Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

493 commentaren van in totaal 494 beoordelingen
Service
Anoniem
18/10/2017
10

Prima service, vriendelijk, meedenkend. Zeer tevreden.

Service
Anoniem
18/10/2017
7

De zaak ziet er keurig uit, er is een mooie wachtruimte met koffie, thee en lectuur, maar het geheel straalt toch iets uit van: Je telt pas echt mee als je een dure Toyota hebt waar een hoop geld aan te verdienen valt. Er wordt wel netjes uitgelegd wat er gebeurd is aan je auto maar alles gaat zo afstandelijk en ik merk dat mensen die een duurdere wagen hebben meer aandacht krijgen dan degene die maar een Aygootje rijdt. Het zal wel aan mij liggen hoor....maar zo voelt het wel een beetje. Sorry. Verder ben ik toch heel blij met mijn Aygootje, maar soms overweeg ik wel om eens naar een andere garage te gaan. Ik ben deze keer ook zeer teleurgesteld in de staat waarin de auto verkeerde na de (grote) beurt! Alle gordels zaten nog vast, m'n kussentjes en deken lagen schots en scheef en er was ook niet even een stofzuigertje of lapje aan te pas gekomen. Vorige keren was dat steeds wel zo. Dus, hoe ouder de auto, des te nonchalanter gaan we ermee om??

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Betrouwbare merkdealer van Toyota, keurige klantbediening en communicatie.

Service
Dhr. Th.W. van de Logt (Gennep)
18/10/2017
8

Ben reeds meer dan 17 jaren tevreden klant.

Service
Anoniem
16/10/2017
10

Zeer klantgericht. Prima.

Service
Anoniem
12/10/2017
9

De auto die ik er heb gekocht, rijd prima. Het bedrijf heeft een klantvriendelijke uitstraling. Na de onderhoudsbeurten krijg je uitleg over wat er is gedaan en of er nog bijzonderheden zijn.

Service
Dick Derksen (Arnhem)
27/09/2017
10

Bij deze dealer voel je je thuis, prima service, no nonsens

Service
Jan Nijhof (Zevenaar)
21/09/2017
8

Goede zaak

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Prima service, je wordt er echt als klant behandeld ondanks onze wat "oudere" auto (2009). Vriendelijke personeel en voorzien van een bijna nieuwe leenauto.

Verkoop
John Berendsen (Didam)
13/09/2017
9

een fijn autobedrijf goed bereikbaar tijd voor kopje koffie in een woord prima

Service
Bert xe
06/09/2017
10

Ik ga hier steeds weer met plezier naar toe.. Alles is functioneel, prettig, en geen overbodige luxe.

Service
r.dewit ( Arnhem)
31/08/2017
10

zeer klant gericht deskundigheid vriendelijkheid niets is teveel

Service
g.portengen (duiven)
30/08/2017
10

al vanaf 1995 5 toyotas

Service
H.m Jansen
23/08/2017
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel.Goede uitleg en ze zijn niet opdringerig.

Verkoop
Mike M (Duiven)
23/08/2017
9

Betrouwbaar, klant- en servicegericht. Brengt niet altijd kosten in rekening. Ga hier mee door!

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
8

Ben 10 jaar naar tevredenheid klant bij garage Bloemberg; kan deze garage bij een ieder aanbevelen.

Service
Hans Derksen (Velp)
16/08/2017
9

Fijne benadering, leuke omgang, prima uitstraling kortom Uitstekende dealer.

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
9

Zeer prettig contact bij de aanschaf van onze nieuwe yaris, zowel bij de aankoop als de aflevering !

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
10

service

Service
H. van der Weijden (Arnhem)
09/08/2017
8

Prima garage waarbij je het gevoel krijgt dat na een onderhoudbeurt je weer veilig een jaar met de auto kunt rijden.

Service
Marc Kingma (Arnhem)
09/08/2017
10

Duidelijk, klantgericht, vriendelijk, goede wachtruimte, kortom een prima service.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Service
Joost Hendriksen (Duiven)
02/08/2017
10

Ben al zeeeeeer lang klant bij Bloemberg en ben uitermate tevreden.

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
10

Aardige mensen zeer kordaat. Niet praten maar doen. Nou ja praten kunnen ze ook zeer goed.

Verkoop
D.W.Haverkorn (Zevenaar)
25/07/2017
10

Ik kom bij de firma Bloemberg al van af 1994 en is zeer vertrouwd

Verkoop
T Hesse (Duiven)
25/07/2017
9

wanneer ik binnenkom herkent men mij direct, dat geeft een vertrouwd gevoel.Het maakt niet uit of je de grootste of kleinste Toyota rijdt, ze staan altijd voor je klaar.Ze denken met je mee naar een oplossing.

Verkoop
Dhr.Th.F.G. Uffing (Zevenaar)
20/07/2017
9

Bekende garage met deskundige en vriendelijke mensen, goede service en een mooie uitgebreide showroom.

Verkoop
Henk Hebing (Giesbeek)
20/07/2017
9

Vriendelijke ontvangst duidelijke voorlichting uitnodiging voor proefrit

Verkoop
Bob van Looy (Giesbeek)
19/07/2017
10

De ervaring opgedaan in 25 jaar met Autobedrijf Bloemberg, zowel technisch als menselijk, zijn zeer positief.

Service
Anoniem
17/07/2017
10

Goede service en kundigheid! Ben erg tevreden.

Service
Anoniem
14/07/2017
9

correcte behandeling en zeer vriendelijk.

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Uitstekende service en zeer betrouwbaar!

Verkoop
Wim Willemsen (Duiven)
12/07/2017
10

Zeer goede service en uitstekende en vriendelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
10

Ze zijn gewoon goed

Service
mevr artz
22/06/2017
10

fijne ontvangst vakkundig in hem werk. vriendlijk in alle opzichten

Service
Anoniem
21/06/2017
9

goede service en klantvriendelijk personeel

Verkoop
Monique Lubbers-van Rijswijk (Westervoort)
20/06/2017
10

Zeer vriendelijke en open benadering! Er wordt geen standaard 'verkoop'-praatje gehouden maar je beslist zelf over je aankoop. Daarbij is de verkoper professioneel en geeft voldoende informatie. Ook het persoonlijke en ontspannen contact spreekt erg aan.

Service
Anoniem
14/06/2017
9

Gewoon een goed degelijk bedrijg die jou toyota de aandacht geeft die het verdiend, klasse

Service
Mevr. A.Uil-Sportel (Westervoort)
14/06/2017
10

Altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Wij zijn tevreden, worden altijd correct en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Charles Moll (Duiven )
08/06/2017
10

Fijn contact. Offerte op maat. Meedenken in oplossingen.

Verkoop
Eric (Valburg)
08/06/2017
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar, de medewerkers herkennen je bij binnenkomst, kundig

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Altijd zeer klantvriendelijk en top service! Zelfs bij een auto van bijna 8 jaar oud!

Service
Dorothy Nijholt (Zevenaar)
01/06/2017
9

Ik wordt altijd correct behandeld en zeer vriendelijk te woord gestaan en men is altijd bereid indien nodig hulp te verlenen.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Altijd duidelijk en vriendelijke benadering naar de klant , met goede service.

Service
Schuurink (Arnhem)
31/05/2017
10

Prima service ,
Zeer vriendelijk ,
Betrouwbaar,
Vakkundig

Service
Wim Pince van der Aa (Wijchen)
31/05/2017
10

Eerlijk en betrouwbaar.

Verkoop
Wim Salemink (Tolkamer )
31/05/2017
10

Tweede nieuwe auto die ik gekocht heb bij autobedrijf Bloemberg . Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Service
w.eggen (zevenaar)
26/05/2017
9

zeer positief bedrijf, vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig en men wordt steeds correct geholpen

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Ben klant vanaf ca. 1990.
De in dienst zijnde mensen zijn betrouwbaar correct en vriendelijk maar bovenal deskundig.

Verkoop
Jan v. Zomeren (Westervoort)
24/05/2017
10

Zeer betrouwbaar en kwalitatief hoog niveau.
Verkoper komt zijn afspraken en gaat voor een tevreden klant.

Service
Anoniem
19/05/2017
9

erg prettig in omgang. goede service.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

goede service klant vriendelijk welkom gevoel

Service
Anoniem
17/05/2017
9

goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
17/05/2017
8

kom er al jaren fijne garage

Service
Familie de Graaff (Duiven)
16/05/2017
10

Het is altijd prettig als de receptionist of verkoper laat zien dat ie je kent en interesse toont in je keuze zonder opdringerig te worden.

Service
Anoniem
11/05/2017
10

Personeel is zeer klantvriendelijk en ze geven goede service.

Service
Jan Willem Zweers (Zevenaar)
11/05/2017
10

Altijd prettige service met vriendelijk personeel!

Service
Anny Zweers (Zevenaar)
10/05/2017
10

We zijn al 40 jaar klant bij de dealer en zijn zeer tevreden.
De werknemers en de leiding zijn zeer bekwaam en erg behulpzaam en vriendelijk.
We kunnen ons geen betere garage voorstellen.
Alle hulde voor Toyota Bloemberg in. Zevenaar.

Service
Anoniem
10/05/2017
10

Service is professioneel vriendelijk en snelle afhandeling.

Service
Anoniem
04/05/2017
10

Zelf breng ik mijn auto voor de APK en een beurt. De medewerkers bepalen dan wat er gebeurd gezien de weinige kilometers en zorgt dat de kosten niet de pan uit reizen. Dit gaat al jaren zo en goed. Tevens bij kleine reparaties tussendoor wordt men altijd snel en correct geholpen.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Service en vriendelijkheid

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben over deze garage, ook vanuit het verleden.

Service
Ron Bosman (Terborg)
03/05/2017
9

Bloemberg Zevenaar is een bedrijf dat vakkundige aandacht heeft voor onze auto en persoonlijke aandacht voor ons als mens. De medewerkers komen aan onze wensen m.b.t. de ziekte, die ons gezin kenmerkt, zeer tegemoet en stellen geen voorwaarden. Toyota Bloemberg denkt mee, is erg flexibel en komt zelf met suggesties om het nog beter te laten zijn. Voor ons een duidelijke reden om Toyota Bloemberg te blijven bezoeken en het onderhoud van onze auto in hun handen te leggen.

Service
annie geurts (duiven)
01/05/2017
8

het is een fijne autobedrijf voor mijn

Service
Linda mulder-putman (Tolkamer.)
01/05/2017
10

De koffie staat altijd klaar. Er word geluisterd.
Er is een familiare sfeer.
Het is gewoon weg een prettige dealer..

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Fijne garage met behulpzame medewerkers

Service
dhr Brandsma (Westervoort)
26/04/2017
10

Goede, snelle, vriendelijke en betaalbare service

Service
Dhr HPM.Hendrikx (Didam)
26/04/2017
9

Prettige en nette behandeling. Uitgevoerde werkzaamheden goed uitgevoerd.

Service
L. Wolfs (Doetinchem)
26/04/2017
9

Prima service en erg vriendelijk en vakkundig personeel. Bij het wisselen van winter- naar zomerbanden heeft de monteur , zonder extra kosten te rekenen , de verlichting van mijn fietsdrager gerepareerd!

Service
Paul en José Heinst (Lobith)
26/04/2017
10

We worden er goed en vriendelijk te woord gestaan. Zeer vriendelijk personeel, mooie wachtruimte en showroom.
Wij komen er graag!

Service
Ad van driel (Tilburg )
19/04/2017
10

Bij het eerste bezoek dat was de afspraak voor de bezichtiging was het een goed beeld van de verkoper, receptie en de werkplaats. Alles correct. Met tevredenheid over de onderhandelingen de RAV4 aangeschaft. Door het vertrouwen in het bedrijf ook voor onderhoud naar deze dealer.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

De persoonlijke en vriendelijke benadering spreekt mij aan. Zowel de receptie alsook de werkplaats medewerkers zijn uitgesproken dienstverlenend.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Zeer klantvriendelijk fijne ontvangst goede service alle tijd voor mijn vragen

Service
J de Ruijter (Bemmel)
19/04/2017
10

Prima service en klantgericht

Service
Anoniem
12/04/2017
10

meer dat tevreden ,prima sevice

Service
Dhr G. Rabelink (Zevenaar)
12/04/2017
10

Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, uitstekende service.

Service
Dhr van Kuppeveld (Duiven)
12/04/2017
8

Goede behandeling en deskundigheid.
Ook goede persoonlijke benadering wordt zeer op prijs gesteld

Verkoop
hans weijman (duiven)
12/04/2017
10

bekwaam en accuraat, komen afspraken goed na

Service
J.N. Albers (Duiven)
12/04/2017
10

Zeer stipt met de afgesproken tijd voor onderhoudswerkzaamheden, bied zeer goede service, uiterst vriendelijke uitstraling van de ruimtes. Bied lectuur en mogelijkheid voor koffie/thee tijdens wachten aan. Personeel altijd vriendelijk.

Service
Mevr. H. van den Berg (Arnhem)
12/04/2017
9

Als je bij Garage Bloemberg binnen komt voelt het dat je thuis bent. begroeting koffie fijn toch! omdat te horen.

Service
Mevr.R.Bastiaanse-Schaap (Zevenaar)
12/04/2017
10

Goede service; prettige uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Willy Groeliker (Giesbeek )
07/04/2017
10

Altijd vriendelijke bediening en werkzaamheden worden voor 100 procent goed uitgevoerd en de vooraf gemaakte prijsopgave kloppen exact.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Goed aervice en vriendelijk

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Kom en er al jaren, heb er verschillende auto's gekocht die daar ook altijd in onderhoud zijn geweest: steeds een uitstekende service. Ook nu het bedrijf over is gegaan van vader op beide zonen blijft het hoge niveau gehandhaafd.
Vriendelijke mensen en je wordt altijd goed geholpen en helemaal volgens afspraak. En de gerekende prijzen zijn reëel.

Verkoop
Familie Evers (Westervoort)
05/04/2017
10

Wij zijn ook al meer dan 25 klant van Bloemberg en we zien geen reden om naar een andere dealer over te stappen

Service
Hans Kersten (Zevenaar)
05/04/2017
10

Je wordt er op een fijne en vakkundige manier geholpen.

Verkoop
Nico Ras (Huissen)
05/04/2017
10

Een bedrijf met zeer klantvriendelijke medewerkers waar je goed en betrouwbaar zaken kunt doen.

Service
Dave Heuts (Nieuw-Dijk)
31/03/2017
9

Zeer klantvriendelijk, afspraak is afspraak, goede communicatie, leenauto is genot om in te rijden, mooie showroom.

Service
HG BRASZ (VELP)
30/03/2017
10

correcte bediening en zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Goede snelle service, juiste prijsopgave, snelle reparatie

Service
Henk Bartels (Zevenaar)
29/03/2017
10

De medewerkers zijn vriendelijk en klantbewust. En er wordt extra service verleend, zoals het wassen van de auto.

Service
Jan Speelziek
29/03/2017
9

Vriedelijke mensen goede uitleg,

Service
R. Schouten (Zevenaar)
29/03/2017
10

De service is echt geweldig en als klant wordt je enorm gewaardeerd. Ik zal hier nog heel lang klant blijven als het aan mij ligt. Kan het iedereen aanraden.

Service
Dhr'W.Hulshof (Arnhem)
27/03/2017
10

wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Dhr.P. van den Berg (Westervoort.)
23/03/2017
9

Zoals reeds eerder aan het begin door mij gezegd heb ik reeds ongeveer 30 jaar ervaring bij dit bedrijf.Indien ik niet tevreden zou zijn was ik er niet zoveel jaren gebleven en had ik er ook niet steeds weer een nieuwe Toyota gekocht.Deze auto is reeds auto 10 welke ik daar heb gekocht.

Verkoop
Anoniem
20/03/2017
10

een prettig betrouwbaar familiebedrijf

Service
André Weber (Arnhem)
16/03/2017
10

hier krijg je als klant de service zoals die behoort te zijn: vriendelijk, informatief, flexibel!

Service
D.Boomsma-Witte Mw. (Zevenaar)
16/03/2017
8

Op tijd geholpen .Erg rommelig door verbouwing

Verkoop
Halmans (Huissen)
16/03/2017
10

Een warm familiebedrijf waarbij de klant nog op één staat.

Service
Anoniem
10/03/2017
10

Wordt altijd naar volle tevredenheid geholpen door vakbekwame en vriendelijke medewerkers.
Afspraken worden altijd nagekomen en als vaste klant werd de laatste keer de kleine werkzaamheden die nodig waren niet in rekening gebracht.
Altijd in voor een praatje over de nieuwe modellen die ze binnenkrijgen ondanks dat men weet dat ik op dit moment niet op zoek ben naar een nieuwe auto.
Een bedrijf waar ik graag kom.

Verkoop
Dhr. J. Jacobsen (Arnhem)
08/03/2017
10

Vriendelijke, hulpvaardige medewerkers. Een bedrijf met een prima service, waar de klant nog steeds op de eerste plaats komt!

Service
Jan Arntz ('s-Heerenberg)
08/03/2017
10

Een goede ervaring van bijna 40 jaar met dit bedrijf.

Verkoop
Paul Meijer ('s-HEERENBERG)
08/03/2017
10

Ook deze keer weer een prima dienstverlening. Kortom het blijft een Top-dealer.
En ook weer perfect geholpen.

Verkoop
T Vermeulen (Culemborg)
08/03/2017
9

Goede orde en weten waar ze naar toe willen

Service
Dhr. J. Schipper (Arnhem)
01/03/2017
10

Jarenlange goede ervaringen met dit bedrijf en hun hartelijke medewerkers, de uitstekende service en het vakmanschap van de monteurs maken het voor mij onwenselijk om naar een andere garage dan die van fa. Bloemberg te gaan voor inruil of reparatie.

Service
B. Kupers (Didam)
22/02/2017
10

Hun service hun bereikbaarheid hun goede advies warme ontvangst we hebben alleen maar lof gewoon een top autobedrijf
met hele fijne medewerkers

Verkoop
Manfred Verheij (Doesburg)
22/02/2017
10

Super service. Prettig in de omgang. Een echt familiebedrijf.

Service
Nijhof (Duiven)
22/02/2017
9

De medewerkers aan de balie maar ook het garagepersoneel is vriendelijk. Nemen tijd om zaken uit te leggen. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

Verkoop
Pieter Janssen (Arnhem)
22/02/2017
10

Vriendelijke, betrokken en kundige medewerkers / verkopers. Is een genoegen om zaken mee te doen.

Service
Anoniem
21/02/2017
10

Ze zijn gewoon goed

Service
Dhr.H.Stempyn
20/02/2017
9

vriendelijk en vakkundig personeel ,goede service.

Service
wim pothof (arnhem)
20/02/2017
10

Niets op aan te merken.

Service
Bob (Sint-Oedenrode)
15/02/2017
10

Alles is gewoon goed.

Service
harold koerntjes (zevenaar)
15/02/2017
10

netjes alles afgehandeld

Verkoop
FransBruns (Duiven)
14/02/2017
10

Goede service

Verkoop
H.v.Melick (Herkenbosch)
14/02/2017
9

Correcte en serieuze belangstelling voor onze wensen.

Verkoop
JM BAARS-JOOSTEN (WESTERVOORT)
14/02/2017
10

Zeer vriendelijke ontvangst. Goede uitleg, in dit geval, over de C-HR. Er is nooit iets teveel als je iets vraagt, aan wie dan ook.
Receptie/balie/ garage, TOP.
Super bedrijf, die ik graag bij anderen aanbeveel.

Service
Dhr. G.W.Tj.Tjerkstra (Doetinchem)
30/01/2017
9

Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met dit bedrijf. Geen klachten. Uitstekende service. Een goedlopend familiebedrijf met
geen verloop van personeel.

Service
Anoniem
19/01/2017
10

Goede service. Duidelijk in uitleg.

Verkoop
Anoniem
11/01/2017
10

Geweldig contact over langere tijd. Diverse info over allerlei modellen gehad en proefritten gemaakt. Uiteindelijk tot de keuze van de C-HR gekomen.

Service
Anoniem
29/12/2016
10

Betrouwbare garage.

Service
G van Dam (Duiven)
29/12/2016
8

Goede etvaringen

Verkoop
Ap de Wit & Frits Barlage (Diemen)
21/12/2016
10

Een zeer prettige auto dealer, waarbij je het gevoel krijgt welkom te zijn en niet "belazerd" wordt.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Gewoon alles perfect

Verkoop
Bert van Zimmeren (Diemmm)
09/12/2016
8

Behulpzaam

Service
Ben Nieuwhof (Arnhem)
30/11/2016
9

Bloemberg is een zelfstandige garage die niet aangesturd wordt vanuit Raamsdonkveer (Louwman). Dit is een verademing t.a.v. mijn vorige Toyota garage in Arnhem waar iedereen alleen maar kengetallen wil scoren zonder interesse te tonen in het werkelijk serviceniveau.
Iedereen doet hier zijn oprechte best om je van dienst te zijn!

Service
Ineke Brandenburg (Zevenaar)
25/11/2016
9

Iedereen daar is echt vriendelijk en behulpzaam.

Service
André van der Brugge (Zevenaar)
26/10/2016
10

klasse garage, erg behulpzame mensen.

Service
Anoniem
26/10/2016
8

goed werk, duurde wel erg lang (langer dan was vermeld)

Service
Mevr B.Pelkman (Zevenaar)
26/10/2016
9

Worden correct behandeld, duidelijk en eerlijk, zeer prettig personeel. Ga zo door.

Service
Paul PJJM Peters ('s Heerenberg)
26/10/2016
10

Altijd zeer kundig, eerlijk, dienstbaar, vriendelijk en betrouwbaar. Zeer aan te bevelen.

Service
Anoniem
20/10/2016
10

Een prima garage, die altijd goed werk levert conform afspraak en niet te duur is.

Service
Dhr. H van der Vecht
13/10/2016
10

Vriendelijk en zeer bekwaam personeel.
Volgens mij beste bedrijf van Nederland.

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Service
Anoniem
12/10/2016
8

Goede service.

Service
Henk Bonnink (westervoort)
12/10/2016
8

Vriendelijke benadering. Correcte afhandeling. Een prima garage

Service
ben wandes (bemmel)
30/09/2016
9

het is gewoon een goed bedrijf

Service
Geert Bleeker (Doetinchem)
30/09/2016
9

De algemene indruk komt overeen met de verwachting die ik heb van een dealer, vriendelijk gastvrij en duidelijk.

Service
Anoniem
26/09/2016
9

Gewoon alles perfect

Service
Bert van Zimmeren (Diemmm)
21/09/2016
8

Behulpzaam

Service
Anoniem
14/09/2016
9

goede service, vakkundige mensen en een uitstekende receptie geven mij als klant het gevoel dat mijn auto in professionele handen is.

Service
Dhr. A. Bruns (Zevenaar)
14/09/2016
9

voelt vetrouwd

Service
H.Hebing (Giesbeek)
14/09/2016
10

Belangstellend ook prive laat nieuwtjes zien en mogelijkheden zien

Service
Dhr. Heij (Arnhem)
08/09/2016
10

Persoonlijke benadering en zij maken waar wat zij afspreken

Service
Anoniem
07/09/2016
10

deskundig personeel hartelijk ontvangst.

Service
Nico Ras (Huissen)
07/09/2016
10

Kundig, kantvriendelijk, betrouwbaar

Service
Mevr.stam (Angerlo)
17/08/2016
5

Vriendelijk goed prettig in de omgang en mijn auto rijdt weer super

Service
Dave Heuts (Didam)
10/08/2016
10

Zeer klantvriendelijk en persoonlijke benadering. Afspraken worden netjes nagekomen en last minute wijzigingen worden goed uitgevoerd.

Service
Fer Coenders (Didam)
08/08/2016
9

Bijzonder vriendelijke, terzake doende medewerkers dit je te woord staan en vakmensen in de werkplaats die uitstekend werk verrichten. Heb steeds uitstekend advies gekregen wanneer meerdere opties mogelijk waren.
Je krijgt de indruk dat de mensen waarmee je in contact komt je persoonlijk kennen. Erg plezierig.

Service
Anoniem
05/08/2016
9

Uitstekende service en klantvriendelijke benadering

Service
M. Kingma (Arnhem)
03/08/2016
10

Goede service, meedenken met de klant is hier belangrijker dan koste wat het kost iets verkopen, prettige wachtruimte, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
jaap wiersma (arnhem)
26/07/2016
8

betrouwbare dealer, aardig en vakbekwaam

Verkoop
J.P.L.Speelman (Duiven)
20/07/2016
9

Een prettig en kundig bedrijf wat bij de klant vertrouwen uitstraalt.

Service
R boekhorst (Zevenaar)
20/07/2016
8

Service gericht duidelijke afspraken en klantgericht.

Verkoop
Ans ter Voert (Didam)
13/07/2016
10

Prima service. Kunt er altijd terecht met vragen.

Service
Dhr. R. Schouten (Zevenaar)
11/07/2016
10

Deze dealer is zeer betrouwbaar en denkt mee. Je hebt altijd het gevoel dat je welkom bent. En de service is gewoon heel erg goed!

Service
John Berends (Velp)
08/07/2016
10

Zeer persoonlijke behandeling en zeer laag drempelig

Service
dhr. G. Raben (Didam)
06/07/2016
8

wordt netjes en correct behandeld

Service
Ruud Baerends (Duiven)
06/07/2016
10

Bloemberg is een fijne Toyota dealer. Vaste gezichten die de klant kennen en op prettige wijze met de klant omgaan.

Service
Anoniem
29/06/2016
8

algemeen meer dan goed

Service
Mevr Zweers (Zevenaar)
22/06/2016
10

Vriendelijk personeel, fijne zaak met een prettige sfeer, goede service

Service
Thomas (Aerdt)
22/06/2016
9

Nette garage, vakkundige mensen en een goede service! Auto netjes en schoon gemaakt tijdens het onderhoud. Toyota Bloemberg is aan te bevelen.

Service
Chris en Louise de Raef (Didam)
17/06/2016
10

Klantvriendelijk, accuraat, snel geholpen. Goede prijsafspraken.

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Zou wel een hoger cijfer willen geven maar dan word het verwachtingspatroon voor andere klanten wel erg hoog

Service
A.Bruns (Rheden)
08/06/2016
8

Wij zijn zeer tevreden over onze dealer.

Service
Angelien & Jan Bos (Huissen)
08/06/2016
10

Elke keer als ik bij deze garage kom is het net alsof ik bij familie op bezoek kom. Niets word geforceerd door mooie verkooppraatjes, alles wordt goed uitgelegd en met je doorgesproken. En heel belangrijk....de medewerkers zijn goed gehumeurd.

Service
Fam. Janssen (Drempt)
08/06/2016
10

Goede service, beleefde en correcte receptive, geode uitleg van verrichte werkzaamheden

Verkoop
Jan Lendering (Didam)
07/06/2016
10

In het verleden hebben wij ook Toyota gereden en waren ook toen zeer tevreden over de betrouwbaarheid van deze garage.
Ook nu bij de aankoop van de huidige Toyota zijn wij zeer correct behandeld. Een aanrader.

Service
August Nieuwdorp (Wehl)
03/06/2016
10

de altijd prettige manier van communiceren met de medewerkers en de de deskundigheid die ze uitstralen.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Goede service en er wordt klant gericht gedacht.

Verkoop
Theo Verheijen (Westervoort)
01/06/2016
10

Klantgerichtheid. Verstand van zaken. To the point.
Geeft suggesties waar de klant wat aan heeft.
Daarnaast heerst er bij de dealer altijd een goede en gemoedelijke sfeer.

Service
Jan Rensen (Jan)
18/05/2016
9

Al jaren vertrouwd adres...

Verkoop
Harry Oostland (Giesbeek)
13/05/2016
10

Een tevreden klant

Service
Anoniem
11/05/2016
10

persoonlijk, meedenkend met oplossingen, service.

Service
Dhr. M. Kennedie (Duiven)
11/05/2016
10

Correct behandeling/afhandeling

Service
Esther van der Loo-Rozeboom (Duiven)
06/05/2016
10

vriendelijk, klantvriendelijk, kennen je als vaste klant, doen een stapje extra als dat nodig is

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Al ca. 15 jaar een uitstekende service en een heel ontspannen en vriendelijke omgang in alle facetten.
Maar moet wel zeggen dat de auto, in dit geval nu een hybride auris een topauto is.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

uitstekende services

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Altijd deskundig en to the point; geen overdreven gedoe

Service
Anoniem
29/04/2016
9

zeer kundig en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Uiterst vriendelijke behandeling en transparante service.

Service
Dhr. Kelderman (Giesbeek)
29/04/2016
9

De correcte en vriendelijke behandeling als klant. Duidelijke uitleg over de nota waarop ook nog eens wordt aangegeven wat er in de toekomst aan de auto vervangen moet worden voor een veilige auto. Geen commercieel gedrag om eens te gaan kijken naar een andere auto (rij nu een Toyota Corrola uit 1999 met een ruim 311.000 km op de teller). Eerder trots dat ze zo'n "oude" auto nog in perfecte conditie kunnen houden.

Service
H. Boerdam (Beekbergen)
29/04/2016
8

correcte, persoonlijke behandeling. Betrouwbaar en gevoel dat men investeert in een goede klantwaaardering. Geen korte termijn visie..

Service
André Weber (Arnhem)
20/04/2016
10

Zo moet een modern autobedrijf functioneren. De klant staat altijd centraal, wordt erg prettig te woord gestaan c.q. geholpen met zijn vraag. Afspraken worden stipt nagekomen en bij onverwachte zaken wordt met de klant tijdig overlegd.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

correcte afhandeling
kleine reparaties worden direct verricht

Service
Dhr. L.Wolfs (Doetinchem)
20/04/2016
9

Vriendelijke en service-gerichte medewerkers

Verkoop
E M Vergeer Verheij (Zevenaar)
20/04/2016
10

Goede service en vriendelijk.

Service
H.J.G. te Stroete (Zevenaar )
20/04/2016
10

Deskundig, vriendelijk en goede advisering. Ik voel me er thuis en heb nimmer het idee op onnodige kosten te worden gejaagd

Service
J.N. Albers (Duiven)
20/04/2016
10

zeer duidelijk als het gaat om afspraken, altijd tijd voor klant, korte wachttijden, uiterst vriendelijk en rustige/gezellige wachtruimte waar lectuur en koffie/thee niet ontbreekt. Kan niet beter!

Service
K.Derksen (Herwen)
20/04/2016
10

om dat ze goed werk leveren.

Service
Mevr Willemsen (Zevenaar)
20/04/2016
10

Erg behulpzaam en vriendelijk

Service
Paul Stam (Westervoort)
20/04/2016
9

Je wordt er netjes correct en niet opdringerig benaderd en dat vind ik wel zo prettig

Service
Dhr van Asperen
13/04/2016
10

Zeer goede en betrouwbare dealer. Laten je nooit staan met pech. Keer met toyota bij andere dealer geweest kapotte waterpomp. Die stuurde mij weg met het antwoord kapot ventielentje en die moest snel gemaakt worden. Hier was het echt de waterpomp. Werdt netjes onder garantie gemaakt. Echt een top dealer!

Verkoop
loes van mierlo (Doesburg)
13/04/2016
9

perfecte garage . heel duidelijk

Service
Willy Groeliker (Giesbeek)
13/04/2016
10

prima contact worden vriendelijk ontvangen en ter woord gestaan

Service
Jose cannegieter (Didam)
11/04/2016
9

Tevreden

Service
Anoniem
07/04/2016
10

Zeer betrouwbare garage. Klantvriendelijkheid staat voorop.

Service
dhr H.koenen (Herwen)
07/04/2016
8

vlotte bediening.

Service
BEN WANDERS (BEMMEL)
06/04/2016
10

omdat het een goed bedrijf is en men goed met de klanten omgaat en de koffie is ook goed

Service
Mussche (Didam)
06/04/2016
10

Het is zeer prettig zaken met deze dealer. Er wordt met je meegedacht en er wordt niet moeilijk gedaan om praktische zaken zoals een leenauto etc. De prijzen bij deze dealer zijn hetzelfde als bij een andere Toyota dealer, echter is door de prettige werkzijze de gunfactor zeker aanwezig.

Verkoop
Raymond Rompelaar (Didam)
06/04/2016
10

Een goedbedrijf, altijd tel bereikbaar.

Service
Richo Kaczmarek (Doetinchem )
31/03/2016
8

Goede garage in al z'n facetten !!!!!!

Service
H.A. Bartels (Zevenaar)
30/03/2016
10

Het contact met de medewerkers is zeer goed en de werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Verkoop
B. Schoonweiler (Didam)
23/03/2016
9

sfeer en klein bedrijf, prettige omgang met de klant, al je vragen willen ze beantwoorden, de tijd voor de klant nemen, reeele prijs op de inruilauto.

Service
HG BRASZ (VELP)
23/03/2016
10

zeer klant vriendelijk en behulpzaam.

Service
R deWIT (arnhem)
23/03/2016
10

omdat ik zeer tevreden ben

Service
toon jacobs (loo)
23/03/2016
8

Goede service en vriendelijk behandeld. Belangrijk is duidelijk zijn naar de klant toe.

Service
Wim Pince van der Aa (Wijchen)
23/03/2016
10

Prettig mee te onderhandelen.

Service
Anoniem
21/03/2016
8

de dealer is oké, maar deze enquête niet

Service
Dhr. G.W.Tj.Tjerkstra (Doetinchem)
16/03/2016
9

Ik heb jarenlang ervaring met deze dealer, zijn zeer klantvriendelijk, bieden goede service en het is een betrouwbaar bedrijf.

Service
Anoniem
15/03/2016
9

Goede serves.

Service
G.H.W Hoenselaar (doetinchem)
14/03/2016
10

je voel daar je gewaardeerd.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

De ontvangst inde wachtruimte is uitstekend en de opdracht wordt stipt uitgevoerd

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Het gewoon een zeer gemoedelijk bedrijf is, en van vader op zoon gegaan.
Waar service hoog in het vaandal staat.
Vader heeft de zonen goed ingewerkt men waardeert je nog als klant en dat geeft een goed gevoel.
Er werken niet voor niets al heel lang het zelfde personeel.

Service
Ben Hulkenberg (Zevenaar)
09/03/2016
9

Ziet er keurig uit bij de binnenkomst.
Wordt snel en netjes geholpen.
Altijd open voor een praatje.

Service
l. van mierlo (Doesburg)
09/03/2016
10

super garage, klantvriendelijk

Service
Anoniem
03/03/2016
10

Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en deskundigheid ligt ten grondslag aan mijn beoordelingen

Service
Anoniem
02/03/2016
8

zeer vriendelijke mensen

Verkoop
Jan Burgmeijer (Zevenaar)
02/03/2016
10

Klantvriendelijkheid

Service
Willy Polman (Didam)
02/03/2016
9

Deskundig en zeer prettige medewerkers. (Geen poeha)

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Goede service, prettige sfeer. Er wordt met de klant meegedacht.

Verkoop
Paumen (Duiven)
22/02/2016
9

Gewoon een fijn bedrijf.
Vriendelijke mensen.
Aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

We zijn zeer tevreden klanten

Service
Fabian Regterschot (Zevenaar)
17/02/2016
8

Zeer vriendelijk, duidelijk, open, technisch zeer bekwaam.

Service
Jan Arntz ('s-Heerenberg)
17/02/2016
10

Klantvriendelijk en perfecte service

Service
Theodorus Gerardus Gerritsen (Huissen)
17/02/2016
7

Balie medewerkers zijn altijd aardig, ook de andere mensen die daar werken praten met je als je daar zit te wachten.
Voor twee jaar terug toen het zo'n koude winter was kwam de baas zelf met eigengemaakte erwtensoep, dat was wel een prettige verrassing, dat wel weer.
Jammer alleen dat ik met een ontevreden gevoel ben blijven zitten.

Service
barend mons (zevenaar)
15/02/2016
8

goede zaak

Service
Igo Huurneman (Zevenaar)
11/02/2016
10

Klantvriendelijk en bij technische vragen wordt je professioneel te woord gestaan. Tevens bieden ze je de mogelijkheid om een uitgebreide proefrit te maken. Waardoor ik ook als privé rijder voor een toyota heb gekozen.

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Klantvriendelijk, attent, betrouwbaar. duidelijk.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Ontvangen in een goede sfeer. Keurig geholpen aan de receptie.
Wachten onder het genot van een lekker kopje koffie en in een gemoedelijke wachtruimte.

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
10

Goede dealer goed geholpen heb er vertrouwen in

Service
Joost Metsers (Zevenaar)
03/02/2016
9

Dit is al jaren een zeer betrouwbare garage voor ons. We rijden inmiddels in de vijfde Toyota en zijn zeer te spreken over deze auto's. De onderhoudsbeurten worden keurig afgewerkt en ,zoals afgesproken, krijg ik bij het ophalen van de auto te horen of er in de nabije toekomst noodzakelijk onderhoud te verwachten valt. Het personeel van de garage is vriendelijk en klantgericht. Je zou kunnen zeggen dat de toyota's en het personeel van de garage een perfecte match zijn.

Service
Jan van Wijlick (Zevenaar)
28/01/2016
9

zeer klantvriendelijk en correct, komen wat afgesproken is ook na

Service
Dhr.BJ. Kupers (Didam)
27/01/2016
10

De koffie staat klaar met de krant erbij als je komt, zeer vriendelijke medewerkers werken netjes, nog nooit problemen gehad

Service
joop liet (rheden)
27/01/2016
9

wordt goed behandeld en wordt naar je geluisterdt

Service
C.A.A. Peer (Tolkamer)
22/01/2016
10

De ontvangst is zeer prettig, en men wordt altijd goed en snel geholpen.

Service
A.M. koenders (Zevenaar)
20/01/2016
10

Prettig in omgang. Vriendelijk en duidelijk met de afspraken.

Service
Anoniem
20/01/2016
7

Geen goede oplossing i.v.m .navigatie .jammer ik wil geen losse navigatie .

Service
B. Grutters (Zevenaar)
20/01/2016
9

7e auto van deze dealer en tot heden nooit problemen gehad m.b.t. de service en afspraken.

Service
Mevr. R.Bastiaanse (ZEVENAAR)
20/01/2016
10

Omdat het een goede dealer is en prettig in de omgang

Service
T Hartemink (Arnhem)
20/01/2016
10

Uitstekende service,afspraken worden nagekomen.

Service
Thijs van Veen (Angerlo)
20/01/2016
9

Het bedrijf (receptie/directie en andere medewerkers) komen op mij heel gemoedelijk en betrouwbaar over.
Altijd vriendelijke ontvangst en tegemoetkomend in het maken van afspraken.

Service
mevrouw. Stegeman. (groessen.)
18/01/2016
10

Eerste keer dat ik er was. Halverwege vertelde men mij dat de remmen vervangen moesten worden en dat het dan wel duurder werd en langer zou duren,maar omdat hij toch open lag scheelde het arbeidsloon wel met als hij nu gelijk gemaakt zou worden. Prima. Werd netjes en vriendelijk behandeld. Auto werd prima en schoon afgeleverd en ik kon op een prettige plek wachten.

Service
Dhr G. Rabelink (Zevenaar)
13/01/2016
9

Deskundige afhandeling van het probleem, Gastvrijheid. Snelle afhandeling.

Service
dhr E.Speelman (Arnhem)
08/01/2016
8

omdat het alle jaren goed is en nog steeds op goede manier op afstand van toepassing is

Service
Anny Zweers (Zevenaar)
06/01/2016
10

Goede service
Vriendelijk naar de klanten
Deskundig personeel
Al bijna 40 jaar klant
Zeker een aanrader voor nieuwe klanten

Service
Han van bergem (Zevenaar)
06/01/2016
9

Bloemberg is een fijn bedrijf. Het personeel is bijzonder klantgericht en betrokken. De monteurs verstaan hun vak. De service is uitstekend! Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Service
Anoniem
30/12/2015
10

zeer tevreden

Service
Helen Jordens (Velp)
30/12/2015
10

Het is een uiterst betrouwbare, professionele, no-nonsense, Toyota dealer, met vriendelijke en servicegerichte medewerkers. Ik weet altijd van tevoren dat ik zeer tevreden van een garagebezoek terugkom.

Service
Henk Segers (Duiven)
30/12/2015
9

prijs kwaliteit verhouding

Service
wim rensen (wehl)
30/12/2015
9

Nooit geen klachten, vriendelijke ontvangst, prima wachtruimte en uitvoerige uitleg over werkzaamheden

Verkoop
L.G.GREINER (DIDAM)
29/12/2015
8

klant vriendelijk

Service
Anoniem
28/12/2015
10

vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Klantvriendelijk, klantenkennis.

Service
kool (westervoort )
16/12/2015
9

Ze zijn gewoon goed

Service
Anoniem
10/12/2015
9

Goede service

Verkoop
Anoniem
10/12/2015
9

Vriendelijke, deskundige en bovenal betrouwbare contacten met deze voor ons nieuwe dealer.

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Ik ben zeer tevreden over alles .

Service
Fer Coenders (Didam)
09/12/2015
9

Prima service, vriendelijke medewerkers, altijd behulpzaam, veel verstand van zaken.

Service
skj de fluiter (duiven)
09/12/2015
10

Het receptie personeel beantwoord alle vragen netjes professioneel, en denkt vriendelijk mee. Geen enkele verassing, tot zo ver een top bedrijf.

Verkoop
Gera Kieneker (Westervoort)
07/12/2015
9

Ik heb een persoonlijke en prettige benadering gehad en omdat het hier om een familiebedrijf gaat zullen ze altijd een stapje harder lopen om de klant tevreden te stellen als dat nodig is.

Verkoop
Joop Bergsma (Westervoort)
02/12/2015
9

Ik koop al sinds 1981 mijn Toyota 's bij deze familie. Eerst in Westervoort later in Zevenaar.
Nooit geen problemen ondervonden.

Verkoop
toon jacobs
26/11/2015
10

vriendelijke mensen goede prijs kwaliteit verhouding. correct behandeld. service een al top. je wordt snel geholpen

Service
A.J.M.Eltink (Zelhem)
19/11/2015
9

Perfecte service en altijd zeer attent.

Service
jh pelkman (zevenaar)
18/11/2015
10

het complete pakket ziet er gelikt uit, werk plaats, receptie, medewerkers

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Prima dealer die zijn afspraken altijd nakomt en een goede service biedt die niets te wensen overlaat. Bovendien zeer vriendelijke mensen, of je nu met de verkopers, receptionist of monteurs te maken hebt.

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
9

Een erge fijne garage.

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
8

Vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor de klant. Auto is perfect afgeleverd!

Service
Dick Derksen (rnhem)
11/11/2015
10

Prima dealer, no nonsens

Service
Dick Derksen (rnhem)
11/11/2015
10

Prima dealer, no nonsens

Service
Fam. Spek (Westervoort)
11/11/2015
10

Zeer betrouwbaar en betrokken met de klant en verlenen goede service.

Service
Nieuwdorp A.H. (Wehl)
09/11/2015
10

Stipt accuraat en vertrouwd

Service
Anoniem
04/11/2015
9

Uitermate tevreden over deze garage, worden altijd correct en volgens afspraak geholpen, bij hogere kosten wordt er altijd gebeld. We komen al enkele jaren bij deze garage en de sfeer is altijd zeer persoonlijk.

Service
Bosch (Pannerden)
04/11/2015
9

Omdat we zeer tevreden zijn

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
7

Voor mij is dit een eerste kennismaking met deze dealer,was er nog nooit eerder geweest maar doordat mijn oude garage geen dealerschap meer heeft ben ik naar deze dealer gegaan.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
8

Service

Service
Anoniem
26/10/2015
7

prima dealer , maar kan altijd beter

Service
Anoniem
21/10/2015
10

Goede service, vriendelijke personeel

Service
Anoniem
20/10/2015
9

Goede service en kwaliteit met een vriendelijke ontvangst. Een tevreden Toyota gebruiker.

Service
Joris (Giesbeek )
16/10/2015
9

Betrouwbare dealer, eerlijk, denken mee met klant en een no nonsens mentaliteit.

Service
Hans Geurts (Aerdt )
14/10/2015
10

Uitstekende dealer, kan zich goed in de situatie van de klant verplaatsen, goede service en prima product!

Service
Anton schoot (Arnhem)
12/10/2015
10

Ik beoordeel alle mensen van de garage met een 10 omdat ze allemaal even belangstellend en vak bekwaam zijn van de baasjes tot de jongste bediende

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
9

Prima klantenservice

Service
Dorothy Nijholt (Zevenaar)
07/10/2015
10

Prima sevice en zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Verkoop
Geert Bleeker (Doetinchem)
07/10/2015
10

Zoals eerder aangegeven goed gevoel, en je thuis voelen

Verkoop
Anoniem
28/09/2015
10

Zeer betrouwbaar. Altijd vriendelijk. Zij zijn pas tevreden als ik tevreden ben.

Service
Ruud van Doorne (Doesburg )
28/09/2015
10

De goede familiere sfeer en geen voelbaar onderscheid tussen eigenaars van nieuwe of gebruikte auto's.

Verkoop
Loe van Eersel (Westervoort)
24/09/2015
10

Vriendelijke contact met alle familieleden .

Service
Anoniem
23/09/2015
9

Tot nu toe de indruk dat "de klant nog klant is" en niet zomaar een toevallige passant.

Service
T.Franssen (Oosterbeek)
23/09/2015
10

Alles klopt wat afgesproken is

Service
Anoniem
21/09/2015
9

De geboden service en de klantvriendelijkheid

Service
Ton Weijkamp (Didam)
21/09/2015
9

Ik wordt steeds correct behandeld

Service
Anoniem
17/09/2015
8

Communicatiev, open sfeer, goede voorlichting, uitleg

Service
P.T. Meijer ('s-HEERENBERG)
17/09/2015
10

Prima dealer. Goede en nette ontvangst. Vriendelijke medewerkers. En, de koffie staat altijd klaar.
Een aanrader.

Service
Anoniem
16/09/2015
9

altijd een zeer vriendelijke ontvangst. en je wordt bij nieuwtjes altijd goed geinformeerd

Service
Ineke Bakker (Zevenaar)
16/09/2015
10

Over garage Bloemberg ben ik zeer tervreden! Vriendelijke mensen, prima service!

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Zeker vanwege het laatste bezoek, perfect geholpen. Ondanks een dag wachten op een nieuwe accu. Heel netjes opgelost.

Service
Dhr. J. Kelderman (Giesbeek)
11/09/2015
9

Een vriendelijke en correcte behandeling. Bij de receptie is er persoonlijke aandacht en wordt zo nodig duidelijk uitgelegd waarom een reparatie/vervanging noodzakelijk is danwel wordt een duidelijk advies gegeven voor een reparatie/vervanging
Zeer klantgericht en uitermate vriendelijk.

Service
Frans Stam (Angerlo)
11/09/2015
10

prettige service, snelle hulp, houdt zich aan de afspraken, goede prijs bij de goede service.

Verkoop
H.G.M. Roes (Stokkum)
11/09/2015
10

Eerlijk betrouwbaar ze doen wat men belooft

Service
M. Slaager (Zevenaar)
11/09/2015
10

Persoonlijke aandacht, service.

Service
Paul Stam (Westervoort)
11/09/2015
9

Alles wat afgesproken is is uitgevoerd niets te wensen alles is goed verlopen

Service
Anoniem
25/08/2015
9

tevreden over de service, onderhoud.

Service
Anoniem
19/08/2015
10

Betrouwbaar en eerlijk.

Service
Dhr. H. Havekes (Lobith)
22/07/2015
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar, kundig, levert goede service. Afspraken worden nagekomen. Geen verassingen achteraf.
Klein verbeterpunt.
Graag een herinneringsbrief voor de APK keuring. Heb ik dit jaar niet ontvangen.

Service
Ruud (Duiven)
22/07/2015
9

Kleine dealer met kundig, vriendelijk personeel en directie. Kleine zaken worden als service opgelost. Je kent het personeel en directie. Dit schept een band. Je hebt het idee dat je klant bent en geen nummer.

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en de medewerkers zijn ter zake zeer deskundig.

Service
Joop Albers (Duiven)
15/07/2015
10

Uitermate prettige behandeling

Service
Anoniem
08/07/2015
7

Als klant word je goed geholpen geen hogere cijfer want dan is de uitdaging weg om het te verbeteren
Dus een 7 is best goed hoor.

Service
de heer Robert de Graaff (Duiven)
08/07/2015
9

Vriendelijkheid, service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel

Service
mevrouw. T van Raalte (Rozendaal )
08/07/2015
9

Goede afspraken. Duidelijke uitleg over de kosten. Correcte afhandeling zowel persoonlijk als technisch. Betrouwbaar.

Service
R. Berns (Didam)
08/07/2015
7

Normaal gesproken geheel tevreden over behandeling en afhandeling van klacht.
Ontevreden over coulanceregeling nog geen maand buiten de garantietermijn. Hieraan is zeker ook de importeur debet, die volgens de dealer niet van plan was iets te doen. Dat valt me erg tegen.

Service
Anoniem
06/07/2015
10

Vriendelijke,attente en deskundige aandacht

Service
Fam. Eggen (6901JC Zevenaar)
06/07/2015
9

al35 jaar klant, nu hebben we Toyota no 15,we zijn steeds zeer tevreden en we worden geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel

Service
Hans (J.W.) Derksen (Velp)
24/06/2015
9

Uitstekende Toyota dealer, wij worden altijd vriendelijk, kundig en servicegericht geholpen , kortom een prima bedrijf

Verkoop
Toon Jacobs (loo)
24/06/2015
10

Geven een vriendelijke uitleg. Altijd lekker bijpraten. Komen afspraken na. Goede service.

Verkoop
Anoniem
22/06/2015
9

Vriendelijke en leuke behandeling. Wij hadden per ongeluk de houder van onze Tom-Tom in onze vorige auto laten zitten, een medewerker heeft de handelaar opgebeld en ja hoor hij zat er nog in, Na heel veel bellen zou de houder bij ons thuis in de brievenbus gedaan worden, maar weer niks. De medewerker heeft toen voor ons een nieuwe besteld en die konden wij gratis en voor niets ophalen. Dit vonden wij dus prima services, want het was tenslotte onze eigen fout.

Service
Anoniem
18/06/2015
9

Je maakt een afspraak.
Die wordt nagekomen.
Je wordt vriendelijk bejegend in een aangename omgeving.Gewone prettige mensen klaren een klus voor je.

Service
J. Arntz ('s-Heerenberg)
18/06/2015
9

Al meer dan 35 jaar zeer tevreden.

Service
Ton de Kuijper (Duiven)
18/06/2015
9

Vriendelijke bediening, gevoel dat je echt klant bent

Service
Anoniem
17/06/2015
9

deze dealer is goed bereikbaar, snelle service, kleinschalig en daardoor direct aanspreekbaar.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Deze dealer heb je voor je leven....

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Vriendelijk, corrrect en attent.

Service
m. florissen (zevenaar)
17/06/2015
10

Omdat we gewoon een tevreden klant zijn

Service
Willem Hartgers (Didam)
17/06/2015
9

Goede dealer, goede service, redelijke prijzen.

Verkoop
h.beekhuis (duiven)
03/06/2015
8

behulpzaam en gastvrij

Service
Anoniem
27/05/2015
9

Prettige en klantvriendelijke dealer. De eigenaren en hun personeel zijn vakkundig en integer.
We laten met een gerust hart onze auto bij hen achter voor een onderhoudsbeurt.
Toen we destijds een auto bij hen kochten, werden we goed begeleid. Eerlijke en fijne mensen!

Service
heer E.Speelman (Arnhem)
21/05/2015
9

zoals reeds in het begin is vermeld in de laatste 40 jaar van het onderhoud en alle goede werkzaamheden

Service
Anoniem
20/05/2015
8

De mensen zijn zeer klantvriendelijk en bereid om uitleg te geven.

Service
Anoniem
20/05/2015
10

wordt vriendelijk geholpen en de wagen werd keurig schoon afgeleverd

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Goede service, betrouwbaar en altijd vriendelijk.

Service
Dhr. Mussche (Didam)
20/05/2015
10

Zeer fijne dealer die vooral goed met de klant mee denkt. We zijn een jaar geleden verhuist en zijn nu 2x bij deze dealer geweest. We vinden de dealer echt stukken beter dan onze vorige Toyota dealer.
En dat is best wel een goede prestatie aangezien onze vorige dealer meerdere keren gekozen is tot dealer van het jaar!

Service
Herman Giebels (Aerdt)
20/05/2015
10

Mij zijn alleen maar +punten bekend.

Service
Nico Ras (Huissen)
20/05/2015
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Goede dienst verlening

Service
Riek van den Berg (Arnhem)
13/05/2015
10

betrouwbare garage, met goed geschoold personeel.

Service
Teye Brandsma (Westervoort)
13/05/2015
10

Komt afspraken na en levert een goede service. Uiterst gedreven personeel en prettig in de omgang

Service
Ton.van.'t.Sant (Arnhem)
13/05/2015
10

geweldige garage

Service
L. Janssen (Zevenaar)
30/04/2015
10

vriendelijke benadering, professioneel, stipt en duidelijk

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Vriendelijke verkopers die al je vragen duidelijk beantwoorden, zonder op dringerig te worden om wat te verkopen. En die ook in garantie gevallen voor je klaar staan om alles goed te regelen.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Prima service en altijd vriendelijke behandeling. Ik kan me geen betere garage wensen.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

e zijn erg tevreden over dit bedrijf.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Altijd oplossingsgericht en vriendelijk, klant voelt zich nog koning!!

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Omdat we er goed en netjes worden geholpen

Service
Anoniem
29/04/2015
9

zeer prettige en vriendelijke medewerkers .

Service
Dhr. B. J. Thiele (Zevenaar)
29/04/2015
9

Vriendelijk personeel, maar het is alleen jammer dat de koppelingsplaat al na 85000 km versleten is van een Toyota Corolla.

Service
Dhr. M. Visser (Doesburg)
29/04/2015
9

De dealer heeft mijn auto correct, en op een klantvriendelijke wijze onderhouden. Dit komt de waarde van mijn auto ten goede.

Service
Fedor (Doesburg)
29/04/2015
9

Goede service

Service
H.G. BRASZ (Velp)
29/04/2015
10

klant vriendelijk bedrijf met een zeer goede uitstraling.

Service
H.J.Roos (Arnhem)
29/04/2015
10

daar ik al diverse dealers heb mee gemaakt en deze met kop en schouders er boven uit steekt.

Service
Jan E. van Manen (Arnhem)
29/04/2015
10

Alles wordt benaderd vanuit het belang van de klant

Service
J.E. Huiskes (Arnhem)
29/04/2015
9

Afspraken worden nagekomen; service (zoals altijd) uitstekend. Mogelijke toekomstige reparaties worden aangegeven. Dit is al jaren mijn dealer (eerst in Westervoort en na zijn verhuizing ook in Zevenaar).

Service
Mw R.Bastiaanse (Zevenaar)
29/04/2015
10

Een eerlijke dealer, goed contact, staat voor zijn klanten klaar, zonder flauwe smoesjes.

Service
Paul Dolfsma ('s-Heerenberg)
29/04/2015
10

Altijd een uitstekende service. Ik kom er al jaren en steeds wordt je weer voortreffelijk geholpen.

Verkoop
Thea Kaczmarek (Doetinchem)
29/04/2015
10

Mijn man en ik vinden het een prettige garage, vriendelijk personeel! Worden altijd keurig geholpen en te woord gestaan. We komen er niet zo vaak, want als je eenmaal Toyota rijdt zijn er weinig mankementen, slechts 1 x per jaar een onderhoudsbeurt !!!

Service
Th.W. van de Logt (Gennep (L))
29/04/2015
8

kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en kwaliteit

Verkoop
Willy Polman (Didam)
29/04/2015
9

Terzake kundig en gemoedelijkheid

Service
wim rensen (wehl)
29/04/2015
9

Afspraken worden nagekomen, men is altijd bereid vragen te beantwoorden, uitleg over de werkzaamheden na afloop, kwam nooit voor verrassingen te staan. Prima wachtruimte, vriendelijke mensen.

Service
karel derksen (herwen)
09/04/2015
8

om dat ik zeer tevreden ben.

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Goede service, correcte afwikkeling, vriendelijk mensen aan de balie!!

Service
Anoniem
08/04/2015
8

de behandeling is uitstekend en alles wordt naar wens opgelost.

Service
Heintzbergen (Zevenaar)
08/04/2015
9

klantvriendelijk en terzake kundig

Service
André van der Brugge (Zevenaar)
02/04/2015
10

Behandeling door alle medewerkers laat niets te wensen over, uitstekend.

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Prima dealer. Heldere afspraken, goed contact en komt afspraken na. Een aanrader.

Service
Anoniem
01/04/2015
8

omdat ik tevreden ben

Service
Henk Bartels (Zevenaar)
01/04/2015
10

Correcte en bereidwillige behandeling door medewerkers.

Service
J. Van Dijk (Duiven)
01/04/2015
9

Vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk.

Service
Hans Geurts (Aerdt)
30/03/2015
9

Goede betrouwbare garage met vakkundig en prettig personeel. Kwalitatief goede uitstraling zonder kapsones of 'ballerig' gedrag.

Service
Dhr. J. Schippet (Arnhem )
25/03/2015
10

Prima service, klantvriendelijk; aardige medewerkers

Service
Willy Groeliker (Giesbeek)
25/03/2015
10

Zeer klantvriendelijk worden altijd netjes ontvangen .

Service
Chris Hietkamp (Duiven)
18/03/2015
10

Ervaringscijfer

Service
Dhr Gerhard Burgers (Arnhem)
18/03/2015
9

Alles oke daar

Service
Dorothy Nijholt (Zevenaar)
18/03/2015
10

Prima service en ik wordt altijd vriendelijk geholpen.

Verkoop
Peter Ravensbergen (Ulft)
16/03/2015
8

Ik vind het een fijne dealer, ik word er goed geholpen en te woord gestaan.

Service
Igo Huurneman (Zevenaar)
11/03/2015
9

De medewerkers nemen de tijd voor je, en al mijn vragen worden uitgebreid toegelicht.
De receptiemedewerkers zijn servicegericht.

Verkoop
Fam van Megen (Bemmel)
04/03/2015
9

Wij zijn zeer tevreden

Verkoop
Jan Burgmeijer (Zevenaar)
04/03/2015
10

Klantvriendelijk. Gastvrije uitstraling.

Service
Willem Bulte (Arnhem)
18/02/2015
8

Correcte ontvangst, mooie wachtruimte, goede afhandeling van vragen, vriendelijk personeel, keurige showroom, aanbod vervangende auto onder gunstige voorwaarden, schone wacht en toiletruimte, aanwezige audio-video apparatuur en WiFi

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
9

Persoonlijke aandacht en klantkennis .

Verkoop
wim pothof (arnhem)
11/02/2015
9

Correcte en vriendelijke behandeling.

Service
B.Poortman (Wijchen)
05/02/2015
10

Zeer fijne garage waar service nog met hoofdletters word geschreven.
Wij wonen zeker niet in de buurt van deze garage maar komen speciaal voor onderhoud naar Zevenaar met onze Toyota maar ook met onze andere auto van mijn man.
Nooit iets te klagen gehad!

Service
Anoniem
29/01/2015
8

Je wordt altijd direct geholpen ook als je tussendoor komt.
De auto wordt netjes en schoon weer afgeleverd.
Je wordt vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

Verkoop
Anoniem
27/01/2015
9

goede behandeling ook in de werkplaats

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Bij Bloemberg klopt alles.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Een ouderwets familiebedrijf waar de klant nog koning is.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Inmiddels 15 jaar onze Yaris in onderhoud gehad naar alle tevredenheid. We hebben net een nieuwe Yaris gekocht en onze zoon gaat door in de oude. Voor ons staat de Yaris nr.1 in combi met garage Bloemberg. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit de aankomende 15 jaar weer zal gebeuren.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Persoonlijk.Meedenken en niet het onderste uit de kan willen hebben. Zorgt er voor dat zowel de klant als dealer tevreden is.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

Klantgericht, aandacht voor de klant. Je voelt je er meteen thuis. Alles onder een dak en niet te groot.

Verkoop
joop liet (rheden)
26/01/2015
9

goed netjes geholpen en goede servise

Service
Dick Derksen (Arnhem)
22/01/2015
10

Zeer goede garage, kwaliteit en goede service, vriendelijk en geen nonsens mentaliteit .

Verkoop
Dhr. A.B.T.Elfring (Zevenaar)
19/01/2015
10

Zeer goede voorlichting,prima service en uitstekende begeleiding en zeer gedienstig. Nette en perfecte afhandeling van zaken.

Service
R.R.Derksen (Arnhem)
13/01/2015
9

Snelle afhandeling en vriendelijk personeel. Meedenkend in je probleem en klantgericht.

Service
J. ter Voert (Didam)
05/01/2015
10

Ben zeer tevreden. Leveren goed en betrouwbaar werk. Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
29/12/2014
8

Vriendelijk en vakkundige medewerkers.
Bovendien afgelopen jaar leuke jubileumacties en feest gehad van dit bedrijf.

Service
A. Jacobs (Loo)
24/12/2014
10

Vriendelijke mensen. Komen afspraken na. Prijs kwaliteit is goed.

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Nooit geen problemen gehad en ook op menselijk kontakt altijd correct en vriendelijk.

Service
J.H.Rensen (Zevenaar)
24/12/2014
10

Omdat ze er voor gaan....Men kan beter een goede zijn en goed blijven als de beste van alles ...En zij houden dat goed zijn al heeeel lang vol...

Service
J.N. Albers (Duiven)
24/12/2014
9

Ontvangstruimte is vriendelijk met gezellige zitjes, receptie altijd bemand met vrolijk personeel, onderhoud word op stipt afgesproken tijdstip uitgevoerd, medewerkers tonen altijd belangstelling. Kortom men is servicegericht bezig. Geeft mij een prettig gevoel daar terecht te kunnen bij onverhoopte problemen met de auto.

Service
Dirk Aaldering (Doesburg)
23/12/2014
8

Behulpzaam, mee denken met...
Ik kwam voor mijn winterbanden en een afspraak te maken voor de keuring. Een dik half uur later reed ik met een gekeurde auto
op winterbanden weer naar huis. Helemaal perfect.

Service
Anoniem
15/12/2014
10

Ik word voorafgaande de reparatie gebeld voor een prijsopgave, mensen zijn vriendelijk, nooit gezeur en bij een beurt of controle verwisselen ze gratis de zomer of winterbanden. Zij weten wie ik ben en dat schept vertrouwen.

Verkoop
Mevrouw T. van Raalte-Ratering (Rozendaal)
09/12/2014
9

Omdat de bejegening uitermate vriendelijk is, het bedrijf betrouwbaar is en goede service verleent

Service
Alwin Geertsma (Zevenaar)
02/12/2014
10

Super fijne dealer, kundig personeel en ze denken met je mee in oplossingen.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Bedrijf voelt vanaf dag 1 vertrouwd. Je hebt heel erg het gevoel dat iedereen zeer correct en prettig geholpen wordt en het niet uitmaakt welk type je rijdt. Afspraken worden altijd correct nagekomen. Het voelt alsof of je bij je familie bent, iedereen is daar vriendelijk en heeft aandacht voor jou. Een heel fijn en eerlijk bedrijf

Service
rene en ellen (Rijnwaarden )
02/12/2014
10

Zeer persoonlijke aanpak en gericht meedenken!

Service
Rob Polman (Pannerden)
02/12/2014
9

Als trouwe klant (15 jaar) zijn wij uitermate tevreden over autobedrijf Bloemberg. Uitstekende service gekoppeld aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn voor ons waardevolle criteria.

Verkoop
Th. W. van de Logt (Gennep (Limburg))
12/11/2014
8

grote persoonlijke service ook bij problemen

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Goede service, prettige mensen

Verkoop
S. Peters (Didam)
27/10/2014
10

Goed en eerlijk behandeld

Service
Anoniem
22/10/2014
10

goede service

Verkoop
Thea Kaczmarek (Doetinchem)
22/10/2014
9

Mooie schone garage, werkplaats, mooie showroom en alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
21/10/2014
7

Ik voel me er (nog) niet echt thuis, het blijft een beetje afstandelijk. Ik krijg wel een lijst met afgevinkte werkzaamheden, maar wie zegt mij dat dat inderdaad ook echt gebeurd is. Je brengt de auto, geeft hem in handen van een monteur die je niet kent, wacht vervolgens geduldig in de wachtruimte van de receptie, ook die mensen ken je niet echt, en krijgt dan tenslotte die lange lijst van werkzaamheden, waarvan je dan braaf aanneemt dat dat allemaal klopt. Maar verder ziet het er allemaal keurig uit en m'n autootje rijdt als een speer, hetgeen toch het allerbelangrijkste is. Dus, een 7 vind ik een mooi cijfer.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

goede service en klantvriendelijk

Service
Stef Willemsen (Rheden)
21/10/2014
10

correct en stipt, komen afspraken na

Service
Anoniem
16/10/2014
9

Zie vorige opmerkingen. 1 kleine opmerking. Als een trouwe klant een andere/nieuwe auto komt kopen geef deze klant dan ook het gevoel dat hij een trouwe klant is met de onderhandelingen. Dat is helaas de reden dat ik met 1 auto ben overgestapt naar een ander merk. Daar kon ik wel onderhandelen.

Service
Mevr. A. Hoogstraten (Zevenaar)
15/10/2014
9

Heel vriendelijk, deskundig én snel en uiterst betrouwbaar

Service
Anoniem
14/10/2014
10

ik zou geen andere willen

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Tevreden over de auto en het bedrijf Bloemberg in Zevenaar.

Service
G.J.H. Rabelink (Zevenaar)
14/10/2014
9

Auto wilde niet starten, 2 x binnen 10 min. aanwezig om dit te verhelpen, accu vervangen onder het genot van een kopje koffie, kortom super tevreden over de service.

Service
Jan Riswick (Zevenaar)
14/10/2014
9

Prettige en correcte mensen die hun afspraken nakomen.

Service
A. Wolters (Duiven)
09/10/2014
8

Betrouwbaar en deskundig

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Bij problemen met het starten van de auto was de dealer met 10 min. bij de auto.

Verkoop
jan withagen (arnhem)
08/10/2014
9

goede behandeling

Service
wim salemink (tolkamer)
08/10/2014
9

klant vriendelijk, kennis van zaken, en de mogelijkheid om met de monteur te praten.

Verkoop
Anoniem
07/10/2014
9

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
Anoniem
02/10/2014
9

klantvriendelijk, correct, onderhoud wordt goed uitgevoerd, geen reparaties gehad

Service
A.A.W.Doeleman (m) (Velp-Gelderland)
01/10/2014
9

Heb niet eerder een toelichting gegeven.
De ontvangst, behandeling, vriendelijkheid en deskundigheid waren erg goed.

Service
Anoniem
01/10/2014
9

het is goed zo

Service
Anoniem
01/10/2014
10

Top

Service
Anoniem
30/09/2014
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
30/09/2014
9

gastvrij, eerlijk, kennis van zaken

Service
J. Franz Beumer (Westervoort)
30/09/2014
9

Klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar

Service
Anoniem
25/09/2014
9

Ik heb geen aanmerkingen

Verkoop
Hans (J.W.) Derksen (Velp)
25/09/2014
10

Correct, betrouwbaar, en bij problemen wordt gezorgd voor een passende oplossing.

Verkoop
Anoniem
24/09/2014
10

Zeer prettige wijze van verkoop, spontaan en eerlijk .

Service
Joost Hendriksen (Duiven)
24/09/2014
10

Ben al heel lang klant bij deze garage, heb in totaal 12 Toyota's gereden waaronder de 1000(3x),corollas,Carina's(2x), celica, camry's(2x),pick-nick en nu al 12 jaar een Avensis-Verso,zeer jammer dat deze niet meer in het program zit!!!!Nog nooit iets te klagen gehad over deze garage.

Service
Anoniem
23/09/2014
8

Word als klant correct tegemoet getreden. Ze houden zich aan de afspraken.

Service
Anoniem
23/09/2014
10

De uitstraling van de dealer is het merk Toyota waardig

Service
Anoniem
23/09/2014
9

uitstekende service, je voelt je altijd welkom en serieus genomen. Kan me geen betere dealer wensen!

Service
Anoniem
23/09/2014
8

De werkzaamheden en afspraken zijn op correcte manier uitgevoerd c.q. nagekomen.

Service
E. Van der Loo (Duiven)
23/09/2014
9

Prettig contact. Kennen hun vaste klanten. Nemen de tijd voor je

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Grote klantvriendelijkheid, toegankelijkheid en kwaliteit van werkzaamheden. Men "voelt" de klant aan.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Goede algehele indruk
Service
Klantvriendelijke medewerkers

Service
Daan Wesseling (Westervoort)
19/09/2014
9

Min of meer de optelsom detailscores!

Service
P.T. Meijer ('s-HEERENBERG)
19/09/2014
9

De correcte vriendelijke manier van behandeling. Nette verzorging van het onderhoud.

Service
Mevr. Donkers (Didam)
11/09/2014
10

is goed

Service
Anoniem
10/09/2014
10

Het gehele team straalt vertrouwen uit en is zeer vriendelijk en behulpzaam!

Service
Anoniem
10/09/2014
9

Ik ben al meer dan 25 jaar klant en ik heb vertrouwen in deze dealer.

Service
Anoniem
10/09/2014
8

goede service

Service
G.B. iacovone (Dieren)
09/09/2014
9

De Verrichtte werkzaamheid naar verwachting uitgevoerd.

Service
paul (westervoort)
09/09/2014
9

Klien schallig en klantvriendelijk

Service
Anoniem
03/09/2014