig contact over langere tijd. Diverse info over allerlei modellen gehad en proefritten gemaakt. Uiteindelijk tot de keuze van de C-HR gekomen.

Service
Anoniem
29/12/2016
10

Betrouwbare garage.

Service
G van Dam (Duiven)
29/12/2016
8

Goede etvaringen

Verkoop
Ap de Wit & Frits Barlage (Diemen)
21/12/2016
10

Een zeer prettige auto dealer, waarbij je het gevoel krijgt welkom te zijn en niet "belazerd" wordt.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Gewoon alles perfect

Verkoop
Bert van Zimmeren (Diemmm)
09/12/2016
8

Behulpzaam

Service
Ben Nieuwhof (Arnhem)
30/11/2016
9

Bloemberg is een zelfstandige garage die niet aangesturd wordt vanuit Raamsdonkveer (Louwman). Dit is een verademing t.a.v. mijn vorige Toyota garage in Arnhem waar iedereen alleen maar kengetallen wil scoren zonder interesse te tonen in het werkelijk serviceniveau.
Iedereen doet hier zijn oprechte best om je van dienst te zijn!

Service
Ineke Brandenburg (Zevenaar)
25/11/2016
9

Iedereen daar is echt vriendelijk en behulpzaam.

Service
André van der Brugge (Zevenaar)
26/10/2016
10

klasse garage, erg behulpzame mensen.

Service
Anoniem
26/10/2016
8

goed werk, duurde wel erg lang (langer dan was vermeld)

Service
Mevr B.Pelkman (Zevenaar)
26/10/2016
9

Worden correct behandeld, duidelijk en eerlijk, zeer prettig personeel. Ga zo door.

Service
Paul PJJM Peters ('s Heerenberg)
26/10/2016
10

Altijd zeer kundig, eerlijk, dienstbaar, vriendelijk en betrouwbaar. Zeer aan te bevelen.

Service
Anoniem
20/10/2016
10

Een prima garage, die altijd goed werk levert conform afspraak en niet te duur is.

Service
Dhr. H van der Vecht
13/10/2016
10

Vriendelijk en zeer bekwaam personeel.
Volgens mij beste bedrijf van Nederland.

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Service
Anoniem
12/10/2016
8

Goede service.

Service
Henk Bonnink (westervoort)
12/10/2016
8

Vriendelijke benadering. Correcte afhandeling. Een prima garage

Service
ben wandes (bemmel)
30/09/2016
9

het is gewoon een goed bedrijf

Service
Geert Bleeker (Doetinchem)
30/09/2016
9

De algemene indruk komt overeen met de verwachting die ik heb van een dealer, vriendelijk gastvrij en duidelijk.

Service
Anoniem
26/09/2016
9

Gewoon alles perfect

Service
Bert van Zimmeren (Diemmm)
21/09/2016
8

Behulpzaam

Service
Anoniem
14/09/2016
9

goede service, vakkundige mensen en een uitstekende receptie geven mij als klant het gevoel dat mijn auto in professionele handen is.

Service
Dhr. A. Bruns (Zevenaar)
14/09/2016
9

voelt vetrouwd

Service
H.Hebing (Giesbeek)
14/09/2016
10

Belangstellend ook prive laat nieuwtjes zien en mogelijkheden zien

Service
Dhr. Heij (Arnhem)
08/09/2016
10

Persoonlijke benadering en zij maken waar wat zij afspreken

Service
Anoniem
07/09/2016
10

deskundig personeel hartelijk ontvangst.

Service
Nico Ras (Huissen)
07/09/2016
10

Kundig, kantvriendelijk, betrouwbaar

Service
Mevr.stam (Angerlo)
17/08/2016
5

Vriendelijk goed prettig in de omgang en mijn auto rijdt weer super

Service
Dave Heuts (Didam)
10/08/2016
10

Zeer klantvriendelijk en persoonlijke benadering. Afspraken worden netjes nagekomen en last minute wijzigingen worden goed uitgevoerd.

Service
Fer Coenders (Didam)
08/08/2016
9

Bijzonder vriendelijke, terzake doende medewerkers dit je te woord staan en vakmensen in de werkplaats die uitstekend werk verrichten. Heb steeds uitstekend advies gekregen wanneer meerdere opties mogelijk waren.
Je krijgt de indruk dat de mensen waarmee je in contact komt je persoonlijk kennen. Erg plezierig.

Service
Anoniem
05/08/2016
9

Uitstekende service en klantvriendelijke benadering

Service
M. Kingma (Arnhem)
03/08/2016
10

Goede service, meedenken met de klant is hier belangrijker dan koste wat het kost iets verkopen, prettige wachtruimte, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
jaap wiersma (arnhem)
26/07/2016
8

betrouwbare dealer, aardig en vakbekwaam

Verkoop
J.P.L.Speelman (Duiven)
20/07/2016
9

Een prettig en kundig bedrijf wat bij de klant vertrouwen uitstraalt.

Service
R boekhorst (Zevenaar)
20/07/2016
8

Service gericht duidelijke afspraken en klantgericht.

Verkoop
Ans ter Voert (Didam)
13/07/2016
10

Prima service. Kunt er altijd terecht met vragen.

Service
Dhr. R. Schouten (Zevenaar)
11/07/2016
10

Deze dealer is zeer betrouwbaar en denkt mee. Je hebt altijd het gevoel dat je welkom bent. En de service is gewoon heel erg goed!

Service
John Berends (Velp)
08/07/2016
10

Zeer persoonlijke behandeling en zeer laag drempelig

Service
dhr. G. Raben (Didam)
06/07/2016
8

wordt netjes en correct behandeld

Service
Ruud Baerends (Duiven)
06/07/2016
10

Bloemberg is een fijne Toyota dealer. Vaste gezichten die de klant kennen en op prettige wijze met de klant omgaan.

Service
Anoniem
29/06/2016
8

algemeen meer dan goed

Service
Mevr Zweers (Zevenaar)
22/06/2016
10

Vriendelijk personeel, fijne zaak met een prettige sfeer, goede service

Service
Thomas (Aerdt)
22/06/2016
9

Nette garage, vakkundige mensen en een goede service! Auto netjes en schoon gemaakt tijdens het onderhoud. Toyota Bloemberg is aan te bevelen.

Service
Chris en Louise de Raef (Didam)
17/06/2016
10

Klantvriendelijk, accuraat, snel geholpen. Goede prijsafspraken.

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Zou wel een hoger cijfer willen geven maar dan word het verwachtingspatroon voor andere klanten wel erg hoog

Service
A.Bruns (Rheden)
08/06/2016
8

Wij zijn zeer tevreden over onze dealer.

Service
Angelien & Jan Bos (Huissen)
08/06/2016
10

Elke keer als ik bij deze garage kom is het net alsof ik bij familie op bezoek kom. Niets word geforceerd door mooie verkooppraatjes, alles wordt goed uitgelegd en met je doorgesproken. En heel belangrijk....de medewerkers zijn goed gehumeurd.

Service
Fam. Janssen (Drempt)
08/06/2016
10

Goede service, beleefde en correcte receptive, geode uitleg van verrichte werkzaamheden

Verkoop
Jan Lendering (Didam)
07/06/2016
10

In het verleden hebben wij ook Toyota gereden en waren ook toen zeer tevreden over de betrouwbaarheid van deze garage.
Ook nu bij de aankoop van de huidige Toyota zijn wij zeer correct behandeld. Een aanrader.

Service
August Nieuwdorp (Wehl)
03/06/2016
10

de altijd prettige manier van communiceren met de medewerkers en de de deskundigheid die ze uitstralen.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Goede service en er wordt klant gericht gedacht.

Verkoop
Theo Verheijen (Westervoort)
01/06/2016
10

Klantgerichtheid. Verstand van zaken. To the point.
Geeft suggesties waar de klant wat aan heeft.
Daarnaast heerst er bij de dealer altijd een goede en gemoedelijke sfeer.

Service
Jan Rensen (Jan)
18/05/2016
9

Al jaren vertrouwd adres...

Verkoop
Harry Oostland (Giesbeek)
13/05/2016
10

Een tevreden klant

Service
Anoniem
11/05/2016
10

persoonlijk, meedenkend met oplossingen, service.

Service
Dhr. M. Kennedie (Duiven)
11/05/2016
10

Correct behandeling/afhandeling

Service
Esther van der Loo-Rozeboom (Duiven)
06/05/2016
10

vriendelijk, klantvriendelijk, kennen je als vaste klant, doen een stapje extra als dat nodig is

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Al ca. 15 jaar een uitstekende service en een heel ontspannen en vriendelijke omgang in alle facetten.
Maar moet wel zeggen dat de auto, in dit geval nu een hybride auris een topauto is.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

uitstekende services

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Altijd deskundig en to the point; geen overdreven gedoe

Service
Anoniem
29/04/2016
9

zeer kundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Uiterst vriendelijke behandeling en transparante service.

Service
Dhr. Kelderman (Giesbeek)
29/04/2016
9

De correcte en vriendelijke behandeling als klant. Duidelijke uitleg over de nota waarop ook nog eens wordt aangegeven wat er in de toekomst aan de auto vervangen moet worden voor een veilige auto. Geen commercieel gedrag om eens te gaan kijken naar een andere auto (rij nu een Toyota Corrola uit 1999 met een ruim 311.000 km op de teller). Eerder trots dat ze zo'n "oude" auto nog in perfecte conditie kunnen houden.

Service
H. Boerdam (Beekbergen)
29/04/2016
8

correcte, persoonlijke behandeling. Betrouwbaar en gevoel dat men investeert in een goede klantwaaardering. Geen korte termijn visie..

Service
André Weber (Arnhem)
20/04/2016
10

Zo moet een modern autobedrijf functioneren. De klant staat altijd centraal, wordt erg prettig te woord gestaan c.q. geholpen met zijn vraag. Afspraken worden stipt nagekomen en bij onverwachte zaken wordt met de klant tijdig overlegd.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

correcte afhandeling
kleine reparaties worden direct verricht

Service
Dhr. L.Wolfs (Doetinchem)
20/04/2016
9

Vriendelijke en service-gerichte medewerkers

Verkoop
E M Vergeer Verheij (Zevenaar)
20/04/2016
10

Goede service en vriendelijk.

Service
H.J.G. te Stroete (Zevenaar )
20/04/2016
10

Deskundig, vriendelijk en goede advisering. Ik voel me er thuis en heb nimmer het idee op onnodige kosten te worden gejaagd

Service
J.N. Albers (Duiven)
20/04/2016
10

zeer duidelijk als het gaat om afspraken, altijd tijd voor klant, korte wachttijden, uiterst vriendelijk en rustige/gezellige wachtruimte waar lectuur en koffie/thee niet ontbreekt. Kan niet beter!

Service
K.Derksen (Herwen)
20/04/2016
10

om dat ze goed werk leveren.

Service
Mevr Willemsen (Zevenaar)
20/04/2016
10

Erg behulpzaam en vriendelijk

Service
Paul Stam (Westervoort)
20/04/2016
9

Je wordt er netjes correct en niet opdringerig benaderd en dat vind ik wel zo prettig

Service
Dhr van Asperen
13/04/2016
10

Zeer goede en betrouwbare dealer. Laten je nooit staan met pech. Keer met toyota bij andere dealer geweest kapotte waterpomp. Die stuurde mij weg met het antwoord kapot ventielentje en die moest snel gemaakt worden. Hier was het echt de waterpomp. Werdt netjes onder garantie gemaakt. Echt een top dealer!

Verkoop
loes van mierlo (Doesburg)
13/04/2016
9

perfecte garage . heel duidelijk

Service
Willy Groeliker (Giesbeek)
13/04/2016
10

prima contact worden vriendelijk ontvangen en ter woord gestaan

Service
Jose cannegieter (Didam)
11/04/2016
9

Tevreden

Service
Anoniem
07/04/2016
10

Zeer betrouwbare garage. Klantvriendelijkheid staat voorop.

Service
dhr H.koenen (Herwen)
07/04/2016
8

vlotte bediening.

Service
BEN WANDERS (BEMMEL)
06/04/2016
10

omdat het een goed bedrijf is en men goed met de klanten omgaat en de koffie is ook goed

Service
Mussche (Didam)
06/04/2016
10

Het is zeer prettig zaken met deze dealer. Er wordt met je meegedacht en er wordt niet moeilijk gedaan om praktische zaken zoals een leenauto etc. De prijzen bij deze dealer zijn hetzelfde als bij een andere Toyota dealer, echter is door de prettige werkzijze de gunfactor zeker aanwezig.

Verkoop
Raymond Rompelaar (Didam)
06/04/2016
10

Een goedbedrijf, altijd tel bereikbaar.

Service
Richo Kaczmarek (Doetinchem )
31/03/2016
8

Goede garage in al z'n facetten !!!!!!

Service
H.A. Bartels (Zevenaar)
30/03/2016
10

Het contact met de medewerkers is zeer goed en de werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Verkoop
B. Schoonweiler (Didam)
23/03/2016
9

sfeer en klein bedrijf, prettige omgang met de klant, al je vragen willen ze beantwoorden, de tijd voor de klant nemen, reeele prijs op de inruilauto.

Service
HG BRASZ (VELP)
23/03/2016
10

zeer klant vriendelijk en behulpzaam.

Service
R deWIT (arnhem)
23/03/2016
10

omdat ik zeer tevreden ben

Service
toon jacobs (loo)
23/03/2016
8

Goede service en vriendelijk behandeld. Belangrijk is duidelijk zijn naar de klant toe.

Service
Wim Pince van der Aa (Wijchen)
23/03/2016
10

Prettig mee te onderhandelen.

Service
Anoniem
21/03/2016
8

de dealer is oké, maar deze enquête niet

Service
Dhr. G.W.Tj.Tjerkstra (Doetinchem)
16/03/2016
9

Ik heb jarenlang ervaring met deze dealer, zijn zeer klantvriendelijk, bieden goede service en het is een betrouwbaar bedrijf.

Service
Anoniem
15/03/2016
9

Goede serves.

Service
G.H.W Hoenselaar (doetinchem)
14/03/2016
10

je voel daar je gewaardeerd.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

De ontvangst inde wachtruimte is uitstekend en de opdracht wordt stipt uitgevoerd

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Het gewoon een zeer gemoedelijk bedrijf is, en van vader op zoon gegaan.
Waar service hoog in het vaandal staat.
Vader heeft de zonen goed ingewerkt men waardeert je nog als klant en dat geeft een goed gevoel.
Er werken niet voor niets al heel lang het zelfde personeel.

Service
Ben Hulkenberg (Zevenaar)
09/03/2016
9

Ziet er keurig uit bij de binnenkomst.
Wordt snel en netjes geholpen.
Altijd open voor een praatje.

Service
l. van mierlo (Doesburg)
09/03/2016
10

super garage, klantvriendelijk

Service
Anoniem
03/03/2016
10

Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en deskundigheid ligt ten grondslag aan mijn beoordelingen

Service
Anoniem
02/03/2016
8

zeer vriendelijke mensen

Verkoop
Jan Burgmeijer (Zevenaar)
02/03/2016
10

Klantvriendelijkheid

Service
Willy Polman (Didam)
02/03/2016
9

Deskundig en zeer prettige medewerkers. (Geen poeha)

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Goede service, prettige sfeer. Er wordt met de klant meegedacht.

Verkoop
Paumen (Duiven)
22/02/2016
9

Gewoon een fijn bedrijf.
Vriendelijke mensen.
Aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

We zijn zeer tevreden klanten

Service
Fabian Regterschot (Zevenaar)
17/02/2016
8

Zeer vriendelijk, duidelijk, open, technisch zeer bekwaam.

Service
Jan Arntz ('s-Heerenberg)
17/02/2016
10

Klantvriendelijk en perfecte service

Service
Theodorus Gerardus Gerritsen (Huissen)
17/02/2016
7

Balie medewerkers zijn altijd aardig, ook de andere mensen die daar werken praten met je als je daar zit te wachten.
Voor twee jaar terug toen het zo'n koude winter was kwam de baas zelf met eigengemaakte erwtensoep, dat was wel een prettige verrassing, dat wel weer.
Jammer alleen dat ik met een ontevreden gevoel ben blijven zitten.

Service
barend mons (zevenaar)
15/02/2016
8

goede zaak

Service
Igo Huurneman (Zevenaar)
11/02/2016
10

Klantvriendelijk en bij technische vragen wordt je professioneel te woord gestaan. Tevens bieden ze je de mogelijkheid om een uitgebreide proefrit te maken. Waardoor ik ook als privé rijder voor een toyota heb gekozen.

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Klantvriendelijk, attent, betrouwbaar. duidelijk.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Ontvangen in een goede sfeer. Keurig geholpen aan de receptie.
Wachten onder het genot van een lekker kopje koffie en in een gemoedelijke wachtruimte.

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
10

Goede dealer goed geholpen heb er vertrouwen in

Service
Joost Metsers (Zevenaar)
03/02/2016
9

Dit is al jaren een zeer betrouwbare garage voor ons. We rijden inmiddels in de vijfde Toyota en zijn zeer te spreken over deze auto's. De onderhoudsbeurten worden keurig afgewerkt en ,zoals afgesproken, krijg ik bij het ophalen van de auto te horen of er in de nabije toekomst noodzakelijk onderhoud te verwachten valt. Het personeel van de garage is vriendelijk en klantgericht. Je zou kunnen zeggen dat de toyota's en het personeel van de garage een perfecte match zijn.

Service
Jan van Wijlick (Zevenaar)
28/01/2016
9

zeer klantvriendelijk en correct, komen wat afgesproken is ook na

Service
Dhr.BJ. Kupers (Didam)
27/01/2016
10

De koffie staat klaar met de krant erbij als je komt, zeer vriendelijke medewerkers werken netjes, nog nooit problemen gehad

Service
joop liet (rheden)
27/01/2016
9

wordt goed behandeld en wordt naar je geluisterdt

Service
C.A.A. Peer (Tolkamer)
22/01/2016
10

De ontvangst is zeer prettig, en men wordt altijd goed en snel geholpen.

Service
A.M. koenders (Zevenaar)
20/01/2016
10

Prettig in omgang. Vriendelijk en duidelijk met de afspraken.

Service
Anoniem
20/01/2016
7

Geen goede oplossing i.v.m .navigatie .jammer ik wil geen losse navigatie .

Service
B. Grutters (Zevenaar)
20/01/2016
9

7e auto van deze dealer en tot heden nooit problemen gehad m.b.t. de service en afspraken.

Service
Mevr. R.Bastiaanse (ZEVENAAR)
20/01/2016
10

Omdat het een goede dealer is en prettig in de omgang

Service
T Hartemink (Arnhem)
20/01/2016
10

Uitstekende service,afspraken worden nagekomen.

Service
Thijs van Veen (Angerlo)
20/01/2016
9

Het bedrijf (receptie/directie en andere medewerkers) komen op mij heel gemoedelijk en betrouwbaar over.
Altijd vriendelijke ontvangst en tegemoetkomend in het maken van afspraken.

Service
mevrouw. Stegeman. (groessen.)
18/01/2016
10

Eerste keer dat ik er was. Halverwege vertelde men mij dat de remmen vervangen moesten worden en dat het dan wel duurder werd en langer zou duren,maar omdat hij toch open lag scheelde het arbeidsloon wel met als hij nu gelijk gemaakt zou worden. Prima. Werd netjes en vriendelijk behandeld. Auto werd prima en schoon afgeleverd en ik kon op een prettige plek wachten.

Service
Dhr G. Rabelink (Zevenaar)
13/01/2016
9

Deskundige afhandeling van het probleem, Gastvrijheid. Snelle afhandeling.

Service
dhr E.Speelman (Arnhem)
08/01/2016
8

omdat het alle jaren goed is en nog steeds op goede manier op afstand van toepassing is

Service
Anny Zweers (Zevenaar)
06/01/2016
10

Goede service
Vriendelijk naar de klanten
Deskundig personeel
Al bijna 40 jaar klant
Zeker een aanrader voor nieuwe klanten

Service
Han van bergem (Zevenaar)
06/01/2016
9

Bloemberg is een fijn bedrijf. Het personeel is bijzonder klantgericht en betrokken. De monteurs verstaan hun vak. De service is uitstekend! Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Service
Anoniem
30/12/2015
10

zeer tevreden

Service
Helen Jordens (Velp)
30/12/2015
10

Het is een uiterst betrouwbare, professionele, no-nonsense, Toyota dealer, met vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Ik weet altijd van tevoren dat ik zeer tevreden van een garagebezoek terugkom.

Service
Henk Segers (Duiven)
30/12/2015
9

prijs kwaliteit verhouding

Service
wim rensen (wehl)
30/12/2015
9

Nooit geen klachten, vriendelijke ontvangst, prima wachtruimte en uitvoerige uitleg over werkzaamheden

Verkoop
L.G.GREINER (DIDAM)
29/12/2015
8

klant vriendelijk

Service
Anoniem
28/12/2015