Beoordelingen 

776 commentaren van in totaal 777 beoordelingen
Service
g artz (duiven)
12-06-2019
10

omdat dit een zeer vriendelijk bedrijf is zeer gericht naar de klant

Service
M. van Dulmen
07-06-2019
10

Klantvriendelijk, goede service.

Service
Rita weldring (Arnhem)
05-06-2019
10

Zeer prettig ontvangen. Geen moeilijk gedoe. Open en eerlijk. Geen verkooppraatjes.

Service
Ron Bosman (Terborg)
05-06-2019
9

De medewerkers bij dit bedrijf zijn, zonder uitzondering, meelevend en denken zeer goed mee.

Service
Wim van den Assem (Duiven)
05-06-2019
10

We worden er correct en vriedlijk behandeld

Service
H.J,Brinkhof (Zevenaar)
31-05-2019
9

Uitermate tevreden

Service
R. Calderon (Laag Soeren)
31-05-2019
9

Persoonlijke en vriendelijke benadering! Meedenken met de klant !

Service
Jan de Ruijter (Bemmel)
29-05-2019
9

Persoonlijk en to the point

Service
Mevr. R. Bakker (Zevenaar)
27-05-2019
8

Ik ben tevreden over garage Bloemberg. Het is er netjes, het personeel is vriendelijk, de auto wordt keurig onderhouden en er is een fijne ruimte met koffie/thee en tijdschriften, waarin je kunt wachten tijdens de reparatie. Vantevoren krijg je netjes te horen hoeveel de kosten van reparatie zullen zijn.

Service
Dhr T Hesse (Duiven)
24-05-2019
10

prima bedrijf dat doet wat het belooftof je nu komt met een goedkope of dure auto komt.Je spreekt de eigenaar zelf en dat is een voordeel.

Service
Joost Hendriksen (Duiven)
24-05-2019
10

Goede garage met goed en behulpzaam personeel, zowel achter de balie als in de werkplaat. Je wordt altijd geholpen als je met een probleempje komt dat gelijk opgelost kan of moet worden.

Service
Ruud van Mazijk (Angerlo)
22-05-2019
10

De persoonlijke benadering en omgang vind ik prettig

Service
Michiel Molenaars (Arnhem)
17-05-2019
9

Vriendelijke, vakkundige bediening. Klantvriendelijk en een goede service.

Service
jcliet (rheden)
17-05-2019
10

bloemberg is goed

Service
Frans Gerritsen (Lobith)
17-05-2019
10

Heb nog nooit een betere dealer gehad, was voorheen bij toyota Ten have in Doetinchem, maar vind Bloemberg beter,. super dealer.

Service
Paul en José Heinst (Lobith)
17-05-2019
10

Ik vindt het een zeer goede garage,met vriendelijke mensen en altijd een aardig woordje. Ze zijn zeer deskundig en het voelt goed om erheen te gaan.

Service
M.H.Navarro-Voordenberg (Velp gld)
16-05-2019
10

Directie en personeel zijn zeer vriendelijk en voorkomend en terzake kundig.

Service
Frans Osterloh
16-05-2019
9

Wat een fijn garagebedrijf, zo'n bedrijf waar je je als cliënt serieus genomen voelt. Een bedrijf met beide voeten op de grond, geen poespas noem het lekker "dorps". Maar wel erg professioneel en ter zake deskundig. Kortom voor mij een fijn en goed autobedrijf.

Service
Ruud Nijsen (Duiven)
10-05-2019
10

Service, klantvriendelijkheid en goede inruilprijs

Service
Cees Roozendaal (Zevenaar)
10-05-2019
10

snelle informatie - korte wachttijd-professioneel personeel

Service
J.Wichmann (Aerdt)
03-05-2019
9

Je wordt altijd goed te woord gestaan,altijd vriendelijk.

Service
Piet Groot (Duiven)
03-05-2019
10

Dankjewel, mannen, voor de prettige manier waarop wij steeds worden geholpen. Nooit onverwachte kosten.

Service
Dhr.H.J.Roos (Arnhem)
03-05-2019
9

zeer deskundige en vriendelijk personeel.

Service
A.J.Jansen (Zevenaar)
03-05-2019
8

correct behandeld

Service
hesling (dieren)
03-05-2019
8

zeer klant vriendelijk

Service
J.F.J. Robat (Zevenaar)
30-04-2019
10

Duidelijke toelichting.

Service
Martien Visser (Doesburg)
24-04-2019
10

Een bedrijf waar de klant echt koning is. Voel mij altijd welkom. Lieve en betrokken medewerkers.

Service
A.van.'t.Sant (Arnhem)
24-04-2019
10

Zo'n garage !!!

Service
Jan Burgmeijer (Zevenaar)
24-04-2019
10

Binnenkomen bij Garage Bloemberg voelt als stappen in een warm bad. Klantvriendelijk, attent en behulpzaam.

Service
Alfred Kluitenberg (Velp)
24-04-2019
9

Prima werk tegen vooraf afgesproken prijs. Lekkere koffie ..Een aandachtspuntje is het feit dat de navigatie software kosteloos geupdated kan worden. (Bij aankoop auto beloofd).Mijn verwachting was dan dat dit gedaan zou worden tijdens onderhoud. Bij navraag gaf men aan dat dit een uur duurt en men dan niet kan werken aan de auto. Aangezien ik wachtte in de koffiecorner hebben ze dit niet gedaan was hun argument. Dat viel me een klein beetje tegen. Had dat liever vooraf vernomen.

Service
Gerald Zwarthoff (Zwolle)
18-04-2019
9

Bij Toyota Bloemberg wordt je vriendelijk benaderd. Geen gevoel van een vreemde zijn maar een persoonlijke benadering. Hoewel ik er sporadisch kom kent men je persoonlijk. Dat is zeer prettig.

Service
Victor Lentjes (Duiven)
18-04-2019
10

Betrouwbare dealer, men kent de klant en naar de klant wordt geluisterd. Ook na verstrijken garantietermijn wordt er naar oplossingen gezocht en is men coulant. Echt familiebedrijf waar je niet wegvalt in de massa.

Service
Dries (Didam)
18-04-2019
10

Top service! Op alle gebieden zowel op gebied van informatievoorziening, begeleiding bij aanschaf en levering!

Service
Dhr W.Eggen
10-04-2019
9

Een zeer prettig bedrijf,dat alles doet om de klanten te verwennen, tenslotte ben ik hier al bijna 40 jaar een zeer tevreden klant.

Service
L. De Ridder (Velp gld)
10-04-2019
9

Prettige mensen, echte betrokkenheid bij de klant en weten daarom ook goed wat je vraagt of zoekt. Zijn eerlijk en geven goede service! Ze proberen goed mee te denken en ideeen te geven, maar laten je vrij in je keuzes. Ieder mens maakt fouten maar ik vind dit bedrijf heel betrouwbaar en daarom rijd ik verder dan nodig naar juist deze dealer!

Service
John Hardeman (Ulestraten )
10-04-2019
10

Bloemberg is een betrouwbaar en klantgericht bedrijf met medewerkers die nog liefde voor hun vak/ beroep hebben. Wij zijn verhuisd en wonen 160 km van Bloemberg maar blijven er graag klant.

Service
Henry Berendsen (Zevenaar)
10-04-2019
10

Perfecte service en kwaliteit. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.Deskundig advies.

Service
JLMM Geurts (Aerdt)
10-04-2019
10

Autobedrijf Bloemberg is een zeer goede Toyota dealer met een goede werkplaats, afspraken worden correct nagekomen, kortom een Topbedrijf!

Service
Toon Jacobs (Loo)
10-04-2019
10

Je wordt vriendelijk behandeld. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Je wordt als mens behandeld en je bent geen nummer.

Service
E M VergeerrZevenaar (Zevenaar)
10-04-2019
10

Goede services vriendelijk mensen.

Service
Harry Sweers
10-04-2019
9

Mooi bedrijf, prettige sfeer, goede vakmensen.

Service
Henry Aleven (Oud Zevenaar)
09-04-2019
8

Zowel de eigenaren als de medewerkers van Toyota Bloemberg zijn deskundig en komen de gemaakte afspraken 100% na.
Samen met de klant wordt er steeds naar een goede oplossing gezocht voor eventuele vragen.

Service
Mvr. Polman Wieggers
09-04-2019
8

Ik vind een 8 een mooi cijfer en ik heb mijn vrienden deze garage aanbevolen en zij hebben hun auto inmiddels ook hierin onderhoud !

Service
Jan Arntz (‘s-Heerenberg)
09-04-2019
10

Al meer dan 40 jaar goede ervaringen met dit bedrijf.

Service
Joop geerling
09-04-2019
10

Netjes en vriendelijk en alles volgens afspraak..

Service
Paul Dolfsma (Doetinchem)
09-04-2019
10

Het is een buitengewoon prettig bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Nooit problemen en altijd eerlijk. Heb er sinds 1993 al de nodige Toyota’s gekocht en de service is steeds uitstekend gebleken. Een aanrader.

Service
t.j.e HEUVELING
09-04-2019
8

Goed!!!!!!

Service
Ad van driel (Tilburg)
09-04-2019
10

Zeeer tevreden over autobedrijf bloemberg B.V.de service/vriendelijk/onderhoud en communicatie over alles wat met Toyota te maken heeft zoals advies op alle fronten.

Service
Mevr n tuininga (Zevenaar)
09-04-2019
9

Ik word altijd goed voorgelicht, ze helpen altijd als je vragen hebt en ze hebben lekkere koffie en genoeg te lezen.

Service
Richo Kaczmarek (Doetinchem )
09-04-2019
8

Een goed schoon en vriendelijk autobedrijf.

Service
mevr. G.J.van Bruggen (Zelhem)
09-04-2019
10

Ik heb het gevoel, dat ik de mensen van Bloemberg kan vertrouwen. De communicatie is goed. In goed overleg heeft de auto het ene jaar een kleine beurt en het andere jaar een grote beurt. En de auto komt netjes gewassen weer terug.

Service
Nico Arentz (Didam)
09-04-2019
10

Toyota Bloemberg is zeer klantvriendelijk.

Service
Eduard (Zevenaar )
09-04-2019
10

Na 2 bezoeken kennen ze je al, zijn ontzettend vriendelijk, luisteren echt naar je, nemen de tijd voor je. Ook niet onbelangrijk; auto goed gerepareerd tegen redelijke tarieven. Uiterst tevreden.

Service
R. Poortman (Wijchen)
08-04-2019
10

Bij Toyota Bloemberg in Zevenaar wordt service nog in hoofdletters geschreven. Zelfs mijn eerdere merken auto's wat geen Toyota's waren zijn hier in onderhoud geweest en dat is niet voor niets.

Service
A.Vanhijfte (Doornenburg)
08-04-2019
10

Goed ontvangen; prettige verkoop.

Service
Ap de Wit (Diemen)
08-04-2019
10

De service is geweldig, ze zijn er klantgericht en de aftersales is zeer prettig.

Service
G.P. van Veenendaal (Duiven)
13-03-2019
9

Nette uitstraling en de persoonlijke aandacht spreekt mij zeer aan.
Er is veel bespreekbaar en te onderhandelen.
Gewoon even de werkplaats inlopen is geen probleem wat erg prettig is.
Even wachten bij een bakkie koffie en een goed gesprek maakt het allemaal veel prettiger.

Service
Annelies Derksen (Stokkum)
06-03-2019
10

Men wordt altijd zeer correct behandeld.

Service
Ineke Rodink (Arnhem.)
27-02-2019
9

Vriendelijke en deskundige medewerkers zowel in de werkplaats als de receptie.Krijg de auto altijd schoner terug dan toen ik hem bracht. Fijne wachtruimte met heerlijke koffie.

Service
P.T. Meijer ('s-HEERENBERG)
20-02-2019
10

Perfecte dealer. Altijd goede zorg, een kop koffie/thee en oplossingen. De klant is er nog koning.

Service
Dhr Wim Pince van der Aa (Wijchen)
20-02-2019
9

Een prettige dealer. Goede service en kwaliteit. Geen klachten of opmerkingen.

Verkoop
Dhr. BH. Schoonweiler (Wehl)
20-02-2019
9

Een nette en een goed verlichte showroom. Goed advies. Prettig contact.

Service
J. Schipper (Arnhem)
14-02-2019
10

Vriendelijk, deskundig, zeer betrouwbaar.

Service
Fons van Tilborg ('s-Heerenberg)
13-02-2019
10

Perfected service, zeer klantvriendelijk!

Service
BJ. Kupers (Didam)
12-02-2019
9

Word vriendelijk ontvangen, fijne monteurs heel toegankelijk, geen lange wachttijden

Service
Dhr. H.v.Melick
06-02-2019
9

Keurig en correct bedrijf. We dienen er wel 140 km voor te rijden, maar hebben dat er graag voor over.

Service
nico eilers (westervoort)
03-02-2019
9

voor de service en de klantvriendelijkheid

Service
Manuela
03-02-2019
9

Goede service, duidelijke afspraken en werkplaats repareert alleen wat nodig is.

Service
Bouma U (Arnhem)
01-02-2019
9

Zie voorgaande uitleg.

Verkoop
Victor Lentjes (Duiven)
01-02-2019
10

Familiebedrijf waar nog naar de klant wordt geluisterd, ben hier al jaren klant omdat ze meedenken, professioneel zijn, goede en ervaren werknemers in dienst hebben zonder verloop. Natuurlijk moet overal geld verdiend worden maar met garantie en coulance doen ze bij Bloemberg nooit moeilijk. Het belangrijkste: ze zijn eerlijk en betrouwbaar.

Service
Ab Michielsen (Haalderen)
01-02-2019
10

Een top bedrijf waar de klant zich klant voelt. uitstekende service, een vertrouwd gevoel.

Service
JE van Manen (Arnhem)
01-02-2019
9

Zeer klant gericht. Beleefd. Je voelt je altijd welkom. Dit in tegenstelling tot mijn vroegere Toyota dealer: Louwman - Arnhem.

Service
Jackie Beekhuizen (Zevenaar)
25-01-2019
9

Goede behandeling en service.

Service
M Bleekman
23-01-2019
9

goed advies bij aankoop auto en zeer betrouwbaar

Service
Dhr Bmons (Zevenaar)
23-01-2019
9

fijne mensen

Verkoop
P. Verfuurden (Duiven)
23-01-2019
10

Vakkundig, en vriendelijke verkoop. Voelt erg vertrouwd en eerlijk.

Service
Teye Brandsma (Westervoort)
23-01-2019
10

Topservice en een zeer betrouwbaar en behulpzaam bedrijf

Service
A.B.de Koning
23-01-2019
9

Omdat Toyota Bloemberg een betrouwbaar eerlijk bedrijf is met een uitstekende service.

Service
h Gerth (elden/arnhem)
18-01-2019
10

je voelt je klant. eerlijke en betrouwbare service. service zoals het nog hoort

Service
Rob Berns (Didam)
16-01-2019
9

Tevreden over klantvriendelijkheid en uitvoering vd werkzaamheden.

Service
RIEK VAN DEN BERG (ARNHEM)
16-01-2019
9

BETROUWBAAR KLANTVRIENDELIJK

Service
Jos Joore
16-01-2019
8

Betrokken mensen, vriendelijk, to the point, gastvrij

Service
Eric van der Wal (Zevenaar)
09-01-2019
10

Klantvriendelijk en deskundig; duidelijke afspraken die worden nagekomen

Service
Johan (Pannerden)
04-01-2019
9

Goede service en er wordt meegedacht met de klant.

Service
Wiep Janssen (Didam)
04-01-2019
10

Zoals gewend een hartelijk ontvangst met duidelijke afspraken.

Service
Mevrouw P. Ririmasse-Otler
04-01-2019
10

Goede service, personeel is vriendelijk en levert kwalitatief uitstekend werk af.

Service
Pauline Janssen (Arnhem)
04-01-2019
9

Het is een prima garage met vriendelijke mensen en goede service. Wij komen er graag voor uit Arnhem rijden

Service
Dhr. AJ Meester (Duiven)
03-01-2019
10

Zeer vakkundige en correcte medewerkers. Eventuele reparatiewerkzaamheden worden van te voren telefonisch besproken. Verzorgde leenauto's en de eigen auto wordt netjes opgeleverd.

Service
Henry Aleven (Oud Zevenaar)
03-01-2019
9

correcte behandeling en zeer service/klant gericht.Transparant en een eerlijke prijs voor aankoop alsmede onderhoud

Service
b.boevink
21-12-2018
8

een 8 houdt in, volle tevredenheid

Service
J Bodde (Pannerden)
21-12-2018
10

Je wordt netjes te woord gestaan en als het kan meteen geholpen

Service
José cannegieter (Didam)
19-12-2018
9

Fijne garage

Service
René (Duiven)
19-12-2018
8

gewoon goed, en de kosten vallen altijd mee.Vriendelijke medewerkers

Service
Bert de Jong (Kilder)
14-12-2018
10

Het is een familiebedrijf, en maakt dat jij, als klant, onderdeel bent van de familie! Vertrouwd, professioneel en persoonlijk zijn de trefwoorden. Vakmanschap is een uitgangspunt.

Service
chris orth (velp)
14-12-2018
10

superdealer

Service
Riet Bergsma (Westervoort)
13-12-2018
10

Autobedrijf Bloemberg staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zeg al heel gauw tegen mensen als ze problemen met hun auto hebbenga maar naar Bloemberg komt het altijd goed.

Service
Dhr. M. Teering (Didam)
13-12-2018
8

vakbekwaam en goede service

Service
Dhr. G. Post (Arnhem)
05-12-2018
8

Vriendelijk en voorkomend personeel. bedrijf houdt zich aan de gemaakte afspraken zowel in tijd als werkzaamheden en kosten.

Service
H.J.G. te Stroete (Zevenaar )
05-12-2018
10

Enthousiast team zowel qua directie, verkoop en reparatie/onderhoud. Je voelt je erg thuis bij dit bedrijf. Bovendien voeren zij de meest betrouwbare personenauto die er bestaat. Onderhoud gaat al even plezierig en dat alles tegen scherpe prijzen. Heb nog nooit zo'n goede garage gehad en blijf gewoon klant

Service
dhr kruitbosch (loenen)
30-11-2018
9

Gewoon goed en netjes.

Service
Dhr. G.W.Tj.Tjerkstra (Doetinchem)
30-11-2018
10

Het is een solide en betrouwbaar familiebedrijf met goede service. Een bedrijf dat geen verloop van personeel kent. Je wordt er vriendelijk en correct geholpen.

Service
Ron de Vries (Duiven)
30-11-2018
9

Goede service en zelfs extra service gekregen.

Service
Dhr. M.Driessen
27-11-2018
9

Sinds een jaar klant van Toyota Bloemberg.Goede service, betrouwbaar en een goede prijs/ kwaliteit verhouding.Mooi familiebedrijf, met een goed team!Vriendelijke groet en veilige en gezonde kilometers toegewenst.Familie Driessen

Service
Nico Ras (Huissen)
23-11-2018
10

Klantvriendelijk, gastvrij, gemoedelijk én … deskundig.

Verkoop
L. Van ‘t hoff (Doesburg )
23-11-2018
10

Je wordt vriendelijk en correct geholpen. Je voelt je er meteen thuis.

Service
André van der Brugge (Zevenaar)
23-11-2018
10

Geweldig bedrijf. Erg vriendelijke en behulpzame mensen. Een hele eer daar klant te zijn.

Service
joop liet (rheden)
23-11-2018
9

ik ben zeer tevreden

Service
Toon Jacobs (Loo)
23-11-2018
10

Perfecte garage, Je wordt keurig behandeld. Afspraken worden na gekomen.

Service
Dhr J.C.M. Smeets (Zevenaar)
14-11-2018
9

Gemakkelijk benaderbaar. Probleemloos contact te maken. Bij dure reparaties van te voren overleg. Vervoer beschikbaar bij onderhoud van autocontrole. Zowel eigenaar als mede personeelsleden erg behulpzaam en vriendelijk.

Verkoop
AH Klappe (Giesbeek)
14-11-2018
8

Goed geholpen, geode uitleg tijdens de aflevering.

Service
Fam. Bekema
14-11-2018
10

Correct, vriendelijk, behulpzaam.

Service
Johan (Pannerden)
09-11-2018
10

Goede service.

Service
Dhr. O. van Megen
09-11-2018
10

Ben al enkele jaren klant van Autobedrijf Bloemberg en ben er nog steeds zeer tevreden over.

Service
Jansen (Zevenaar)
09-11-2018
8

Vriendelijkheid, komen afspraken na, als er extra kosten zouden bij komen altijd telefoontje.

Service
Frans Veekens (Boxmeer)
09-11-2018
10

Staan altijd klaar vriendelijk en goede monteurs.

Service
Dhr. J.B. Va
02-11-2018
10

Geweldige service, wordt altijd goed te woord gestaan en altijd gastvriendelijk.

Service
Rob van Dijk (Dieren)
02-11-2018
8

Prettig en vakundig geholpen.

Service
A. van Heuven
29-10-2018
10

Ik wordt altijd butengewoon vriendelijk geholpen, ongeacht hoe onnodig de beurt ook is. Mijn oude auto blijft heerlijk rijden en wordt prima hersteld als dit nodig is.

Service
Fenna (Zevenaar)
29-10-2018
10

Goede service, plezierig contact, zeer tevreden.

Service
Fred Boss (Duiven )
17-10-2018
9

Je wordt er goed en vriendelijke geholpen. Ze hebben allemaal tijd voor je.

Service
Spaan (Groessen )
17-10-2018
8

Gewoonweg goed

Verkoop
Dhr R .Kock (Zevenasr )
11-10-2018
10

Zeer plezierige vakmensen om zaken mee te doen hier staat de klant centraal en afspraken worden na gekomen

Service
Joop van Welie (Zevenaar)
11-10-2018
10

Dealer straalt vertrouwen uit naar klant nette behandeling en afhandeling met als gevolg dat je met een goed gevoel in je auto rond rijd.

Service
h.J.Pütz (zevenaar)
11-10-2018
9

De auto is binnen niet schoon.

Service
George thomassen (Zevenaar)
11-10-2018
9

Goed gevoel !!! Zo doorgaan.

Service
Dhr. H van der Vecht (Arnhem)
05-10-2018
10

Ik kan geen ander cijfer geven nog nooit en dat al heel lang ook maar 1 negatief ding meegemaakt bij Bloemberg.

Service
Bennie Bosman (Didam)
05-10-2018
8

Goede klanten binding

Service
Anton schoot (Arnhem)
27-09-2018
10

Ben al wel 40 jaar klant bloemberg senior was heel erg goed met de klanten en dat heeft hij goed overgedragen aan zijn twee zoons roy en carlo ik hoop dat nog lang mee te kunnen maken het is altijd gezellig als ik binnen kom het is net of ff koffie kom drinken

Service
Th.B. Van den Berg (Lobith)
24-09-2018
8

Prima service.

Service
Dick Kuiper (Zevenaar)
19-09-2018
10

Los van het feit dat de Toyota Prius een geweldige en betrouwbare auto is (we rijden echt 1 op 20-22), is Bloemberg Zevenaar de beste garage die we ooit gehad hebben. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, deskundig, met een uitgebreide garantie waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Topbedrijf.

Service
Peter Boersma
13-09-2018
9

KlantVriendelijk en vakkundig personeel en zeer goede service

Service
N.van der Steen (Arnhem)
13-09-2018
9

Na de garantie periode ben ik afgelopen winter er achter gekomen dat de achterruitverwarming defect was,dus moest deze vervangen worden en de kosten hiervan worden gedeeld en dat vind ik netjes dat het zo is afgehandeld.Goede service dus.

Service
Henk Boerdam (Didam )
12-09-2018
8

Een fijne deskundige garage met deskundig en vriendelijk personeel kan de garage aan iedereen aanbevelen

Service
Thijs van Veen (Angerlo)
05-09-2018
8

Een hartelijke, familiaire garage waar de klanten een gevoel krijgen dat ze er toe doen.

Verkoop
H.C.Vos
05-09-2018
9

Ze weten van de hoed en de rand dat is een grote pre heb dit wel eens anders mee gemaakt

Verkoop
Vera
05-09-2018
10

Fantastische en deskundige service al jarenlang.

Service
L.C.M van Hal (Duiven)
05-09-2018
10

Voorbeeld voor alle autobedrijven waar ik mee te maken heb gehad.

Service
Bertus Knotnerus (Westervoort)
05-09-2018
10

Deskundig en vriendelijk personeel

Service
mevr.Schlief (Didam)
05-09-2018
8

Je wordt er netjes behandelt, Duidelijk in afspraken

Service
John Hardeman (Doorwerth)
29-08-2018
10

Een professioneel een klantvriendelijk bedrijf met vriendelijke en gedreven medewerkers

Service
Edwin van der Aa (Duiven)
29-08-2018
10

Zeer kundig en betrouwbaar bedrijf. Personeel denkt goed met je mee en geeft waardevolle adviezen. Onze vorige auto's ook hier gekocht en in onderhoud gehad en dat doen we nu ook weer met onze net "nieuw" aangeschafte occasion. (Ook gekocht bij Bloemberg).

Service
Monique Lubbers (Westervoort)
29-08-2018
10

Vriendelijk en attent personeel. Duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Nette showroom incl. koffiehoek.

Verkoop
G. Van Alst (Zevenaar )
29-08-2018
10

Fijne ontvangst . Zeer goede uitleg. En ze nemen de tijd voor je. Erg prettig.

Service
Jan Arntz (´s Heerenberg)
29-08-2018
10

Jarenlange goede ervaring met dit bedrijf

Verkoop
p grintjes (didam)
29-08-2018
9

prima garage

Service
Dhr vd Bolt (Duiven)
29-08-2018
8

Solide, stabiel, voorspelbaar, vriendelijk en correct zijn kenmerken van Toyota Bloemberg.

Service
R de wit (arnhem)
23-08-2018
10

samen gevat een prima bedrijf bloemberg Zevenaar om aan te bevelen

Service
Dhr. W.M. Van der Poel (Duiven)
22-08-2018
10

Doe al jaren prettig zaken.

Service
Marc Kingma (Arnhem )
15-08-2018
10

Duidelijk, prima service, behulpzaam.

Verkoop
Tich Luu Lu (Tilburg)
15-08-2018
10

Zeer vriendelijk, geduldig- zorgzaam met uitleggen en heeft zeer goede kennis over de auto's.

Service
Frans Stam (Angerlo)
15-08-2018
10

betrouwbaarheid, vriendelijkheid, redelijke prijzen, gezelligheid als je even moet wachten met lekkere koffie en een koekje

Service
Els Koenders (Duiven)
10-08-2018
9

Het is een prima garage en eerlijk zeer tevreden

Service
Auto en motorrijschool Hans van Buren (Duiven)
01-08-2018
8

Komen daar niet voor niks al vele jaren.

Service
Petra Elsing (Duiven)
31-07-2018
9

netjes behandeld, snel afspraak kunnen plannen, juiste informatie bij APK als er dingen vervangen moesten worden (toestemming gevraagd!) vriendelijk personeel.

Service
Th Evers (Loo Gld)
26-07-2018
9

uitstekende uitvoering van de werkzaamheden (grote beurt, APK batterij check)

Service
Henk Vos (Didam)
18-07-2018
9

Zeer deskundig en vriendelijk bedrijf alles is er zeer net zelfs de bedrijfskleding

Service
Theo C
18-07-2018
8

Fijne garage, vriendelijk geholpen. Geen poespas

Service
RIEK VAN DEN BERG (ARNHEM)
17-07-2018
10

GARAGE BLOEMBERG PRETTIGE ONTVANGST EN SUPER TECHNISCH PERSONEEL

Service
Ada Heijerman (Arnhem)
12-07-2018
9

Ik ben zeer content over de benadering, behandeling en informatie tav mijn afspraak voor APK en grote beurt vd auto. Het personeel is erg vriendelijk en de wachtruimte is prima!Omdat ik al erg lang klant ben, word ik erg vriendelijk en persoonlijk behandeld!

Service
J.Speelman (Duiven)
12-07-2018
10

Een prettig bedrijf, moderne uitstraling, sinds kort verder uitgebreid met een grote ruimte, speciaal voor occasions. De ruimte waar de controles en reparaties plaats vinden is schoon en voor de klant toegankelijk. De service aan de balie is prima Ik kom er graag.

Service
William Derksen (Westervoort )
12-07-2018
8

Vriendelijk,vooraf prijsopgave en auto op de afgesproken tijd afgeleverd.

Service
M. Draaijer
11-07-2018
9

Dit is mijn eerste Toyota en mijn eerste kennismaking met Autobedrijf Bloemberg.Tot op heden ben ik altijd correct en vriendelijk behandeld en men doet moeite om (kleine) ergernissen adequaat op te lossen.

Service
mevr. M. van Huet (Pannerden.)
11-07-2018
8

goed,vriendelijk,duidelijk en werken op tijd.

Verkoop
Dhr. Fred Polman (Zevenaar)
10-07-2018
10

Vriendelijk, correct, en ter zake kundig...

Service
Roel Smit (Duiven)
09-07-2018
10

Deskundig, klantgericht en hulpvaardig personeel.

Service
H.Hebing (Giesbeek)
09-07-2018
9

zeer vriendelijk personeel en een goede service

Service
Dhr. G.P. van Veenendaal (Duiven)
09-07-2018
9

Vorig jaar van dealer gewisseld en ben hier goed ontvangen.
Mijn eerste nieuwe toyota hier gekocht en vanaf het begin heb ik een goed gevoel hoe men hier met de klant omgaat.
Tot op heden ben ik steeds goed behandel en geadviseerd.
Soms ga ik zelfs alleen even langs voor een bakkie en een praatje

Service
D.W.Haverkorn (Zevenaar)
09-07-2018
10

De firma Bloemberg is betrouw baar en ziet er verzorgt uit

Service
Ruud van Doorne (Doesburg)
04-07-2018
10

Al 9 jaar klant en er is niets op aan te merken.Een mooie vestiging en professionele medewerkers en dat alles in een amicale sfeer waar iedereen gelijk wordt behandeld.

Verkoop
M Willemsen (Zevenaar)
03-07-2018
10

Vriendelijk behulpzaam personeel

Service
Erik Overdijkink (Duiven.)
27-06-2018
9

Een vriendelijke en persoonlijke benadering naar de klant toe, en men maakt het waar we ze beloven.

Verkoop
Rein van den Berg (Duiven)
20-06-2018
10

Vriendelijk en deskundig.

Service
Dhr. I. Ilhan (Zevenaar)
20-06-2018
9

Goede service en duidelijke afspraken. Personeel is vriendelijk en professioneel. Kan het iedereen aanbevelen.

Service
Ruud B (Duiven)
20-06-2018
10

Goede service, gekoppeld aan kundig personeel en een afdeling verkoop die de klant echt kent! Aanrader dus!!

Service
FJJ Spee
18-06-2018
8

Prima bedrijf / fijn personeel (zowel in de werkplaats als verkoop/balie).Helaas na de laatste grote beurt terug om een defect wiellager waar ik daarvoor geen last van ondervond en ook in de werkplaats niet opgemerkt was?

Service
Mevr,Florissen (zevenaar)
13-06-2018
10

Fijne GARAGE PRIMA SERVICE

Service
Dhr.Th.F.G. Uffing (Zevenaar)
13-06-2018
9

Omdat het een keurig aangeklede moderne garage is met deskundig en vriendelijke medewerkers.

Service
Dick Derksen (Arnhem)
13-06-2018
10

Omdat men van uit de klant denkt

Service
Mevr. A. Jansen (Doesburg)
13-06-2018
9

Door de jarenlange relatie met deze dealer is de verstandhouding met verkopers en onderhoudsdienst als zeer goed te noemen.

Service
Dorothy Nijholt (Zevenaar)
12-06-2018
8

Ik ben heel tevreden over de service, kwaliteit en vriendelijkheid.

Verkoop
Robin (Zevenaar)
12-06-2018
9

Vriendelijk, betrouwbaar, top service!

Service
JK Erren (Didam)
06-06-2018
9

Vriendelijk , correct ,behulpzaam . Een fijne garage voor mens en auto.

Service
Mevr. N. Steverink-Brouwer (Harderwijk)
06-06-2018
10

Vriendelijke personeelsleden..ruilauto alles service

Verkoop
Harry Sweers
06-06-2018
10

Gastvrije hartelijke ontvangst en tijd voor de klant

Verkoop
Johan (Pannerden)
29-05-2018
10

Goede service, oplossingsgericht denken.

Verkoop
Anja van Genderen (Pannerden)
25-05-2018
8

Een prettig bedrijf met deskundig personeel. De verkoper heeft mij goed voorgelicht en op een prettige eerlijke wijze behandeld.

Service
I.Brandenburg (Zevenaar)
24-05-2018
10

Ik ben altijd dik tevreden. Het personeel is heel vriendelijk. Kom je voor een kleinigheid staan ze direct voor je klaar.

Service
T Hesse (Duiven)
24-05-2018
9

een bedrijf waar je van op aan kan,of je nu een dure of goedkopere auto rijd ,we worden altijd goed geholpen

Service
Nico Arentz (Didam)
24-05-2018
10

deskundig- en klantvriendelijk personeel

Service
Speelziek (Rhenen)
24-05-2018
9

Goede informatie over werkzaamheden, ook wat er aan zit te komen, onderhoud werkzaamheden waren snel klaar, koste vielen zeker niet tegen

Service
J.E. van Manen (Arnhem)
24-05-2018
10

De service is eerste klas. Dit is en familiebedrijf, waar iedereen is gemotiveerd om er een succes van te maken. Heel anders dan Toyota-Louman in Arnhem, waar ik mijn onderhoud aanvankelijk liet uitvoeren. Daar is het meer een soort Ministerie van Sociale Zaken, waar de klant duidelijk geen koning is.

Service
Joost Hendriksen (Duiven)
24-05-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop garage Bloemberg met mij als klant omgaat, het is een niet te grote garage waar op een vriendelijke manier met mij als klant wordt omgegaan en waar ik voor kleine dingen zonder verdere afspraak binnen kan lopen en adequaat geholpen wordt. Vaak wordt niets in rekening gebracht.

Service
Wim Hillebrink
23-05-2018
9

Goede behandeling Nooit meegemaakt dat ik me beduveld voelde in tegenstelling tot andere bedrijven .ben al 25 jaar klant.

Service
Mevr. W.Herstel-Dobbenberg (Zevemaar)
22-05-2018
10

Een soort thuisbasis waar je altijd terecht kunt.

Service
J. Huiskes (Arnhem)
17-05-2018
10

Onderhoud gebeurt volgens afspraak en eventuele onverwachte vervangingen/reparaties worden van te voren besproken (met de daaraan verbonden kosten). Voor kleine reparaties (bijvoorbeeld vervanging van lamp) is geen afspraak noodzakelijk: tussen de andere afspraken door wordt men geholpen.

Verkoop
Dhr. J.A. Van Poelwijk (Gendt)
17-05-2018
9

Klantvriendelijk, duidelijk, zakelijk en hoge service. Je hebt hier echt het gevoel dat de klant koning is. Goede begeleiding na de koop, wordt prima op de hoogte gehouden. Top garage.

Service
Jan v. Zomeren (Westervoort)
17-05-2018
10

Een kleinschalige garage die prima kwaliteit levert en het personeel kent je persoonlijk goed en praat met je.Vooral zo houden.

Service
Dhr. H. Bodde
16-05-2018
9

Gemoedelijke sfeer. Altijd oog voor de klant. Praatje, bakje koffie. Kwaliteit van de dienstverlening - of je nu een auto koopt of laat onderhouden- is top! Aanrader.

Service
familie de Graaff (Duiven)
14-05-2018
9

Prettige klantbenadering en goede service

Service
B.F. van Looy
14-05-2018
10

Garage Bloemberg is een zeer goede en betrouwbare Toyota dealer en verdient zeker aanbeveling.

Service
Herman Roos (Arnhem)
14-05-2018
10

Bloemberg in Zevenaar is een zeer goede en betrouwbare Toyota dealer.

Service
Gerrit Hoentjen (Westervoort)
09-05-2018
9

In de 40 jaar dat ik klant ben bij garage Bloemberg ben ik altijd heel netjes en deskundig geholpen.Met name het personeel is erg prettig en erg betrokken.

Service
Peter Boersma
09-05-2018
9

Prima service, zeer klantgericht, afspraak=afspraak!

Service
Mevr Dorland (Rheden)
04-05-2018
10

Behulpzaam vriendelijk alle tijd opvragen te beantwoorden kortom geweldige garage

Verkoop
M. Den Heijer (Rheden)
02-05-2018
10

Een dealer waar je zeer vriendelijk word geholpen en te woord gestaan. Geen verkoop praatjes maar open en eerlijk. Niet direct het gevoel dat je bij een grote dealernaam loopt.

Service
Igo Huurneman (Zevenaar )
02-05-2018
10

Je wordt uitermate klantvriendelijk geholpen. Personeel is goed op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor mede besloten om 2e toyota erbij te kopen en ook bij Autobedrijf Bloemberg in onderhoud te brengen.

Verkoop
Alfred Kluitenberg (Velp)
02-05-2018
10

Bij Bloemberg merk je dat je als klant gewaardeerd bent. Het is een echt familiebedrijf waar iedereen begrijpt waarvoor ze het doen. “De klant” dit in tegenstelling tot andere “grote” dealers die je voor het lapje proberen te houden en je niet serieus nemen. Al meerdere jaren zeer tevreden klant ook in de werkplaats. De onderhoudskosten zijn laag en zeer transparant. Ga zo door !

Service
Mevr. Van de Laar-Wijnhoven (Zevenaar)
02-05-2018
10

Autobedrijf Bloemberg in Zevenaar is een fantastisch bedrijf. Eerlijkheid...betrouwbaarheid en vriendelijkheid staat bij hen, volgens mij, hoog in het vaandel. Wat voor vragen men ook heeft men wordt altijd correct en met respect behandeld.

Service
A. Hoogstraten (Zevenaar)
02-05-2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk én deskundig.

Service
B.Burki (Duiven)
30-04-2018
9

Persoonlijke benadering van de klant en goede service

Service
A.A. van Putten (Duiven)
26-04-2018
10

zeer correct met alles een goede uitstraling

Service
Paul Verheijen (Duiven)
25-04-2018
9

wordt gebeld om een afspraak te maken. Kan er op wachten onder het genot van koffie of thee.

Service
Dhr.van Atten
25-04-2018
10

Al vele jaren onze vaste merk garage, beschaafde en prettige receptiemedewerkers

Service
J. Schipper (Arnhem)
25-04-2018
10

Al jarenlang zeer tevreden

Service
HG BRASZ (Velp)
25-04-2018
10

perfecte service en zeer vriendelijk personeel.

Service
Jan Burgmeijer (Zevenaar)
25-04-2018
10

Bloemberg is een familiebedrijf waar je jezelf thuis voelt. De persoonlijke benadering. Het kopje koffie. De aandacht. Kortom... Een geweldig fijn bedrijf.

Service
J.N. Albers (Duiven)
25-04-2018
10

Zeer vriendelijke uitstraling van ontvangst en wachtruimte. Uiterst correct personeel. Duidelijkheid over tarieven van onderhoud. Kortom zeer netjes.

Service
A.van.'t.Sant (Arnhem)
25-04-2018
10

geweldige zaak en prima personeel!

Service
Tina Daams (Zevenaar)
25-04-2018
9

Prima behandeld, nauwkeurig, vriendelijk en ik geef nooit een 10

Service
Kelderman (Giesbeek)
25-04-2018
10

Goed

Service
WD de Jong (Duiven)
18-04-2018
9

Tevredenheid en betrouwbaarheid opgebouwd in 9 jaar dat ik Toyota rijd.

Service
Ben Clabbers
18-04-2018
9

Reeds voordien aangegeven, goede garage met prettig personeel

Service
Ton Pohlmann. (Doesburg.)
18-04-2018
8

Prettige garage en volgens mij ook deskundig.

Service
Fam. De Ruijter (Bemmel)
18-04-2018
9

Wij zijn heel tevreden over deze garage. We worden altijd correct geholpen en krijgen keurig uitleg over de reparaties. Vriendelijk personeel, ze verdienen het cijfer!

Service
Uilke en Ineke Bouma (Arnhem)
18-04-2018
9

Omdat de persoonlijke en soms vertrouwelijke benadering mij erg aanspreekt.

Service
Jo Vierwind (Didam)
18-04-2018
9

Alles is prima

Service
T.A.M. Bekema (Didam)
17-04-2018
8

goede kwaliteit en prettige sfeer!

Verkoop
Fred Sparreboom (Westervoort)
12-04-2018
8

Vanwege de goede ervaringen in het verleden.

Service
Mevr tuininga (Zevenaar)
09-04-2018
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam en met vragen kun je altijd bij ze terecht

Service
Willy Groeliker (Giesbeek)
09-04-2018
10

Zeer vriendelijke ontvangst en alle reparaties worden voor 100% goed uitgevoerd en eventuele vervolgreparaties worden netjes telefonisch bekendgemaakt.

Service
Bob (Sint-Oedenrode)
09-04-2018
10

Alles is weer perfect.

Service
Mevr. van Olden (Zevenaar)
05-04-2018
9

Ik ben uitermate tevreden over de ontvangst, behandeling en uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Dinie Groenewoud (Lathum)
05-04-2018
10

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.dringen niks op , helpen mee te denken , een fijne en eerlijke familie die een auto echt met vertrouwen verkopen en netjes opbellen dat je nog recht hebt op een gratis service beurt , bij welk bedrijf gebeurt dit nog!

Service
Bert de Jong (Kilder)
28-03-2018
10

Bloemberg BV is een familiebedrijf en na korte tijd voel je je lid van deze familie. Er wordt kwalitatief hoogwaardig gewerkt, je wordt als klant niet alleen gezien als bezitter van een auto. Afspraken worden stipt nagekomen en oplossingen worden aangedragen en er wordt gezocht naar alternatieven.Eén bezoek aan dit bedrijf en je weet het direct, een bedrijf naar je hart.

Service
Mevr.R.Bastiaanse-Schaap
26-03-2018
9

Contact is goed; service en toelichting prijzen zijn goed.

Verkoop
John Hardeman (Doorwerth)
22-03-2018
10

Vakkundig klantgericht en plezierig bedrijf waar men de klant nog waardeert

Verkoop
F.C.Heintzbergen (Zevenaar)
21-03-2018
10

klantvriendelijk en vakbekwaam personeel.

Service
Ad van driel (Tilburg)
21-03-2018
9

Al vanaf het eerste contact (telfonisch) had ik al een goed gevoel om daar mijn Toyota te kopen.Zoals afspraak om de auto te bezichtigen tot de overeenkomst zeer tevreden.Daarom heb ik ook besloten om de service daar te laten uitvoeren ondanks de afstand van 100km heen en100 terug!!!

Service
Paul Dolfsma (Doetinchem)
21-03-2018
10

Ik kom al jaren bij deze dealer. Dit familiebedrijf levert een uitstekende service, werkt altijd volgens afspraak, er is een prettige sfeer en is bovendien niet duur. Voor mij als klant blijft er niets te wensen over.

Service
E. Wennekes (Arnhem)
20-03-2018
9

Klantvriendelijk behulpzaam

Service
Henk Bartels (Zevenaar )
14-03-2018
10

De behandeling is correct en de medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht.

Service
Erwin Hiddink (Duiven)
14-03-2018
9

Het is een zeer kundig, vriendelijk en laagdrempelige garage waar het personeel goed met de klant meedenkt.

Service
Johan
14-03-2018
10

Goede service en kennis van zaken

Service
W.J.van Rijn (6916BR Tolkamer)
14-03-2018
10

Afspraak is afspraak. Word netjes geinformeerd als er iets byzonders is en gelijk gemaakt. Zodat de wagen niet meer terug hoeft Altijd een jonge wagen ter beschikking als ruil wagen, dus nooit zonder vervoer. Tijd dat de wagen klaar is klopt ook, nooit hoeven wachten. Denken mee.

Service
koerntjes (zevenaar)
07-03-2018
9

prima service, je weet waar je aan toe bent, auto wordt netjes gewassen na de beurt, indien er kosten bij komen wordt je netjes vooraf gebeld.

Service
Dhr. A. J. Meester (Duiven)
07-03-2018
9

Goede service, vriendelijkheid medewerkers, echt een familie bedrijf die klaar staat voor de klant.

Service
H.A.Brouwer (Dieren)
07-03-2018
9

Garage waar je als klant het belangrijkste bent

Service
Bert brand (Soest)
07-03-2018
8

Goed en klant gericht

Service
Ricus snelting (Lol didam.)
07-03-2018
9

Een zeer goede garage.

Service
Frans Stam (Angerlo)
28-02-2018
10

We zijn zeer tevreden over alle service die we van de firma Bloemberg hebben ontvangen.

Service
dhr. R Willemsen
21-02-2018
8

Prettige correcte behandeling

Service
BJ. Kupers (Didam)
15-02-2018
10

Het is een vriendelijk bedrijf met goede vakmensen die weten waar ze over praten en duidelijke uitleg geven over de reparatie,met een gezellige wachtruimte met koffie thee en de krant en vriendelijke receptie medewerkers het geeft een een fijn gevoel om er te komen

Service
Eric Tijssen (Westervoort)
15-02-2018
9

Wij kennen Autobedrijf Bloemberg al geruime tijd. Vanaf 1975 komen wij al bij dit bedrijf. We hebben ze zien groeien van een klein tot een volwaardig autobedrijf. Alleen door keihard te werken, klant- en servicegericht te zijn en totale kwaliteit te leveren zijn ze daar waar ze momenteel staan. Wij zijn heel blij dit bedrijf te kennen en met hun deze relatie te zijn aangegaan.

Service
Jaap Dijsselhof (Zevenaar)
31-01-2018
8

Super firma, maar ze hebben nu een steek laten vallen

Service
Ron Bosman (Terborg)
17-01-2018
9

Autobedrijf Bloemberg houdt als bedrijf en de medewerkers individueel rekening met de specifieke situatie die ons gezin kenmerkt. Dat zijn we nog niet eerder tegengekomen bij bedrijven. Geen vragen van waarom of hoezo, maar accepteren dat onze vragen om bepaalde handelingen niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daarnaast is het zo dat zeer vaak dezelfde monteur onze auto onderhoud geeft, daardoor ontstaat er specifieke kennis over het gedrag van de auto. Monteurs zijn bij Bloemberg gemotiveerd en gedreven om het beste uit onze auto te halen. En dat waarderen we zeer!

Service
Jan van Wijlick (Zevenaar)
12-01-2018
9

Goed bedrijf, klantvriendelijk en een uitstekende service en werkplaats

Service
P. van Leeuwen (Zevenaar)
03-01-2018
9

Wordt er netjes en snel geholpen

Service
W.F.van Reenen-Hajer (Velp)
02-01-2018
10

Vanaf 1988 heb ik mijn auto's bij Bloemberg gekocht en in onderhoud gehad. Nog nooit heb ik in al die jaren onderweg problemen met de auto gehad.

Service
Mieke van Dulmen (Zevenaar)
29-12-2017
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
28-12-2017
8

Goede kwaliteit en service en aardige mensen

Service
gerrit en hennie gerressen (rheden)
20-12-2017
9

Al meer dan 35 jaar klant en er is nog nooit een vervelend probleem geweest wat ik uiteindelijk kocht ,en dat zijn er nu een aantal geweest ,hebben wij met ons gezin ,en nu met z'n tweetjes probleemloos gereden.Vertrouwen en kwaliteit is de basis dat moet er zijn en dat is er!!

Service
Anoniem
20-12-2017
9

correct behandelt

Service
Anoniem
20-12-2017
10

vriendelijk, behulpzaam, efficiënt.

Service
Jan Berendsen (Zevenaar)
13-12-2017
10

De service is voortreffelijk. Zijn eerlijk en duidelijk wat er is gedaan. Zeer betrouwbaar

Service
chris orth (velp)
13-12-2017
10

vakmensen

Service
Dhr. Kommerkamp (wehl)
13-12-2017
9

Prima service.Personeel zeer netjes en behulpzaam

Service
Anoniem
07-12-2017
9

Goede dealer en komt afspraken na

Service
Wout
07-12-2017
10

Totyota Bloemberg is klantgericht en kent haar klanten persoonlijk. De service is goed. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
Mevr. Ebben (Giesbeek)
07-12-2017
9

Al jaren tot grote tevredenheid klant van ***. We worden altijd keurig en vriendelijk geholpen.

Service
Lenie Boerboom (Zevenaar)
07-12-2017
10

Vooral goede Service en heel Klantvriendelijk

Service
Anoniem
04-12-2017
10

Prima service, klantvriendelijk, duidelijke uitleg over het een en ander.

Service
André Weber (Arnhem)
29-11-2017
10

De mensen van Bloemberg Zevenaar geven je het gevoel onder vrienden te zijn, die je toevallig ook op het gebied van een Toyota goed kunnen helpen. Perfecte service op alle gebieden!

Service
R. Schouten (Zevenaar)
29-11-2017
10

Een hele betrouwbare dealer die service hoog in het vaandel heeft staan.

Service
Anoniem
28-11-2017
8

Goede garage. Vriendelijk personeelKlantvriendelijk.Servicegericht en denkt met de klant mee

Verkoop
h.-j pütz (zevenaar)
22-11-2017
10

het kan niet beter

Service
Wim Pince van der Aa (Wijchen)
22-11-2017
9

Goede service en betrouwbaar bedrijf

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Vriendelijke personeel, wat de tijd neemt voor de klant.

Service
Tineke van der Rande (Zevenaar)
13-11-2017
10

Dit autobedrijfIs buiten kijfDe beste in 't land. Ik ben al jaren klant.Met autobedrijf Bloemberg B.V.Is iedereen uiterst tevree.

Service
Anoniem
08-11-2017
8

Klantvriendelijk, service is goed

Service
Ruud van Doorne (Doesburg )
08-11-2017
10

Heerlijke familiare sfeer en uitstekende service

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Nauwkeurig, netjes.

Service
Rob van Dijk (Dieren)
01-11-2017
9

Prettig bedrijf.

Service
S.visser
01-11-2017
10

Prettig bedrijf, prettige en correcte mensen, oog voor normaal mensen contact. Kom er eens om tegenwoordig.

Service
Anoniem
27-10-2017
8

prima dealer

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Klantvriendelijkheid, goede service en goede vakkennis.

Service
Anoniem
23-10-2017
8

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Betrouwbare merkdealer van Toyota, keurige klantbediening en communicatie.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Prima service, vriendelijk, meedenkend. Zeer tevreden.

Service
Dhr. Th.W. van de Logt (Gennep)
18-10-2017
8

Ben reeds meer dan 17 jaren tevreden klant.

Service
Anoniem
18-10-2017
7

De zaak ziet er keurig uit, er is een mooie wachtruimte met koffie, thee en lectuur, maar het geheel straalt toch iets uit van: Je telt pas echt mee als je een dure Toyota hebt waar een hoop geld aan te verdienen valt. Er wordt wel netjes uitgelegd wat er gebeurd is aan je auto maar alles gaat zo afstandelijk en ik merk dat mensen die een duurdere wagen hebben meer aandacht krijgen dan degene die maar een Aygootje rijdt. Het zal wel aan mij liggen hoor....maar zo voelt het wel een beetje. Sorry. Verder ben ik toch heel blij met mijn Aygootje, maar soms overweeg ik wel om eens naar een andere garage te gaan. Ik ben deze keer ook zeer teleurgesteld in de staat waarin de auto verkeerde na de (grote) beurt! Alle gordels zaten nog vast, m'n kussentjes en deken lagen schots en scheef en er was ook niet even een stofzuigertje of lapje aan te pas gekomen. Vorige keren was dat steeds wel zo. Dus, hoe ouder de auto, des te nonchalanter gaan we ermee om??

Service
Anoniem
16-10-2017
10

Zeer klantgericht. Prima.

Service
Anoniem
12-10-2017
9

De auto die ik er heb gekocht, rijd prima. Het bedrijf heeft een klantvriendelijke uitstraling. Na de onderhoudsbeurten krijg je uitleg over wat er is gedaan en of er nog bijzonderheden zijn.

Service
Dick Derksen (Arnhem)
27-09-2017
10

Bij deze dealer voel je je thuis, prima service, no nonsens

Service
Jan Nijhof (Zevenaar)
21-09-2017
8

Goede zaak

Verkoop
John Berendsen (Didam)
13-09-2017
9

een fijn autobedrijf goed bereikbaar tijd voor kopje koffie in een woord prima

Service
Anoniem
13-09-2017
8

Prima service, je wordt er echt als klant behandeld ondanks onze wat "oudere" auto (2009). Vriendelijke personeel en voorzien van een bijna nieuwe leenauto.

Service
Bert xe
06-09-2017
10

Ik ga hier steeds weer met plezier naar toe.. Alles is functioneel, prettig, en geen overbodige luxe.

Service
r.dewit ( Arnhem)
31-08-2017
10

zeer klant gericht deskundigheid vriendelijkheid niets is teveel

Service
g.portengen (duiven)
30-08-2017
10

al vanaf 1995 5 toyotas

Verkoop
Mike M (Duiven)
23-08-2017
9

Betrouwbaar, klant- en servicegericht. Brengt niet altijd kosten in rekening. Ga hier mee door!

Service
H.m Jansen
23-08-2017
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel.Goede uitleg en ze zijn niet opdringerig.

Verkoop
Anoniem
16-08-2017
8

Ben 10 jaar naar tevredenheid klant bij garage Bloemberg; kan deze garage bij een ieder aanbevelen.

Service
Hans Derksen (Velp)
16-08-2017
9

Fijne benadering, leuke omgang, prima uitstraling kortom Uitstekende dealer.

Service
H. van der Weijden (Arnhem)
09-08-2017
8

Prima garage waarbij je het gevoel krijgt dat na een onderhoudbeurt je weer veilig een jaar met de auto kunt rijden.

Service
Marc Kingma (Arnhem)
09-08-2017
10

Duidelijk, klantgericht, vriendelijk, goede wachtruimte, kortom een prima service.

Verkoop
Anoniem
09-08-2017
10

service

Verkoop
Anoniem
09-08-2017
9

Zeer prettig contact bij de aanschaf van onze nieuwe yaris, zowel bij de aankoop als de aflevering !

Service
Joost Hendriksen (Duiven)
02-08-2017
10

Ben al zeeeeeer lang klant bij Bloemberg en ben uitermate tevreden.

Service
Anoniem
02-08-2017
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Verkoop
Anoniem
27-07-2017
10

Aardige mensen zeer kordaat. Niet praten maar doen. Nou ja praten kunnen ze ook zeer goed.

Verkoop
T Hesse (Duiven)
25-07-2017
9

wanneer ik binnenkom herkent men mij direct, dat geeft een vertrouwd gevoel.Het maakt niet uit of je de grootste of kleinste Toyota rijdt, ze staan altijd voor je klaar.Ze denken met je mee naar een oplossing.

Verkoop
D.W.Haverkorn (Zevenaar)
25-07-2017
10

Ik kom bij de firma Bloemberg al van af 1994 en is zeer vertrouwd

Verkoop
Henk Hebing (Giesbeek)
20-07-2017
9

Vriendelijke ontvangst duidelijke voorlichting uitnodiging voor proefrit

Verkoop
Dhr.Th.F.G. Uffing (Zevenaar)
20-07-2017
9

Bekende garage met deskundige en vriendelijke mensen, goede service en een mooie uitgebreide showroom.

Verkoop
Bob van Looy (Giesbeek)
19-07-2017
10

De ervaring opgedaan in 25 jaar met Autobedrijf Bloemberg, zowel technisch als menselijk, zijn zeer positief.

Service
Anoniem
17-07-2017
10

Goede service en kundigheid! Ben erg tevreden.

Service
Anoniem
14-07-2017
9

correcte behandeling en zeer vriendelijk.

Service
Anoniem
12-07-2017
9

Uitstekende service en zeer betrouwbaar!

Verkoop
Wim Willemsen (Duiven)
12-07-2017
10

Zeer goede service en uitstekende en vriendelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
27-06-2017
10

Ze zijn gewoon goed

Service
mevr artz
22-06-2017
10

fijne ontvangst vakkundig in hem werk. vriendlijk in alle opzichten

Service
Anoniem
21-06-2017
9

goede service en klantvriendelijk personeel

Verkoop
Monique Lubbers-van Rijswijk (Westervoort)
20-06-2017
10

Zeer vriendelijke en open benadering! Er wordt geen standaard 'verkoop'-praatje gehouden maar je beslist zelf over je aankoop. Daarbij is de verkoper professioneel en geeft voldoende informatie. Ook het persoonlijke en ontspannen contact spreekt erg aan.

Service
Mevr. A.Uil-Sportel (Westervoort)
14-06-2017
10

Altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
14-06-2017
9

Gewoon een goed degelijk bedrijg die jou toyota de aandacht geeft die het verdiend, klasse

Service
Anoniem
08-06-2017
8

Wij zijn tevreden, worden altijd correct en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Eric (Valburg)
08-06-2017
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar, de medewerkers herkennen je bij binnenkomst, kundig

Verkoop
Charles Moll (Duiven )
08-06-2017
10

Fijn contact. Offerte op maat. Meedenken in oplossingen.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Altijd zeer klantvriendelijk en top service! Zelfs bij een auto van bijna 8 jaar oud!

Service
Dorothy Nijholt (Zevenaar)
01-06-2017
9

Ik wordt altijd correct behandeld en zeer vriendelijk te woord gestaan en men is altijd bereid indien nodig hulp te verlenen.

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Altijd duidelijk en vriendelijke benadering naar de klant , met goede service.

Verkoop
Wim Salemink (Tolkamer )
31-05-2017
10

Tweede nieuwe auto die ik gekocht heb bij autobedrijf Bloemberg . Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Service
Wim Pince van der Aa (Wijchen)
31-05-2017
10

Eerlijk en betrouwbaar.

Service
Schuurink (Arnhem)
31-05-2017
10

Prima service ,
Zeer vriendelijk ,
Betrouwbaar,
Vakkundig

Service
w.eggen (zevenaar)
26-05-2017
9

zeer positief bedrijf, vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig en men wordt steeds correct geholpen

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Ben klant vanaf ca. 1990.
De in dienst zijnde mensen zijn betrouwbaar correct en vriendelijk maar bovenal deskundig.

Verkoop
Jan v. Zomeren (Westervoort)
24-05-2017
10

Zeer betrouwbaar en kwalitatief hoog niveau.
Verkoper komt zijn afspraken en gaat voor een tevreden klant.

Service
Anoniem
19-05-2017
9

erg prettig in omgang. goede service.

Service
Anoniem
17-05-2017
8

kom er al jaren fijne garage

Service
Anoniem
17-05-2017
9

goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
17-05-2017
9

goede service klant vriendelijk welkom gevoel

Service
Familie de Graaff (Duiven)
16-05-2017
10

Het is altijd prettig als de receptionist of verkoper laat zien dat ie je kent en interesse toont in je keuze zonder opdringerig te worden.

Service
Jan Willem Zweers (Zevenaar)
11-05-2017
10

Altijd prettige service met vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
11-05-2017
10

Personeel is zeer klantvriendelijk en ze geven goede service.

Service
Anoniem
10-05-2017
10

Service is professioneel vriendelijk en snelle afhandeling.

Service
Anny Zweers (Zevenaar)
10-05-2017
10

We zijn al 40 jaar klant bij de dealer en zijn zeer tevreden.
De werknemers en de leiding zijn zeer bekwaam en erg behulpzaam en vriendelijk.
We kunnen ons geen betere garage voorstellen.
Alle hulde voor Toyota Bloemberg in. Zevenaar.

Service
Anoniem
04-05-2017
10

Zelf breng ik mijn auto voor de APK en een beurt. De medewerkers bepalen dan wat er gebeurd gezien de weinige kilometers en zorgt dat de kosten niet de pan uit reizen. Dit gaat al jaren zo en goed. Tevens bij kleine reparaties tussendoor wordt men altijd snel en correct geholpen.

Service
Ron Bosman (Terborg)
03-05-2017
9

Bloemberg Zevenaar is een bedrijf dat vakkundige aandacht heeft voor onze auto en persoonlijke aandacht voor ons als mens. De medewerkers komen aan onze wensen m.b.t. de ziekte, die ons gezin kenmerkt, zeer tegemoet en stellen geen voorwaarden. Toyota Bloemberg denkt mee, is erg flexibel en komt zelf met suggesties om het nog beter te laten zijn. Voor ons een duidelijke reden om Toyota Bloemberg te blijven bezoeken en het onderhoud van onze auto in hun handen te leggen.

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben over deze garage, ook vanuit het verleden.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

Service en vriendelijkheid

Service
Linda mulder-putman (Tolkamer.)
01-05-2017
10

De koffie staat altijd klaar. Er word geluisterd.
Er is een familiare sfeer.
Het is gewoon weg een prettige dealer..

Service
annie geurts (duiven)
01-05-2017
8

het is een fijne autobedrijf voor mijn

Service
dhr Brandsma (Westervoort)
26-04-2017
10

Goede, snelle, vriendelijke en betaalbare service

Service
Dhr HPM.Hendrikx (Didam)
26-04-2017
9

Prettige en nette behandeling. Uitgevoerde werkzaamheden goed uitgevoerd.

Service
L. Wolfs (Doetinchem)
26-04-2017
9

Prima service en erg vriendelijk en vakkundig personeel. Bij het wisselen van winter- naar zomerbanden heeft de monteur , zonder extra kosten te rekenen , de verlichting van mijn fietsdrager gerepareerd!

Service
Anoniem
26-04-2017
10

Fijne garage met behulpzame medewerkers

Service
Paul en José Heinst (Lobith)
26-04-2017
10

We worden er goed en vriendelijk te woord gestaan. Zeer vriendelijk personeel, mooie wachtruimte en showroom.
Wij komen er graag!

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Zeer klantvriendelijk fijne ontvangst goede service alle tijd voor mijn vragen

Service
Ad van driel (Tilburg )
19-04-2017
10

Bij het eerste bezoek dat was de afspraak voor de bezichtiging was het een goed beeld van de verkoper, receptie en de werkplaats. Alles correct. Met tevredenheid over de onderhandelingen de RAV4 aangeschaft. Door het vertrouwen in het bedrijf ook voor onderhoud naar deze dealer.

Service
Anoniem
19-04-2017
9

De persoonlijke en vriendelijke benadering spreekt mij aan. Zowel de receptie alsook de werkplaats medewerkers zijn uitgesproken dienstverlenend.

Service
J de Ruijter (Bemmel)
19-04-2017
10

Prima service en klantgericht

Verkoop
hans weijman (duiven)
12-04-2017
10

bekwaam en accuraat, komen afspraken goed na

Service
Dhr G. Rabelink (Zevenaar)
12-04-2017
10

Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, uitstekende service.

Service
Mevr.R.Bastiaanse-Schaap (Zevenaar)
12-04-2017
10

Goede service; prettige uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Mevr. H. van den Berg (Arnhem)
12-04-2017
9

Als je bij Garage Bloemberg binnen komt voelt het dat je thuis bent. begroeting koffie fijn toch! omdat te horen.

Service
Dhr van Kuppeveld (Duiven)
12-04-2017
8

Goede behandeling en deskundigheid.
Ook goede persoonlijke benadering wordt zeer op prijs gesteld

Service
J.N. Albers (Duiven)
12-04-2017
10

Zeer stipt met de afgesproken tijd voor onderhoudswerkzaamheden, bied zeer goede service, uiterst vriendelijke uitstraling van de ruimtes. Bied lectuur en mogelijkheid voor koffie/thee tijdens wachten aan. Personeel altijd vriendelijk.

Service
Anoniem
12-04-2017
10

meer dat tevreden ,prima sevice

Service
Willy Groeliker (Giesbeek )
07-04-2017